Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:43 17.07.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Тема Гей парада все стари червени муцунинови  
Автор danypow (on.to/levski)
Публикувано28.06.08 19:04

Респект всите свинйе на първа редица. Разбира се знамето носи Гей той си е от там. Да наистина анадолските манафи станаха гейове само и само да им дадат лиценза. Не го видях Тройчо. Странно каза че ще седи зад отбора. Чуда се защо правихте сюнет след като пишка ви не требе. Очаквам Дудучи да се включи на първа от езерото Ариана. Били на плаж фес клуба. Щял да бъде секси по жартиер - естестис червен. Нагоре монокини. Ухааа.
Аз мисля че трябва да сме толерантни ...все пак това е единсвената европейска проява на прасетата за тази година.

Редактирано от danypow на 28.06.08 19:11.

Тема Re: Гей парада все стари червени муцунинови [re: danypow]  
Автор Prolox (100%Anti-Lefski)
Публикувано28.06.08 20:42

И майка ти беше там - най-личния травестит с разпран задник и наакани бикини...Колко жалко е да си вонящ подуенски фекал...Нали, бе, хермафродит?

Тема Re: Гей парада все стари червени муцунинови [re: Prolox]  
Автор 7:2 (17.11.1968)
Публикувано28.06.08 21:01

Не беше нужно да доказваш на всички, че лично си взел участие в парада - ние това много добре го знаем.

Но щом настояваш...

Тема Re: Гей парада все стари червени муцунинови [re: Prolox]  
Автор danypow (on.to/levski)
Публикувано29.06.08 10:16

Тошев бате разбирам че ти е трудно да разбереш коя е майка ти но имай предвид и аз съм я ебал. Казвах и че ще се получи недоразумение, но тя вика няма проблем. Сори бате.

Тема Re: Гей парада все стари червени муцуни [re: danypow]  
Автор bluefan (Бивш спортист)
Публикувано29.06.08 18:43

тва не е манияка =))) ама пак е свиня грухтяща

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.