Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:41 14.07.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Аре честито :-)нови  
Автор Пp.Heдeв (кафеджия)
Публикувано05.12.06 23:35

Не беше лошо мачлето, жалко че Челси не играха като хората. Ама тези вашите лапетии ми харесаха. Вратарчето ви направи страхотен мач, и онова момченце Николайчо, през първото полувреме дето игра много ми харесаха.

Тема Re: Аре честито :-)нови [re: Пp.Heдeв]  
Автор PhilipMarlowe (минаващ)
Публикувано05.12.06 23:39

а бе, на мен от целия мач нищо не ми хареса... поне се смях на Смукачев ... тоя е уникално прост ... такива фалцети за всеки тъч

Челси играха ганкиното ... толкова сбъркани пасове, колкото за две години и половина през ръководството на Жозе не са правили ... за 90 минути, показаха точно 10 минути що годе футбол...

онея другите, няма да ги коментирам ... ЦСКА надигра европейския шампион на неговия стадион, а това битиварско копеле, пищи като изнасилена монахиня на минаване на център... заеби

Тема Re: Аре честито :-)нови [re: PhilipMarlowe]  
Публикувано05.12.06 23:50

Аааа, какво да го коментираме тоя - фен на Реал Мадрид и Левски... Бахти и комбинацията... Сигурно е фен и на Милан

А иначе Николайчо Димитров ми хареса как тича. Във вътрешното първенство пускат ли го?

Автор bobojusty (мудрий)
Публикувано06.12.06 00:30

Бахти извратения е тоя Смукачев ,верно.
Какво ли щеше да се случи ако Лецкито беха вкарали в последната минута.
А пък говедата никого не успяха да изненадат,щом TCP-то позна головата им арзлика в ШЛ...

Автор пeтльo (!Champions!)
Публикувано06.12.06 00:49

най ме изкефи как муриньо се зарадва на втория гол

Тема Re: Аре честито :-) [re: Пp.Heдeв]  
Автор Stipe (bandwagon)
Публикувано06.12.06 10:14

Сокачеф е фен на Ливърпул

Автор Samuel_Vimes (непознат)
Публикувано06.12.06 10:29

Абе вратарчето добре, ама имаше няколко ситуации с излизания, особено една - е не може така да ти земат висока топка, що са ти дали да играеш с ръце

Иначе доста комбинативно играха, кофти късмет обаче, поне едното положение да беше влязло

Тема Re: Аре честито :-)нови [re: Samuel_Vimes]  
Публикувано06.12.06 10:33

Напомня ми малко на Иванков на млади години - с тези "излизания"... Абе, кой е треньор на вратарите на Левски? Сериозно питам, незнам кой е...

Тема Класик си бате!нови [re: PhilipMarlowe]  
Публикувано06.12.06 10:35

1. Съперниците на Левски играха с 15% от възможностите си
2. ЦСКА надигра.....

Това всеки път,ебати! И по коя формула ги сметате тия проценти така и не разбрах,некой Закон на Атанасоглу требе да е основата

Публикувано06.12.06 10:42

Некакъв Захариев, не го помня къде е играл. Пред беше Кулиш

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.