|
Тема
|
Ало модератора?
|
|
Автор |
Kocмoc () |
Публикувано | 12.07.08 15:27 |
|
Я вземи банни тея идиоти като Тонзор и другите..
Къв клуб футбол е това една дискусия не може да се проведе.
Тея тъпи прасета спамат всеки ден с едно и също.Влизам и кво да вида селянина от Ямбол пуснал 20 теми едни и същи..
И не само той Дилмар и той повтаря едно и също в 10 теми..
П.С Блуфи едно време тука ставаха дискусии и само аз и ти спамехме ::))Редактирано от Kocмoc на 12.07.08 15:29.
| |
|
Тфа не е спам.
Нагъл спамер е бай Момчил, пуснал една тема в клуба. Сложил и едно [OFF] пред темата на всичкото отгоре.
За великият модератор узурпатор морфиус, това е достатъчно за бан.
Но в твоя случай не фърфиш.
| |
|
на това свинче тука требва само високоинтелектуални теми като моите да се пускат
| |
Тема
|
Re: Ало модератора?
[re: Kocмoc]
|
|
Автор |
bluefan (Бивш спортист) |
Публикувано | 12.07.08 21:07 |
|
Ами няма ги вече интелигентните хора, умните хора, успелите хора с образование, начетените хора като мен например! Затова този клуб върви към гибел баце, чорбарите ебаха мамата на държавата.
ГОСПОД
| |
|
Мерси за специалната тема
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!
| |
|
Солидаризирам се с мнението ти и мисля, че на прасето Дамар требва да му бъде отнет лиценза, докато не си плати всички задължения към държавата, възлизащи на 7:10 лева. Тонзоса може да бъде оставен, ако тържествено обещае да не пише повече бездарната си поезия
| |
|
я да се разберем - имам да ти взимам или имаш да ми даваш
| |
|
В отговор на:
няма ги вече интелигентните хора, умните хора, успелите хора с образование, начетените хора
чеки бе човек - тука сме!В отговор на:
чорбарите ебаха мамата на държавата
е не, прекаляваш. хората просто опитват да ни веселят, ти така негативно се отнасяш. ти направо им ограбваш труда, момчетата плачат в съблекалнята.
и на тебе немаше да ти е лесно ако целата синя мафия беше по петите ти. от синия октопод отърванка нема...
| |
|
|
|
|