|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Ебаси тъпото БФС
|
|
Автор | Дpeйk (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.04.08 13:02 |
|
За какъв чеп им е това наказание от два мача? Нали футбола е за феновете. Какъв смисъл има да се играят тези два мача без публика? Наказват за всякакви щуротии, а си траят за сериозните нарушения. Измекяри.
| |
Тема
|
Re: Ебаси тъпото БФС
[re: Дpeйk]
|
|
Автор | gamen4o (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.04.08 13:05 |
|
Абсолютно така и пловдивчани губят а също и ние и вие, гостуванията в майна таун винаги са култови. Сега остава ЦСКА-Левски да го направят при затворени врати.
| |
Тема
|
[re: gamen4o]
|
|
Автор | Дpeйk (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.04.08 13:26 |
|
Както са я подкарали, догодина половината мачове от А група ще се играят на закрити врати. Баси, гостуванията в Пловдив и Стара Загора са ми любимите.
| |
|
А и клубовете губят кинти. НА тия мачове се пълни стадиона ... Другата седмица ще има 100 - 200 човека на мача с Горно нанадолнище...
| |
Тема
|
[re: Дpeйk]
|
|
Автор |
btr (Луд за връзване) |
Публикувано | 18.04.08 19:03 |
|
Тука съм напълно съгласен с теб. Това БФС наистина е пълно с кретени и кухи лейки с перуки
Всеки народ заслужава царя си
| |
|
абе да си изчистят агитката от лумпените - евала на БФС. Кур за ултрасите
| |
|
Аре бе, по Европата все едно не се случвт такива неща, кога са наказвали с празни трибуни за нахлуване на фен?!?!
| |
|
това намерих за 1 минута.
| |
|
Мислех си, че не можеш да ме изненадаш но ето - успя. Ти си по-тъп от колкото си мислех, вече си завършен идиот:)
1. Аржентина е разделена от Европа от няколко милиона години
2. Половината италиански мачове се играха пред празни трибуни след сблъсъци на феновете, няма нахлуване на фенове
3. Не помня този случай, но от текста разбирам, че става дума за сблъсъци на трибуните, не на терена
4. Интер бяха наказани за хвърлени десетки факли по терена, уцелили играч и прекъснали мача, абе защо си губя времето, наистина ли си толкова тъп или се правиш само, за да дразниш??
| |
|
добрютру ,че Алекс Дъ Гей е ОЛИГО
чак се чудих що му отговаряш до сега , ма се сетих че си мазохист
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|