Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:59 03.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема OFF: Подчинихме Русия в Хабаровск 3:1нови  
Автор alessandron ()
Публикувано27.06.09 12:16

Толкова добър мач на нашите не съм гледал откакто бихме пак руснаците с 3:2 в Япония и взехме квота за Пекин. Просто си личи, че имаме треньор. Борим се за всяка топка, като направим грешка не се сриваме психически и да направим още две-три след нея, ами се стягаме и играем. Посрещането този път беше задоволително на фона на ужаса срещу Куба и Япония, има какво да се иска разбира се, но вярвам че с времето Професора ще ги понаучи. Мето Ананиев направи велик мач - тая серия от шест поредни сервиса при 10:10 в четвъртия гейм накара цялата зала да млъкне. Имаме и тактически варианти при сервиса, Пранди непрекъснато им дава указания когато трябва и го слушат и изпълняват - а не като Стоев, който като не вървят нещата и скръсти ръце, нацупи се и айде оправяйте се. Абе велик мач, добре че се поразболях, че да го гледам, иначе нямаше да съм вкъщи. Дано момчетата от тук нататък стават все по-големи машини.

Редактирано от alessandron на 27.06.09 12:21.

Тема А аз се чудим, баце, шо нема никой у форума.нови [re: alessandron]  
Автор тъпoтo koпeлe (№1 завинаги)
Публикувано27.06.09 12:19

То волейбол имало и сте били на мача.

Тема Re: А аз се чудим, баце, шо нема никой у форума. [re: тъпoтo koпeлe]  
Автор alessandron ()
Публикувано27.06.09 12:20

Е чак до Амур не съм летял, десетина часа със самолет е :) Ти не си ли на някоя обиколка?

Тема В Дружба досега вале.нови [re: alessandron]  
Автор тъпoтo koпeлe (№1 завинаги)
Публикувано27.06.09 12:25

Чекам да изсъхне и ше правим стотина. Ебати якото каране ми се прееба днес, щото ортака го фана шубе, че ше ни вали! Ский:

Се едно вчера не ни вале, оня ден не ни вале, ебати примадоната е станал тоа откак си купи карбоново колело!

Тема Re: В Дружба досега вале.нови [re: тъпoтo koпeлe]  
Автор Vendome ()
Публикувано27.06.09 13:03

Накарай някой да му открадне колелото, после ще си вземе ново по-евтино и пак ще стане нормален. :)))

"We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon."

Konrad Adenauer

Тема Re: OFF: Подчинихме Русия в Хабаровск 3:1нови [re: alessandron]  
Автор 7:2 (17.11.1968)
Публикувано27.06.09 14:16

Блядовете и на табла да ги бием все си е кеф !

Автор TheExorcist (Пикая Лед)
Публикувано27.06.09 17:51

Баце, наще са ташак. Знаеш кво значи ташак? Да си силен с голем потенциал и като дойдат най-решаващите мачове да се наакаш! Е тва е, винаги са били такива!

п.с. Във волейбола сме нещо като еквивалент на Англия във футбола, само че аре ония поне имат една световна титла.

Редактирано от TheExorcist на 27.06.09 17:53.

Тема Re: OFF: Подчинихме Русия в Хабаровск 3:1нови [re: TheExorcist]  
Автор alessandron ()
Публикувано27.06.09 18:03

Баце, сега си имаме волейболния Фабио Капело обаче. Така че кротни малко и дай шанс - всеки знае да плюе.

Автор TheExorcist (Пикая Лед)
Публикувано27.06.09 18:45

Никой не плюе, знам реалността и как играеме принципно. Винаги сме имали отбор, но не и психика. Още от времето на един мач там с ГДР, питай баща ти, предполагам добре го помни!

Тема Re: OFF: Подчинихме Русия в Хабаровск 3:1нови [re: TheExorcist]  
Автор 7:2 (17.11.1968)
Публикувано27.06.09 19:25

Финал на европейско. 2:0 и 13:10 за нас в третия при положение че се играеше до 15. Паднахме с 2:3. Бил съм малък, но още помня как се ядоса баща ми.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.