Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:54 08.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Oт кво имате фобии?нови  
Автор RlCHARDLONG (Лицензиран)
Публикувано13.10.08 07:46

Секи да си каже правичката... Аз имам фобии от пълзящи насекоми, заеби... Питбул да е - не ми пука, комари и мухи ако ще конски - страшно нема, стоножка ако е - полудевам, пълзящите ми действат влудяващо, сигурно затва се ебавам с кръстника и кюсето, да гледам хумористично на гадините, но одеве в джима видех една гигантска стоножка до басейна как си ходим на босо и по-лу-дех, дигнах им мегаскандал, "уи ар соу сори, уи ар соу сори", заеби... Прибрах се разстроен, разгледах нета и кво видех - ИЗРОДИ, баце, изроди...

Е такова да го видя на свобода и ще пищя като Крис Тъкър в шестия елемент. У форум има некви изроди дека си ги отглеждат, имало подобни 20 сантима из Варна, абе мани, абе заеби - хапели, отравяне на кръвта, в какъв свят живеем, Блуфи не те мисля баце - там при тебе са говорящи...

Прасета, никой не е по-голем от БАН-а!!!

Тема Re: Oт кво имате фобии?нови [re: RlCHARDLONG]  
Автор dany_m111 (пристрастен)
Публикувано13.10.08 08:43

немам ясно изразени фобии аз. Ни от високо ме е страх, ни от затворени пространства, нито от животинки и насекоми някакви...

Има нещо, от което изпитвам ужасяващ страх обаче... смъртта. И то не толкова от самата смърт, колкото от това което следва, Имам предвид страх ме от неизвестността за това какво ще стане с мен след като умра и фактът(за мен) че всичките ми спомени и цялото ми съзнание ще спре да съществува. Аз лично не вярвам в ад и рай. За мен това е което имаме като живот и после всичко свършва. Та така... не минава за фобия май, но е голем страх, поне за мен. Като дете съм седял цели нощи буден мислейки си и изтръпвайки от страх при самата мисъл че ще дойде време когато няма да съществувам.

Автор Samuel_Vimes (ентусиаст)
Публикувано13.10.08 09:28

Имам фобия от нелепи битови злополуки и инциденти.

Иначе мразим почти всички инсекти и съм изключителен виртуоз в унищожаването им - сред хлебарките и осите се носят легенди за мене, за тех съм нещо като Наско Сираков за ония розовите

Тема Re: Oт кво имате фобии?нови [re: dany_m111]  
Автор BAШAШ ()
Публикувано13.10.08 09:29

Това ми е втората фобия и се чувствам точно така, както и ти. Простно мисълта, че и зведнъж няма да ме има, ме влудява.

Другата ми фобия е от високо, като се допра до парапета на терасата и направо почвам да се потя, макар, че юни месец за момент успях да я превъзмогна и да премина от съседната тераса в нашата, а живея на шестия етаж.

Автор GAMEN4O (ентусиаст)
Публикувано13.10.08 09:51

На прима виста не се сещам за некви фобии ако се сетя ще напиша. Ама ако това се брои ме е страх от добермани, питбул мога да го нося на ръце, ротвайлери, дого аржентино нема значение, ама като видим доберман и нещо ми става кофти

Редактирано от GAMEN4O на 13.10.08 09:51.

Тема Re: Oт кво имате фобии?нови [re: BAШAШ]  
Автор dany_m111 (пристрастен)
Публикувано13.10.08 10:00

това шубето е голем страх... иначе много добре си го определил и ти - и аз се влудявам като почна да мисля за това... мога с часове само за това да си мисля и да се самодепресирам... страшно кофти е. Малко егоцентрична концепция е, ама как така подяволите света ше продължи да съществува, а мене нема да ме има... това не мога да си го представя... не искам да си го представям...

Иначе страха от високото е най-близко до фобия което може да имам, но не съвсем. В смисъл - не изпитвам панически страх, не се потя като доближа ръба на терасата, но има нещо... най-вероятно е свързано с горния страх от смъртта...

Автор hahavia (unknown)
Публикувано13.10.08 10:10

За фобии не знам, ама когато съм на високо и има някой около мен малко си ме е страх, ако съм сам нямам проблем.

FORZA ROMA

Тема Re: Oт кво имате фобии?нови [re: dany_m111]  
Автор RlCHARDLONG (Лицензиран)
Публикувано13.10.08 10:51

Баце, не бива да мислиш за смъртта по тоя начин, иначе ще полудееш... Аз вярвам че има живот след смъртта под една или друга форма, прераждане или нещо подобно... Не бих се учудил ако фобията ми от пълзящи е заложена в ДНК-а то ми под формата на преживяване в предишен живот, например. Аз от друго се страхувам, и то много - човек отговаря за всичко което е извършил или казал, сигурен съм, а аз в тоя форум се научих да кълна, което е голям грях... Дано никога не се случи нещо лошо което съм казал на някого под влияние на емоции, никога! В момента пиша голяма оркестрово-хорова пиеса по християнски мотиви и това ме кара да мисля за тези неща, пиша до никое време сутринта и когато отвреме-навреме щом вляза във форума и видя че Алекс да речем ме е напсувал, знам че мога да го затапя лошо с псувни и подигравки, но тва трябва да го променя, и вероятно ако се наложи ще се махна от форумите - просто много отрицателна енергия излиза оттук... Човек трябва да пази чиста душата си, да върши и говори добро, тва е, дано тая тема отвори очите на някои от нас, и дано хора като Муфа не тежат на акаунта на някои които са го клели, защото тва е голям, голям грях....

Прасета, никой не е по-голем от БАН-а!!!

Редактирано от RlCHARDLONG на 13.10.08 10:53.

Автор ALEX_D_GREAT (========>ВЕЛИК )
Публикувано13.10.08 11:34

Всичко се връща. Неоспорим факт. Ако се притесняваш от клетвите по мене - прощавам ти:))). А нашите псувни са с хумористичен характер и поне от моя страна никога не са направени със злобни мисли. НИкога не съм си позволявал да кълна някой да умре, или нещо такова за някой член на неговото семейство, защото всички сме изпитвали загуба и много боли.

Относно смъртта -колкото повече се образоваш, толкова по - малко се страхуваш. Да - парадоксално, но истина. Колкото повече навлизаш в дебрите на физиката, квантовата най вече, почваш да се успокояваш. Гледайте филма - what the bleep do we know? Пуснете го в търсачката на замундата. Един от готините филми които лекичко образова, след това може да се премине на по - тежки филми. Мисля,че ще се от полза на всички които се страхуват, да разберат малко от ядрото на нещата. Ако не друго, то поне успокоява до някаква степен.

Автор MainopoliS (kind of magic)
Публикувано13.10.08 11:52

от лайна, увити в целофан, БАТЕ !

няма по-голяма фобия просто !

простоватия природно човечец си е ОК
но Глупакът , който се прави на ПРИНЦИПЕН и УМЕН е голямо ЗЛО !

п.с
не бе, нищо не намеквам
ти изглеждаш умен човек
самодето се прайш тука
ама то май повечето тук сме така де

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.