|
Тема
|
Погледнете от добрата страна
|
|
Автор |
bobojusty (мудрий) |
Публикувано | 22.11.06 13:24 |
|
В крайна сметка съм щастлив ,че ЦСКА продаде (може би) титлата миналата година.С тази трансферна политика на Черепа,щяхме да изядем още по-голям хуй от този който лапа Левски в момента.Само Левски и Хамбургер нямат точка досега в групите, но на германците им предстои домакинство.Все пак си мисля ,че след 10 години ще се гледа кой какви постижения има в ШЛ,а не кой е влязъл пръв в нея.Някой възхищава ли се натова ,че Черно море е бил мисля 6 пъти шампион на БЪлгария?
Все пак аз съм българин и ще се радвам ако Левски успее да докопа някоя точка в тази група,само че мисля че няма да е довечера.
| |
Тема
|
Re: Погледнете от добрата страна
[re: bobojusty]
|
|
Автор |
ak1O1 (:-) |
Публикувано | 22.11.06 19:28 |
|
Как реши, че цска щеше да е подставен при жребия? Ей това чорбарската наглост край няма бе.
| |
Тема
|
[re: ak1O1]
|
|
Автор |
Stipe (bandwagon) |
Публикувано | 22.11.06 20:00 |
|
ти къде прочете , че са щели да бъдат подставени ?
| |
Тема
|
Затворил си е очите
[re: Stipe]
|
|
Автор | gamen4o (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.11.06 20:06 |
|
Не му се гледа тая вечер
| |
Тема
|
Re: Затворил си е очите
[re: gamen4o]
|
|
Автор |
Stipe (bandwagon) |
Публикувано | 22.11.06 20:14 |
|
Все пак надниква от време на време.
| |
Тема
|
[re: Stipe]
|
|
Автор |
ak1O1 (:-) |
Публикувано | 23.11.06 19:21 |
|
Добре ще ти обясня като на олифофрен.Левски успя да се класира за ШЛ защото беше подставен иначе отиваше срещу Милан, Аякс и тн. та въобще нямахте шанс за групите.А срам си брахте доста, кое за теб е по-срамно да паднеш от Барселона или от Бешикташ.
| |
Тема
|
[re: bobojusty]
|
|
Автор | Интeлekт (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.11.06 20:47 |
|
Приятно ми е да чета мненията ти
Цветът няма значение. Всяко стадо си има мърша, всяко има и добри овце/прасета/телета
| |
|
|
|
|