Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:06 07.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Имаме вратарнови  
Автор alessandron ()
Публикувано18.06.09 15:33

Но само ако някой в БФС се сети да погледне т.е. май в крайна сметка няма да имаме.

Тема Re: Имаме вратар [re: alessandron]  
Автор БATE (1gr de coca -))
Публикувано18.06.09 18:31

Абе тия са глупаци.Преди 5-6 сезона един мой приятел го взеха в Байерн и никой не се досети да покани момчето при младежите!Абсолютни комедианти,беше много силен плеймейкър,играл съм с/у него и по-силна десятка за възрастта си не съм виждал.Много гъвкав и интелитентен футболист но за съжаление липсата на интерес го отказа.Самият отказ е негова грешка но беше много талантливо копеле ...

Ами Кирев?Момчето го взеха в Юве ... а ние точим Ники Гела за втори вратар.
Е това ако не е комедия не знам ... а и не знам доколко е вярно но преди време един познат който се познава с хора около Сираков каза че от назначаването на Насраско започна един син терор в националния отбор,пак казвам,не съм ги чул аз тия неща,просто се говорят,лошото е че всичко което се говори напоследък,се оказва истина.
Няма смисъл да коментираме ...

Тема Re: Имаме вратарнови [re: alessandron]  
Автор kзл- kзбфc (непознат)
Публикувано18.06.09 20:57

тоя па !!!
национала си има вратар , всичко знаят ники перуката
- не се дръж като чорбар дето завижда на фамилия михайлови

Тема Re: Имаме вратарнови [re: alessandron]  
Автор dany_m111 (старо куче)
Публикувано18.06.09 21:18

ако не знаеш Ники Михайлов си е заплюл вратарския пост в националния. Така каза преди няколко седмици...

След Петков идвал неговия ред... Митрев не му бил конкуренция и некви такива...

Тема Re: Имаме вратарнови [re: dany_m111]  
Автор kзл- kзбфc (непознат)
Публикувано18.06.09 21:57

така е , само един клуб реве , че е малтретиран , а набутва куцо , кьораво и сакато в национала , натурализира мангали и накрая нагло критикувате Барбатов , че не му се играело за национала .

Автор alessandron ()
Публикувано18.06.09 22:21

Еми затова се надявам по някоя чалготека да му счупят главата и така ...

Тема Re: Имаме вратарнови [re: kзл- kзбфc]  
Автор dany_m111 (старо куче)
Публикувано18.06.09 22:27

Твенте?

Автор rogach (ентусиаст)
Публикувано19.06.09 05:44

баце остави ги бе те обявиха по едно време че левски урежда и Илиян Стоянов за национала :), нищо че завалията е в Япония от 1000 години, само едно не схващам и мен не ме кефи малката перука ама баща ли му го урежда в Ливърпул и Твенте или просто ония са балъци и имат пари за даване

Тема Re: Имаме вратарнови [re: rogach]  
Автор бaй Moмчил Beлиkи (Гpeдopeд)
Публикувано19.06.09 08:39

Много бързо забравяте, голмайсторите си от ШЛ.

Тема Re: Имаме вратарнови [re: rogach]  
Автор alessandron ()
Публикувано19.06.09 10:32

Да, баце, в нашия национал само цесекарите се уреждат за комисионни, а левскарите влизат заради качествата си. Особено добър е японския набор на Фабио Канаваро, спор няма, това е бъдещето на защитата ни :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.