Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:38 14.07.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Липсва ми ШЛ, 1-17, 5-0 достойно, историческия голнови  
Автор kenny mccormick (live 'n direct)
Публикувано05.01.07 11:19

Признавам се че като говедата се класираха ми стана мъчно.
Но пък това беше едно от най-веселите прекарвания на говедата в Европа. Всичко започна с 5:0 и продължи в същия дух на ебане със скубане под мишниците. Сега като приказката приключи и ми липсват говеждите оправдания. интервютата на Насраско, "1-17 обичаме ви сини роми" и т.н.
Единствения трансфер на Селски след "ФИАСКОТО" в лигата бе на ники михайлов, единия от голмайсторите. А мариянчо - мангалчо пак резерва.
Напоследък говеда, сте много постни само го дъвчете тоя индиец все едно ни пука като го обиждате.
Трябва да се стегнете малко, да почнете да сравнявате победата ни над пуул, с 5:0 в барса. Да кажете как ЗАСЛУЖЕНО влезнахте в лигата. Че елиминирането на петър жалка е световен успех, който прасетата не могат да проумеят и предизвестява превземането на най-комерсиалния турнир.
Парите от лигата ще се инвестират в нови играчи (вярвате ли още на това? някой ако вярва, моля да си каже). Харесват ми и анализите за ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР В ШЛ, както и логиката че ШЛ е много по-различен турнир от КЕШ и това, че ЦСКА е играл два полуфинала дори не може да се сравни с 1-17 в групите. И КЕШ е било на елиминация, а ШЛ в групи, щото ако ШЛ беше на елиминация ЕХЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.. досега Селски да е десет пъти Шампион с неговото представяне.
Радостен съм че бях свидетел на най-големите ви постижения в мизерната история - миналата година в УЕФА и сегашното 1-17.
Ама групата била невъзможна, съдиите не свириха дузпи за Селски... да така е. Мен не ми дреме за селски, аз искам да гледам как феновете му психически се гърчат

Тема Re: Липсва ми ШЛ, 1-17, 5-0 достойно, историческия голнови [re: kenny mccormick]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано05.01.07 11:29

А достойното представяне с вилеКула не ти ли липсва бе прасчо

Или тъжиш за задна прашка Бешикташашка

Welcome to the real world!

Тема Re: Липсва ми ШЛ, 1-17, 5-0 достойно, историческия голнови [re: Mopфиyc]  
Автор kenny mccormick (the top shotta)
Публикувано05.01.07 11:42

ти пак не си вникнал в смисъла.
Става въпрос, че има една порода, която като пада с по 5-0 е достойно и се гордее с това, че даже го прави и на транспарант за агитката.

Тема Re: Липсва ми ШЛ, 1-17, 5-0 достойно, историческия голнови [re: kenny mccormick]  
Автор Zulu_lz_Kulu (добре познат)
Публикувано05.01.07 11:44

прав си бате, нашето класиране в ШЛ наистина бледнее пред вашето историческо равенство с/у отбора от подписа ми

Тема Липсва ми...нови [re: kenny mccormick]  
Автор jdefoe (старо куче)
Публикувано05.01.07 12:01

Стойко и неговата амбиция за купата на УЕФА....

Липсва ми ювелирният майстор на далечните падащи листове Рафаел ван Дер Ваарт...

Липсват ми курвите на Левски, които ако падат, или съдията е купен, или БФС е синьо, или журналистите са сини, или ръководството е синьо и е виновен целия свят....

Липсва ми Г.А, прекалил е със свинското по празниците....

Липсват ми подопечените на председателя на фенклуба ви, които издигнаха плакат "Моке и Нвоку - ние не ви искаме, Цецка не е зоологическа градина..."

А този плакат пък бе издигнат в мача, в който треньорът на века записа и поражението на века на 4-буквието. Естествено, Литекс нямаше и ни най- малка вина за него, загубата стана, защото курвите пак "бойкотираха"....

Всъщност, никак не ми липсвате!!!!

Тема Re: Липсва ми...нови [re: jdefoe]  
Авторgamen4o (Нерегистриран)
Публикувано05.01.07 12:05

Липсват ти познания по футбол май я пак провери в кой мач се вдигна плаката против негрите.

Автор Пp.Heдeв (кафеджия)
Публикувано05.01.07 12:22

Ехххх, и на мен ми липсва Левски Европейски... или гара Левски....
Абе да почва първенството, че е скука....

Автор kenny mccormick (the top shotta)
Публикувано05.01.07 13:23

И на теб ти липсва да идеш на мач на селски и да се молиш да паднеш с по-малко от 5:0, нали. И да се радваш на мангалски гол като грък на европейска титла.
Интересно що не се радвахте толкова на втория гол в ШЛ.

Автор tonzos_justice (Армейски тигър)
Публикувано05.01.07 15:47

Хаха гладни години ви чакат с пенсионери като Дедо Боре и големи звезди като Домуфчифлийски, който е скъп за Европата. А и Петкоф като се махне започва шоуто

Автор btr (Луд за връзване)
Публикувано05.01.07 17:01

На мен най-вече ми липсва голмайстора Ники Перуков,светкавичните спринтове на бижутера Льольов по посока на езерото Ариана,бомбените удари разпиляващи градоносните облаци над София на дедо Боре и оптимистичните лакардии на Посерков и бай Ганьо Патков

Всеки народ заслужава царя си

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.