Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:55 15.07.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Тема OFF Цигани късат знамето, полицай на съд  
Автор tonzos_justice (Born To Be RED)
Публикувано16.09.08 22:13

Ямболското село Бояджик се вдигна в защита, заради обвинението от военна прокуратура Сливен към местния полицай Митко Чавдаров.

Той трябва да се яви на 24 септември на дело заведено от военната прокуратура по обвинение в насилие и тормоз над шестима цигани.

Както вече news.bg информира, става въпрос за инцидент преди 4 месеца, при който Чавдаров е спрял пияните цигани, които са разкъсвали българския трибагреник в местното училище.

Действието се е развило около 2 ч. сутринта, като циганите дори са се хващали на бас кой може по-бързо да се покачи по 3-метровия пилон на училището.

Чавдаров е пристигнал през това време, осветил ги е с фенерче и ги е накарал да се махнат от трибагреника.
=====================================================

Всичко в БГ вече взе да мирише на лайна. Но тази случка вече е нещо уникално. Чудя се кво да напиша за коментар. БЕЗ КОМЕНТАР!

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!

Редактирано от tonzos_justice на 16.09.08 22:14.

Тема Re: OFF Цигани късат знамето, полицай на съднови [re: tonzos_justice]  
Автор Omni (42 титли)
Публикувано16.09.08 23:28

Всичко в БГ вече взе да мирише на лайна

Един отишъл при доктора:
- Докторе, не знам кво става вече, обаче всичко ме боли... пипам си главата - боли ме, пипам си гърдите - болят ме, пипам си крака - боли ме...
Докторът го изгледал и му казал:
- Ами счупен ти е пръстът, бе мойто момче...

Тема Re: OFF Цигани късат знамето, полицай на съднови [re: tonzos_justice]  
Автор falkenbach (1x2)
Публикувано16.09.08 23:44

аве,преди колко дни трябва да се случи нещо, че да зацепиш?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.