Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:39 17.06.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Не че вече има някакво значение...нови  
Автор Haunter™ (ариец)
Публикувано29.05.06 17:24

... но все пак ми е любопитно да разбера нещо и питам ония, които вчера са имали възможност да гледат мача на чорбата със Славия, щото аз го пропуснах за съжаление. Какви са им впечатленията? Славия ли легна на ФК Панчерево, или белите бяха порязани от рефера? Или и двете?
Аз слушах мача по Гонг, щото бях в движение. За съжаление радиото не е медия, от която човек да може да придобие впечатления за играта, но останах с усещането за яки съдийски тесли в ущърб на тима от Овча Купел. Та да си кажат мнението тия, които са го гледали тоя мач...

P.S. Особено ще ми е любопитно да прочета коментарите на Боевой и Мазньо.

Редактирано от Haunter™ на 29.05.06 17:25.

Тема Re: Не че вече има някакво значение...нови [re: Haunter™]  
Автор hahavia (unknown)
Публикувано29.05.06 18:06

Значи представи си мач между Старчески дом "Младост" Горна баня и Старчески дом "Алпиец" Грудово. Сега махни набор над 21год. и в общи линии това беше мача. Толкова си могат момчетата. За съдията е нормално да си заблуден все пак си слушал Гонг и си в България. На кривата ракета космоса и е виновен. Най-спорна и единствена ситуация привлякла моето внимание докато дремех беше как некъв цървул получи червен картон , ако бях съдия щях да му го покажа 2 пъти, един за груба игра и 2-ри за груба игра в безмислен мач в решено първенство. Друго впечатляващо немаше за разказване.

FORZA ROMA

Автор langolier (темплиер)
Публикувано29.05.06 18:09

Славия легна, въобще не се напъваше, особено второто полувреме. Съдията обаче явно не знаеше, че белите ще легнат и за тва много яко ги поряза с измислен червен картон, несвирени поне две дузпи и свирени 2-3 несъществуващи засади. Общо взето Стиви беше подсигурил този резултат от всекъде. Правилен е бил коментара по Гонг, както знаем това радио е синоним на обективност, така че занапред спокойно се доверявай на коментарите и преценките в ефира му.

Автор btr (Луд за връзване)
Публикувано29.05.06 18:22

До някъде приличаше на вашия мач с Ботев Основната задача на съдията беше,да не вземе нещо да обърка и Славия да бие,защото можеше да преебе цялата постановка на тазгодишния шампионат
Имах чувството,че тоя мач вече съм го гледалА говедото с червения картон до момента в който го изгониха,беше пипнало топката 2 или 3 пъти,та и с него и без него - все таяА моето мнение е че на такива като него трябва със закон да им забранят да играят футбол

Всеки народ заслужава царя си

Автор rough trade (northwest)
Публикувано29.05.06 18:32

Правилно си му отделил внимание на тоя мач, щото това беше мача на годината, общо взето. Борба от първата до последната минута, съдийски грешки, много голове и разбира се с ключово значение за подреждането в нашата "А" група!
Това е в общи лини. Аз също не го гледах.
Колкото до медията Гонг, тя е образец за безпристрастност и обективност и неслучайно се ползва с доверието на целата футболна общественост. Просто са много обективни, да!

Тема Re: Не че вече има някакво значение... [re: Haunter™]  
Автор VooDooMaN (Шампион Оле!)
Публикувано29.05.06 21:56

Аз чакам Мазньо да каже, това все пак беше мачът на сезона за Славия, той така компетентно и безпристрастно обсъжда мачовете да Левски, очакваме и коментар за Славия най-сетне .

Автор Number5 (националкапитан)
Публикувано29.05.06 23:26

Събрали се двата клуба на кеча и си направили 69. Нищо ново под слънцето, тези два чорбарски отбора не си спомням да са играли нормален мач някога.

Понеже не им е достатъчно Левски като ги ебе, се опитват да се ебат една с друга, но то две путки като се търкат не е същото като да се наденат на синия кур. Ще ги направим да плачат от болка догодина пак!

Не, не цицикато... Ники Илиев!

Тема Re: Не че вече има някакво значение...нови [re: Number5]  
Автор Haunter™ (ариец)
Публикувано30.05.06 01:21

Бате, ако щеш ми вервай, преди години Славия ми бяха симпатични до деня, в който не осъзнах, че от най-стария БГ клуб с традиции са се превърнали в чорбарски метреси. Новото време обаче дойде и ако имат желание, могат да върнат истинския си облик, щото истинското столично дерби е Левски - Славия и се е играло по времето, когато (да ме прощава Генади ) никой не е чувал за Локо, a още по-малко за чорбата. От тях си зависи, за БГ футбола като цяло е добре да има една що-годе силна и стабилна Славия, аз поне ги предпочитам пред панчаревското посмешище, узурпирало мястото им на 2-рия БГ клуб след Левски

Автор Schalke O4 (лефски=мангали)
Публикувано30.05.06 01:28

Не,че има значение,но усещам някаква нотка на яд,че вие се издънихте срещу тях,а ние не.

Тема Re: Не че вече има някакво значение...нови [re: Schalke O4]  
Автор Haunter™ (ариец)
Публикувано30.05.06 01:30

Глей сега, ако под издънка разбираш шампионска титла, 1/4 финал в евро-клубен турнир и бой до откат в първенството де когото хванем, дай боже все така да се дъниме

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.