|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Малко логика за начинаещи
|
|
Автор |
Samuel_Vimes (пристрастен) |
Публикувано | 01.06.06 13:07 |
|
Понеже напоследък както казва Гави "във виртуалното" се възраждат некакви безсмислени исторически дискусии - точно сега, на прага на ЕС и ШЛ - реших и аз да дам своя принос към царящото безумие с едно разсъждение, базирано на твърденията на червените:
1. До 1944 Левски печели за 20 години 3 титли => това е нормалния rate за този отбор - 3 от 20
2. ЦСКА е пряк наследник на АС-23(тоя клуб като му кажат името и порозовяват деба прасетата, се едно е бил по-велик от Реал Мадрид )
и тука следва най-хубавото:
3. АС-23 има една титла за същите тези 20 години
=> какъв е нормалния rate за наследника на АС-23(на латиница Ass-23 - това 23 сигурно е Фи)
М?
| |
|
И къде ти е логиката?
В прасето има мозък, а в говедото рога 
| |
|
Няма логика, всичко е в нормата - 20 години - 1 титла, прекият наследник - 58 години - 30 титли.
| |
|
Време е феновете на двата комунистически отбора да замълчат.
Мизерните ви тимчета нямаше да са нищо без БКП, милицията, армията, Ангел Солаков, Милко Балев, Цола Драгойчевя и да не изброявам.
Двата тима са една измислена креатура на коминмистическата власт, крепени изкуствено цели 45 години.
Белият отбор има цели 7 титли до 1945 година - 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943.
Това е бил тогава доминиращият тим, но насетне комунистическата власт решава друго.
затова мълчете мама ви деба отрепки на БКП!
Свободно! Поправи се!
| |
Тема
|
Re: Виме... мълчи!
[re: MA3HbO]
|
|
Автор |
Oлимпия (Любляна) |
Публикувано | 01.06.06 14:23 |
|
както виждаш аз покорно замълчах. КЗЛ.
bullet the blue
| |
|
Комунизмът свърши преди 16 години, защо имате само 1 титла сега и то купена от СИК?
Иначе и аз се смълчавам примирено с истината.
| |
|
45 години са това бе!
Бая сте напред с материала.... поколения трябва да минат докато се оправят нещата.
П.с. титлата ви тая година кой я купи?
Само питам...
за 16 години мислиш ли че има една честно спечелена купа?
Свободно! Поправи се!
| |
|
Да, мисля че има. Минимум тая дето пишехме 6-ци, 7-ци и 8-ци. Също един финал за купата с 5-чка ми се струва честен . Вероятно има и други. По-скоро повечето са честни отколкото нечестни.
| |
|
и вие сте създадени с указ от царя не се прави!
| |
|
Никога няма да разберем.
Онзи финал срещу Славия, когато византиеца извади отбора?
Не беше ли честен?
Свободно! Поправи се!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|