|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Стига с този натрапен патриотизъм
|
|
Автор |
Anfield (FC Britannia) |
Публикувано | 23.02.04 17:21 |
|
Слушам ги всичките сини журналисти как се надъхват с какво ли не, натрапват ни как на 3-и март не можело да има българи които да са за Ливърпул, не трябвало и т.н. Преди мача с Галата, Дарик ни продънваха ушите с химна на Галата, вместо именно както би било редно, да се пуска този на ЦСКА. Това разбирам аз под патриотизъм, другото са свалени гащи..
Сега постоянно се говори как трябвало всички българи да са за Левски, защото те играели за България... ок, ама аз мога ли да отида на мача на Левски с шал на ЦСКА.. нали и те са от България.. Не мога.. защо.. защото съм прасе.. а прасетата както знаем са турци защото били за Бешикташ преди време.. интересно защо сега не сме албионци, но това е друга тема..
Всички българи са за България когато играе националния отбор, тогава всеки отива с трикольорите, а сега Левски играе за името си и за България.. ако победи ще е победил обаче само Левски... успехът ще е приватизиран и тогава ще е все тая дали всички българи за били за Левски... Точно обратното на думите на Апостола.. защото ако Левски победи всички левскари ще се бият в гърдите колко са добри и т.н., ако загуби обаче, губи цяла България.. удобничко..
Много ми е интересно на мача на ЦСКА с Блекбърн или Торпедо, Томето, В.Г.з, сините от Ринг и т.н. дали са викали за ЦСКА.. 99.9% съм убеден че не.. за първите 2-ма 100% съм убеден.. за лиглата В.Г 200%... сега обаче те са патриоти, а ние които ще си викаме за ЛЮБИМИЯ Ливърпул сме някакви ренегати. Само че нека тези не забравят че Пуул е отборът с може би най-много фенове в България от чуждите отбори.. или един и от отборите с най-много фенове.. понякога се чака 1-2 дузини години за да имаш шанса да видиш любимия си отбор..
Затова ако някой от тези чете тук, то моля ви спрете с лицемерието.. за всички е ясно че ако Левски спечели ще е успех за България и родния ни футбол, но не слагайте на масата национлните карти... просто ставате смешни така..
Направете го културно.. с химна на Левски, с новини, с анализи на играта на отбора и търсене а слабите места на Пуул и т.н. Всичко друго е семковщина до болка позната.. Излишното величаене на сините играчи води до сцени като тези с Гонзо. Акцентирайте на добрите неща, на това позитивното, а не с високопарни изрази да ни връщате във времената преди 10-и ноември..
А всеки човек си избира сам за кого да е.. Бил той от тези дето всеки мач кибичат и люпят семки в очакване на някой свестен мач, или от тези които отдавна избягаха от стадионите именно поради липсата на такива..
А за тези които клазват че това не било нормално, нека видят страните в които има нормален футбол как е.. има и нормални общества и нормален живот..
Тогава пак да кажат че не е нормално..
И още нещо.. за мача на ЦСКА с Нафтекс чух какви ли не неща по отн на това как 1-2 човека загробвали футбола.. Интересно обаче как не ги чухме когато пак на този стадион Сакалиев бе повален с борцов похват.. А мача на Нафтекс и ЦСКА поне бе мач на ниво и имаше какво да се види... Малко повече обективност и безпристрасност по време на работа не е излишна никому..
- А можеше и да бием... те ти сега Валка..
| |
Тема
|
Re: Стига с този натрапен патриотизъм
[re: Anfield]
|
|
Автор |
Alabao13 (АСА отл. 6) |
Публикувано | 23.02.04 17:27 |
|
Без съмнение всеки има право да си избира за кого да е. Натрапването на нещо си не променя този факт - свобода на избора. Ако иска, човек може да вика и за Китай, стига да не натрапва пристрастията си.
А това че мача е на 3 март, то е просто съвпадение. Случват се такива неща.
За този мач, пожелавам на всички заинтересувани страни, най-вече приятно гледане. 
| |
Тема
|
Re: Стига с този натрапен патриотизъм
|
|
Автор |
bluefan (bench press) |
Публикувано | 23.02.04 17:49 |
|
ама ако играехте вие друго щеше да говориш
=No FeaR=100% SuPPort=
| |
Тема
|
няма как да е, защото
[re: bluefan]
|
|
Автор |
Anfield (FC Britannia) |
Публикувано | 23.02.04 18:06 |
|
ако сме ние, няма да има такава истерия от повечето журналисти...
