|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Football Manager 2008 една нереална игра
|
|
Автор |
bluefan (ял сладолед) |
Публикувано | 12.02.08 20:38 |
|
Почнах сезон с ЛЕВСКИ, гениална стратегия, отличен подбор на състава и бих Литекс за суперкупата с 2 гола на феноменалния Дайо Жайоба !!!! Точно в 90тата минута вкара победния за 3-2, а селяните беха с червен картон цел мач.
След тва бих Бейтар Йерусалим за 2ри предварителен кръг с 1-0, и на реванша паднах 0-1 на митичния стадион и след тва на дузпи отпаднах !!!!!!!!!!!
ЕБАСИ МАЛОУМНАТА НЕРЕАЛНА ИГРА НЕ Я ИГРАЙТЕ ДАМИ И ГОСПОДА
ВЕЛИКАН!!!
| |
Тема
|
Re: Football Manager 2008 една нереална игра
[re: bluefan]
|
|
Автор |
Richard_Long (гунди-ЦК ДКМС) |
Публикувано | 12.02.08 21:38 |
|
за пореден път се убеждавам, че тази игра е гениална и много точно отразява реалността ! Миналата година инграх на 2007 и в първия сезон говедата изгърмяха срещу Вадуц (Лихтенщайн), а много скоро дойде и фиаското срещу Дядо Мраз наред София. Сега очаквам достойна загуба от МиПа-47 в престижния турнир Интертото
| |
Тема
|
Re: Football Manager 2008 една нереална игра
[re: bluefan]
|
|
Автор |
dany_m111 (ентусиаст) |
Публикувано | 13.02.08 23:05 |
|
| |
|
ахаххаха гениално, ама са с последния патч са оправени много бъгове.
| |
|
Перфектна игра.
Първия сезон взех дубъл, играх на елиминации в УЕФА, като в групата бих Евертън. Втория сезон го спечелих с 21 точки разлика, пак направих дубъл, влязох в Лигата и бих там в групите Спортинг Лисабон с 1:0 като гост, а пачата през втория сезон дори не се класираха за евротурнирите.
| |
|
Аз почнах нов сезон, сложих си фейспакове и емблеми и са е много по яко. Зех най-добрия нападател в историят Богдан Станцу, и еба наред. Класирах се в Лигата, там 3то место в групата и после отпаднах от Базел след 1-0 за мене у Базел и 1-2 на митичния стадион. В първенството съм 7 точки напред, продадох Жоро вратаря за 2 милиона евро и имам ебаси дорбата селекция. Трябва да призна,че откраднах една система от един форум иначе това немаше как да се случи, я кажи ти с каква играеп да открадна и твоята
| |
|
Миналия сезон вследствие на продажби имах над 6 милиона за трансфери, този и заради влизането в Лигата цели 9 милиона. Направих ебаси удара с един словенедц от Спартак Вн - Давор Скерянч, стана голмайстор на А група втоприя сезон и го продадох за 1,5 милиона. Иначе добри пари изкарах и от Хичо, Домовчийски, Рабех. Сега налагам няколко юноши и накупих още бая качествени играчи от чужбина.
Аз си менкам системата. Примерно при тежки гостувания играя с 4-5-1 с двама опорни халфа. Така успях да бия Спортинг в Лисабон. Иначе залагам основно на 4-4-2 с двама вътрешни халфа, макар че понякога в зависимост от резултата пускам пак 4-4-2, но с един опорен халф.
| |
|
Вчера към 4.30 сутринта се случи нещо нечувано !!!!! Получих оферта от 6 милиона евро за един от най-добрите нападатели в историята на играта Bogdan Stancu (само ще кажа,че вкара 5 гола на Литекс от 2 мача и сам би Аякс,Стяуа и Ливърпул в ШЛ) и аз немах думата да откажа офертата. Батков взел нещата в свои ръце защото офертата била прекалено добра и противно на волята ми го продаде !!!!!!!! В знак на протест аз се резайнах от клуба и кандаидатствам за работа в Калиакра (още не са ми отговорили).
Тва е нечувано, не стига,чепреебаха интерфейса на класическия ЦМ, не стига,че сложиха кви ли не глупости ама сега не мога да задържа и големите си играчи...е как тогава да правиш отбор,който да атакува междоконтиненталната купа ?????? Взех и едно сръбско момче на 17 години Милич-суперталант, 190см, 90 кила (прототип на кени) но от 16 годишен е с тия мерки. Но вече се резайнах.
Другото гандо и бъгаво е,че применро съм се представил добре в ШЛ, но направих хикс с Стяуа на Герена и на месечния отчет казват колко са доволни, но този хикс със Стяуа нямало да бъде забравен лесно от феновете. АЛОООООООО кви са тия малоумщини. А да и на мач с Аякс имам 7000 публика а срещу Черноморец в 3ти кръг за купата имам 23 000 -))))0
| |
|
как мое да губите време с тая тъпа игра? некви точки мърдат, нема финтове, нищо, пълна загуба на време, деба
| |
|
Странно, какви пачове си накачил. Аз отказвам, каквито си искам оферти.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|