Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:35 15.07.25 
Футбол
   >> Футбол
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема В тая тъпа държава се връщам единствено начелонови  
Автор Бoeвoй (Snivilizator)
Публикувано18.04.09 22:18

на наказелен отряд, който да ебе майката на всички селяндури-чалгаджии. Демонстративно. Оn the spot. В София, Пловдив, Варна. Ще бъдат смазани всички притежатели на туреци-муреци. Навряни в миши гъз. Имуществото им конфискувано.

Отделно 25% от сегашните и всички други бивши депутати, министри, съдии, прокурори и всяка друга мръсна утайка докоснала се до държавното управление в последните 29 години - ще увиснат по лампите на Цариградско шосе. От Орлов мост до "7-ми километър".

10% ще бъдат пратени на гилотината.

Други 25% и тяхните роднини ще работят по инфраструктурни (пътни) проекти. Поне за 5 години.

Остават 40%, които да бъдат гръбнакът на възстановената държавност!

Не мога да си представя, че на връх Великден искам мъст!

Бог да прости Кирил Въжаров и Васил Александров.

ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ!

Kein Trink Wasser

Тема Re: В тая тъпа държава се връщам единствено начелонови [re: Бoeвoй]  
Автор Publicum (100%Anti-Lefski)
Публикувано18.04.09 22:32

Tyjna istina !
Ne mislia da se vryshtam nikoga...
Shte zapazia bulgarskoto v sebe si, zashtoto to veche ne syshtestvuva v dyrjavata, narechena BG..

Bog da prosti..
Maika im i maloumnici...
Nemam dumi..
:(

Тема Re: В тая тъпа държава се връщам единствено начелонови [re: Publicum]  
Публикувано18.04.09 22:37

Тва просто не е шибана истина.

Автор TheExorcist (Пикая Лед)
Публикувано18.04.09 22:41

Шибана работа баце, злобата на хората там е все по-отровна. Българите са най-злобното племе в Европа.
Имам информация, че ще става още по-зле, просто комплексите ебават майката на всьо живо. Познати до един се оплакват, няма един позитивно мислещ човек.
Обикновено като си ходя лятото след две седмици престой откачам.
Но за Великден трябва все пак да сме бодри и весели.

Публикувано18.04.09 22:48

Istina e , batka!
Zatova vseki, koito moje se maha ot tazi kloaka...
Jivota na zapad e skuchen naistina, no e dosta po-spokoen..men lichno mi haresva...
BG ne se jivee veche...
Ebal sym mu maikata...

Тема Re: В тая тъпа държава се връщам единствено начелонови [re: TheExorcist]  
Публикувано18.04.09 22:52

Vse po-riadko se vrystam v tozi bordei..
Edinstveno zaradi bashta mi i baba mi i niakolko verni drujki..
Programata e: spokoini, izpitani zavedenia ili domashna obstanovka...Spokoino i kulturno..
Ebal sym gi i diskotekite i klubovete i noshtnia jivot...To pone da biaha kato v normalnite dyrjavi...KUR za vsichki maloumnici v BG..Na velikden im pojelavam da se spominat vyzmojno nai-byrzo bez opcia za vyzkrysvane, she gi eba i neshtastnite kreaturi...
I bog da pazi dobrite hora...

Тема Re: В тая тъпа държава се връщам единствено начелонови [re: TheExorcist]  
Публикувано18.04.09 23:01

баце, темата е дълга и широка ... виждам единствено шанс в едно ударно прочистване подкрепено от Брюксел БЕЗ участието на сегашните "държавници" в София! Няма друг начин да справим силово с бандитизма. Подобна инициатива се пече от година, но нашите педерасти като научиха се опитват да яхнат ТЕ инициатива. Майка ви да еба мръсна - първо от тях ще почнем!

След това следва бавно, но сигурно възстановяване на институциите и дългосрочна битка със сегашната лумпенизация на обещството! Виждаме какви са резултатите от заместването на моралните ценности с примитивизъм, чалга, и силикон. 12 годишни дришльовци поркат и друсат безпроблемно. Ебахти гетото е тая дупка.

Публикувано18.04.09 23:04

Никви дискотеки и клубове. За последно бех 2007 в една дискотека в центъра и щех да ям як бой заради некви курви, Тогава осъзнах, че охраната не може да те предпази и заебах всичко. В Англия поне всеки има респект от охрана и полиция.
Иначе си ходя за джиткам по морето, да ям хубава храна и да ходя на концерти и такива дивотии.

Дискотеките са под всякаква критика.

Публикувано18.04.09 23:06

Баце аз на какво съм се нагледал нема комент. Ако се засечем лятото требе да пием по бира задължително.

Аз съм офф, отивам да купонясвам сега.

Публикувано18.04.09 23:10

Не скучен, но ни липсва ИДЕАЛА за България. Поне в спомените ми - това беше хубава страна, с хубави хора, хубава храна и много други хубави неща. С всяка изминала година е ВСЕ ПО-ЗЛЕ. Еби му майката и клоаката е любимата ми София. Няма по-мръсна и гнусна столица в Европа. НЯМА. Със Скопие, Тирана и Прищина се сравняваме. Май ще тегля една майна на всичко и ще си живея живота следващите месеци без новини. Тва просто не ми действа добре на нервната система.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.