|
|
|
Тема
|
Sony Cyber-shot DSC-H2 vs. Canon PowerShot A710 IS
|
|
| Автор |
AmidoPHeN (samo s recepta!) |
| Публикувано | 04.05.07 01:52 |
|
|
Привет :)
Моля ви са съвет - кой фотоапарат да си взема - Sony Cyber-shot DSC-H2 или Canon PowerShot A710 IS ?
Допълнителна информация - любител фотограф съм, не вярвам да се задълбоча прекалено в настройките, но имам желание поне малко да правя хубави снимки :) Имам и някои колебания дали ми се носи топуз като това сони (девойка съм).
Благодаря предварително :)
"Carpe diem, seize the day"
| |
|
Тема
|
Re: Sony Cyber-shot DSC-H2 vs. Canon PowerShot A710 IS
[re: AmidoPHeN]
|
|
| Автор | Дидo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.05.07 06:49 |
|
|
Canon, има повече функции от Sony-то. а и размера има значение, е аз бих си взел Канона.
| |
|
Тема
|
Re: Sony Cyber-shot DSC-H2 vs. Canon PowerShot A71
|
|
| Автор |
AmidoPHeN (samo s recepta!) |
| Публикувано | 04.05.07 14:11 |
|
|
Имам и допълнителен въпрос: Panasonic Lumix FZ7K ? Много апетитен изглежда, струва ли си в сравнение с другите два?
Ше се радвам ако повече хора изкажат мнение :)Редактирано от AmidoPHeN на 04.05.07 17:43.
| |
|
Тема
|
Re: Sony Cyber-shot DSC-H2 vs. Canon PowerShot A71
|
|
| Автор | FERO (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.05.07 15:36 |
|
|
Аз мисля, че за любителски цели не ти трябва нито един от тези "топузи". Вземи си "сапунерка" дебела 1,5 см с тежестта на телефон за да можеш да я носиш често със себе си. Събира се и в джоб и в дамска чанта и снимки правят даже. И Сони има широка гама от такива W50, 70 .... и Канона има разни Ипсуси. Отстъпват на "топузите" по зума, но едва ли ще ти се налага да увеличаваш повече от 3 пъти за любителски цели.
А иначе аз съм за Сони (имам и Канон 520), но Сонито е много по-бързо в процесинга и никога няма да те нервии да чакаш след снимката и да изпускаш сублимни моменти на семейни тържества (напр. булката настъпва младоженеца или тъщата целува зетя)
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | aз (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.05.07 13:54 |
|
|
Панасоника в никакъв случай!Канон разбира се!!!Само дето не е ясно защо си избрал А710,та той има доста недостатъци според ревютата.Също така е с малка матрица и неподвижен дисплей а цената-висока.Тук видях някъде се продаваше А630,който е пъти по-сполучлив!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | диaпoзитивът (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.05.07 14:38 |
|
|
CANON, да! Но този дето си посочил-твърдо НЕ!
| |
|
Тема
|
[re: диaпoзитивът]
|
|
| Автор | Zabivka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.05.07 20:22 |
|
|
Хайде хайде много големи разбирачи се извъдиха.Аз имам точно този Канон който си посочила и мога да те уверя че качеството на снимките е убийствено.Остави ги тези които се оставят да им влиаят някакви си там ревюта.Та то за това им се плаща(имам предвид тези които ги пишат)
| |
|
Тема
|
[re: Zabivka]
|
|
| Автор | aз (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.05.07 16:25 |
|
|
А нима само в ревюто пише,че е с малка матрица и неподвижен дисплей и адски много шум!Или твоята спесификация е написана като за теб-огроооомна матрица и всичко друго ОК?!?!?
| |
|
|
|
|