|
|
|
Тема
|
CANON POWERSHOT SX120 IS?
|
|
| Автор |
Весел Цанков (присъединил се) |
| Публикувано | 25.01.11 18:33 |
|
|
Трябва ми евтин, но приличен фотоапарат за любителски снимки. Какво ще кажете за този - ? Благодаря предварително.
Страницата на хумориста Весел Цанков -
| |
|
|
|
Според мен е за без пари.Но ми се струва,е беше питал някъде.
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
|
|
Аз ли да съм питал? Не, сега питам, но ще потърся дали някой не е вече питал за него. Че е евтин - да, но дали прави прилични снимки?
| |
|
|
|
Ето малко ревюта за този фотоапарат:
| |
|
|
|
Престраших се и го купих, само че взех по-новия модел 130, по-скъп е със 100 лева, но е 12 мегапиксела, оптичен zoom 12 и вдидеото е HD. На първо впечатление е идеален за любителски снимки - снима много добре в доста тъмно помещение без да активира светкавицата, на светло снимките са перфектни, а най-интересното е, че с максимално приближаване (48 пъти) снима без да размазва, само трябва да се подпреш за да не ти трепват ръцете. Освет това дисплеят му е много ясен и голям и компенсира липсата на визьор. Избирането на функциите е много удобно с въртящо се копче отгоре. Предполагам, че и по-старият модел е също така хубав. Тъй че горещо препоръчвам този фотоапарат. Единствен недостатък - видеото в режим HD лапа много памет и трябва да се сложи карта поне 4 гигабайта, но пък това са 30-ина лева отгоре, което не е фатално.
| |
|
|
|
В известна степен стабилизацията му също ще ти помага да не 'трепти', така че при по-тъмно си я включвай. И още нещо - снимай само на оптическо приближение, това цифровото дори си го изключи - няма смисъл.
| |
|
|
|
Благодаря
| |
|
Тема
|
respond this topic
[re: Весел Цанков]
|
|
| Автор | KristinaBradford28 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.01.12 10:00 |
|
|
freelance writer
| |
|
Тема
|
Re: Купих го!
[re: Весел Цанков]
|
|
| Автор | Anisher (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.01.12 18:24 |
|
|
Здравейте , преди две седмици ми подариха Canon EOS Kiss x4 .. на пръв поглед с нищо не се отличава от Canon 550 D .. .затова искам да попитам това Canon 550D ли е или ако нее какви са разликите...
| |
|
|
|
|