тогава се говори равномерно, тогава се чака сако издънката за да се злорадства както бе с Блекбърн...
- А можеше и да бием... те ти сега Валка..
| |
|
нашите журналя кой ги брои за живи вече, че да им се обръща чак такова внимание на олигофренските изпълнения. Това са жалки туристи, които само гледат някой български отбор да продължи напред, за да могат да попътуват за сметка на шефовете.
Абе що не взема и аз да се пробвам в някоя медия, да поживуркам малко...
Аз съм идиот! (това не е бас)
| |
|
kak pa na macha s blackburn bqha pusnali goweda w agitkata na anglichanite a sega nas da ne ni pusnat pri Poolcite.
no ne iskam da prawq srawneniq az shte sum na stadiona da peq YNWA i Kur za lewski, ej taka za kef i zloba =)
| |
Тема
|
Re: няма как да е, защото
|
|
Автор |
muffa (цска=турци) |
Публикувано | 23.02.04 18:32 |
|
Така ти се струва на теб, защото следиш с особенна чувствителност изявите на "синия" лагер, разбира се, забравяш пълните простотии, които ръсеха Г.А.
шабански и др. подобни, за Галатсарай-че когато отстранили Левски, били ваканционна трупа, а сега, когато ще играят с цска, са едва ли не евроколос от ранга на Реал....през цялото време се бълваха подобни идиотщини, така че истерията си е факт, остава само да бъде констатирана...
едва ли си забравил, как загуба в Софияот Атл.Мадрид и то с 4-2 бе представена като страшно европостижение, както и равния с Нюкасъл
решен мач...тогава също се стигаше до истерии и исторически мерения на пишки...така че сегашните са просто отговор...и никой не ги приказва насериозно тия неща за патриотизма и 3-тим март, целта е да се дразнят цска-арите, и явно е постигната.
| |
|
теб кфо те ебат журналистите, точно това е и идеята на анфо, да се абстрахираш от техните глупости, аз затова напоследък си купувам само един вестник - Еврофутбол. който иска да чете саги да си зима ММ и 7гей спорт, да си слуша томето русев и т.н.
няма да ти разнищвам един по един случаите, но за Нюкасъл не си прав, защото тогава свраките си бяха отбор, но това е друг въпрос, то затова и феновете са ни такива много се влият от глупостите, които им диктуват 4-5 човека, заради такива глупости и психично болните си направиха академия, да се борят с вятърните мелници техните опоненти журналистите.
разсъждавай си за себе си. Кфо - ако ти си решил да подкрепяш примерно литекс в ЕКТ и в часът на Уески ти кажат, да не ги подкрепяш ти кфо ще направиш.
| |
|
Аз съм бил против ЦСКА в турнирите само по времето, когато там играеше Стоичков. По 2 причини: първо, че точно същото се случваше, само че в полза на ЦСКА - вой до небето, псувни по говедата, натякване как само ЦСКА играел за България и пр., и второ, че Стоичков с поведението си караше хората в Европа да си мислят, че българите са некви невъздържани цигани. (За футболните му качества нищо не казвам.) А и колкото Левски нямаше късмет в турнирите, толкова ЦСКА имаше. Сега нещата се обърнаха, окей, грозно е от страна на синята част от феновете, обаче разлика с червената няма. Нещо повече, сега червените злобеят и беснеят много повече, защото са догонващи.
Така че лично аз съм за ЦСКА, когато играе в турнирите, дори и срещу английски отбори, и със сигурност повечето сини привърженици също. Действията на някои добре известни журналисти и от двата цвята хич не ме интересуват, нито пък изцепките на малък процент лумпени, търсещи изява. Знаеш ли колко се ядосвах, че ЦСКА отпадна по типично левскарски начин от Торпедо? Обаче всичко на тоя свят се връща - приеми го като част от компенсацията за многогодишния късмет на червения отбор. И просто чакай по-добри времена... А че ще викаш сега за Ливърпул - е, ще го преглътна някакси. И няма да си само ти - много ще сте така. Но после да не чувам оплаквания от червените по тая тема...
Когато цъфнат налъмите, ще започна да разбирам от нещо :)))))
| |
Тема
|
Стига с тия провокативни..
|
|
Автор |
Лeдoвe (ACA) |
Публикувано | 23.02.04 19:13 |
|
и еднотипни теми. Виж надолу под твоята тема , че има поне още 2 подобни и то пак написани от чорбари
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|