Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:30 14.07.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Тема Погледнете от добрата странанови  
Автор bobojusty (мудрий)
Публикувано22.11.06 13:24

В крайна сметка съм щастлив ,че ЦСКА продаде (може би) титлата миналата година.С тази трансферна политика на Черепа,щяхме да изядем още по-голям хуй от този който лапа Левски в момента.Само Левски и Хамбургер нямат точка досега в групите, но на германците им предстои домакинство.Все пак си мисля ,че след 10 години ще се гледа кой какви постижения има в ШЛ,а не кой е влязъл пръв в нея.Някой възхищава ли се натова ,че Черно море е бил мисля 6 пъти шампион на БЪлгария?
Все пак аз съм българин и ще се радвам ако Левски успее да докопа някоя точка в тази група,само че мисля че няма да е довечера.

Тема Re: Погледнете от добрата странанови [re: bobojusty]  
Автор ak1O1 (:-)
Публикувано22.11.06 19:28

Как реши, че цска щеше да е подставен при жребия? Ей това чорбарската наглост край няма бе.

Тема Re: Погледнете от добрата странанови [re: ak1O1]  
Автор Stipe (bandwagon)
Публикувано22.11.06 20:00

ти къде прочете , че са щели да бъдат подставени ?

Тема Затворил си е очитенови [re: Stipe]  
Авторgamen4o (Нерегистриран)
Публикувано22.11.06 20:06

Не му се гледа тая вечер

Тема Re: Затворил си е очите [re: gamen4o]  
Автор Stipe (bandwagon)
Публикувано22.11.06 20:14

Все пак надниква от време на време.

Тема Re: Погледнете от добрата странанови [re: Stipe]  
Автор ak1O1 (:-)
Публикувано23.11.06 19:21

Добре ще ти обясня като на олифофрен.Левски успя да се класира за ШЛ защото беше подставен иначе отиваше срещу Милан, Аякс и тн. та въобще нямахте шанс за групите.А срам си брахте доста, кое за теб е по-срамно да паднеш от Барселона или от Бешикташ.

Тема Re: Погледнете от добрата странанови [re: bobojusty]  
АвторИнтeлekт (Нерегистриран)
Публикувано23.11.06 20:47

Приятно ми е да чета мненията ти

Цветът няма значение. Всяко стадо си има мърша, всяко има и добри овце/прасета/телета

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.