|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Футбол в НСА...може би?
|
|
Автор |
langolier (Темплиер) |
Публикувано | 13.04.05 19:00 |
|
Сори, че закъснях малко с тая тема, ама вчера имах приключения с главни действащи лица коли, гуми, мангали(мамка им говежда) и тупаници...и малко ченгета за цвят.
Както и да е, крайното инфо е следното - цената е 25.40 с ДДС, има свободни часове в неделя(за сега), само дето игрището е с тартан. Има и затревено, но на него цената е....100лв!
При това положение имаме три варианта - асфалта, тартана и сгурията в борисовата градина. Асфалта има едно основно предимство пред другите - безплатно е. Недостатък при сгурията и тартана е състоянието им в дъжд. Едното става супер лизгаво, а другото кално и пак лизгаво. Тоест, и в това отношение асфалта е с предимство. От друга страна на асфалт има най-голяма вероятност от не леки контузии, освен това в жегите той пак е най-лошия вариант.
Мислете къде предпочитате да играем, аз лично съм за тартана, но принципно ми е все тая.
"You see things; and you say 'Why?' But I dream things that never were; and I say 'Why not?"
| |
Тема
|
Re: Футбол в НСА...може би?
[re: langolier]
|
|
Автор |
don_flo (Победител) |
Публикувано | 13.04.05 19:12 |
|
аз съм против хасфалт и за другите две...
| |
Тема
|
[re: langolier]
|
|
Автор |
Meйджъp™ (зелено чудовище) |
Публикувано | 13.04.05 19:44 |
|
Тартанът е ужасна настилка. Предлагам да намерим спонсор и да вземем затревеното (+ екипи и премии за момчетата).
Но сериозно - тартанът е ужасна настилка, при която стават ужасни контузии (на асфалта може само да се ожулиш яко)
бла - философията на модерното общество.
| |
Тема
|
[re: Meйджъp™]
|
|
Автор |
don_flo (Победител) |
Публикувано | 13.04.05 19:47 |
|
ами начи осдтава само спортна софия като алтернатива...
| |
Тема
|
[re: don_flo]
|
|
Автор |
Mad ball (King of beer) |
Публикувано | 14.04.05 19:37 |
|
спортна сф е взета в неделя,поне голямото и готино игрище,за другото не знам,но то и без тва не е подходящо за нашия случай.според мен най-добре на асвалт.така няма да има сърдити,а и аз не мога да разбера що искате да се махате???
I Fear No Beer
| |
Тема
|
[re: Mad ball]
|
|
Автор |
Meйджъp™ (зелено чудовище) |
Публикувано | 14.04.05 21:32 |
|
Ми ако ще плащаме поне или настилката да е читава, или да сме независими от времето ... Да си останем на асфалта - поне знаеш за какво тичаш час и неща ->> третото полувреме
| |
|
....аз като бивш национал по Лека Атлетика да споделя, че тартана си ебал дупарата ако паднеш на него.....ожулването не е по-малко отколкото ма хасфалта.....Фло англичанина и Вива Пичона да не коментират като не разбират...
Аре КЗЛ..некой път и аз ше дода да поритам.....
| |
Тема
|
Re: Хм.....
[re: TCP/lP]
|
|
Автор |
Viper X (just a snake...) |
Публикувано | 15.04.05 00:14 |
|
национал
хахаххахахаахахаха
хахахаххахахаххахааахха
ахахаххахахаххахахаххахахаха
the sparrows are flying again...
| |
|
аз се позовавам само на национали
| |
Тема
|
Re: Хм.....
[re: Viper X]
|
|
Автор |
Jair (кюмюр) |
Публикувано | 15.04.05 00:30 |
|
батка, трябва да видиш каква изрезка от вестник има където пише, че е бъдещето на плевенската лека атлетика :)))))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|