|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Имаме вратар
|
|
| Автор |
alessandron () |
| Публикувано | 18.06.09 15:33 |
|
|
Но само ако някой в БФС се сети да погледне т.е. май в крайна сметка няма да имаме.
| |
|
|
|
Абе тия са глупаци.Преди 5-6 сезона един мой приятел го взеха в Байерн и никой не се досети да покани момчето при младежите!Абсолютни комедианти,беше много силен плеймейкър,играл съм с/у него и по-силна десятка за възрастта си не съм виждал.Много гъвкав и интелитентен футболист но за съжаление липсата на интерес го отказа.Самият отказ е негова грешка но беше много талантливо копеле ...
Ами Кирев?Момчето го взеха в Юве ... а ние точим Ники Гела за втори вратар.
Е това ако не е комедия не знам ... а и не знам доколко е вярно но преди време един познат който се познава с хора около Сираков каза че от назначаването на Насраско започна един син терор в националния отбор,пак казвам,не съм ги чул аз тия неща,просто се говорят,лошото е че всичко което се говори напоследък,се оказва истина.
Няма смисъл да коментираме ...
| |
|
|
|
тоя па !!!
национала си има вратар , всичко знаят ники перуката
- не се дръж като чорбар дето завижда на фамилия михайлови
| |
|
|
|
ако не знаеш Ники Михайлов си е заплюл вратарския пост в националния. Така каза преди няколко седмици... След Петков идвал неговия ред... Митрев не му бил конкуренция и некви такива...
| |
|
|
|
така е , само един клуб реве , че е малтретиран , а набутва куцо , кьораво и сакато в национала , натурализира мангали и накрая нагло критикувате Барбатов , че не му се играело за национала .
| |
|
|
|
Еми затова се надявам по някоя чалготека да му счупят главата и така ...
| |
|
|
|
Твенте?
| |
|
|
|
баце остави ги бе те обявиха по едно време че левски урежда и Илиян Стоянов за национала :), нищо че завалията е в Япония от 1000 години, само едно не схващам и мен не ме кефи малката перука ама баща ли му го урежда в Ливърпул и Твенте или просто ония са балъци и имат пари за даване
| |
|
|
|
Много бързо забравяте, голмайсторите си от ШЛ.
| |
|
|
|
Да, баце, в нашия национал само цесекарите се уреждат за комисионни, а левскарите влизат заради качествата си. Особено добър е японския набор на Фабио Канаваро, спор няма, това е бъдещето на защитата ни :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|