Тема
|
хехе... Бербатов пък...
[re: Konqueror]
|
|
Автор |
sheva (rocke(t) jr.) |
Публикувано | 05.06.03 19:49 |
|
кога е бил легенда на ЦСКА? Вие не плюехте ли по конзо, не му ли викахте курва в първия му сезон?
Diavolo
|
|
Тема
|
Не сме го плюли!
[re: sheva]
|
|
Автор |
Konqueror (8==@ (*ка @==8) |
Публикувано | 05.06.03 20:31 |
|
А вие плюехте звездата си!
|
|
|
Stoilov se zamozabravi. CSKA go vyrnaha kym igrata predi godini, a toj ne sprq da gi psuva.
Znaem i kakwo e kazal za 175 pyti po golemiq ot nego Haselbank - pe4kata, koqto provalq otbora.
Towa 4e go obiaviha za legenda na LeFski (igra4 s 4-5 ma4a v A otbora na BG) dokazwa 4e otbor4eto ot PodUiane e samo za mestna konsumacia!
Kogato se zasili da bie duzpata s/u shtirm izvikah v zawedenieto - ajde Myri wreme e da slojish kraj na karierata - dobra legenda...:)))
Sled 2 g nikoj nqma da se seshta za nego...nqma da ima i nov teren na gerena!:)))))
Nil satis nisi optimum
|
|
|
дузпата срещу щурм. носталгия.
40 човека в 20 квадратни метра, които крещят при всяка дузпа на левски
И АЗ
който скачам и обикалям да дразня всички при дузпите на ЩУРМ. след пропуска му се хвърлих на поляната и половин час обикалях и крещях. след това вечерта щяха да ме набият на 3 пъти по повод същия мач. незабравим момент.
You can't touch my riches
Even if you had MC Hammer and them 357 bitches
|
|
|
са си дигнали посещаемостта с 1000 % :)
You can't touch my riches
Even if you had MC Hammer and them 357 bitches
|
|
|
Да , сигурно нарочно го е направил , за да опише с един мач развоя на цялата своя кариера
|
|
|
А това 5:5 трябва да е нещо като носталгия от негова страна по ЦСКА :)
|
|
Тема
|
Re: Къде го изпращат ?
[re: Oлмaши]
|
|
Автор |
ivi4-cska (ЦЕСЕКАР_ПАТРИОТ) |
Публикувано | 06.06.03 11:14 |
|
Ами знам ли , по принцип все още не ми изглежда здрав психически та подуенската психиятрия да го пуска така лесно
|
|
Тема
|
Re: 2-3 хиляди говеда изпращат Стоилов
[re: lD 25OO9]
|
|
Автор |
ivi4-cska (ЦЕСЕКАР_ПАТРИОТ) |
Публикувано | 06.06.03 11:17 |
|
Лъжеш се , подуенци винаги почитат своите измислени герои . Виж за някои свои наистина достойни футболисти не се сещат . Но те не са палячовци , алкохолици или злобни идиоти , а нормални футболисти дали най-много успехи на подуенското отборче . На почит там са идиотите .
|
|
|
Май така излиза :)
Няма да е лошо да се обърнем към някой квалифициран математик в случая
|
|