Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:17 03.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Фотография
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Minolta Z10нови  
АвторDalia (Нерегистриран)
Публикувано01.06.05 17:12

Има го в Метро. Добра ли е цена около 440 лева сравнена с характеристиките му. Досега съм ползвала HP 717 и съм много доволна. Струва ли си да заменя HP-то за Minolta.

Тема Re: Minolta Z10нови [re: Dalia]  
Авторdalia (Нерегистриран)
Публикувано06.06.05 11:55

Никой и нищо :(

Тема Re: Minolta Z10нови [re: dalia]  
Автор montesuma (лаик)
Публикувано10.06.05 02:12

Имам Минолта по старичка. Доволен съм, но аз съм любител. Явно професионалистите във форума мълчат. Но ако подхванат темата може и да се стигне до Канон или Никон. Аналогичните модели на Минолта все пак са по евтини, а Минолта пак си е марка. Ако питаш за принтер вземи си HP, но фотоапарат по добре Минолта. Мнението ми е субективно.

Автор GoDim (непознат )
Публикувано11.06.05 12:09

На този адрес повече

http://konicaminolta.com/products/consumer/digital_camera/dimage/index.html

Мисля че погледът ти трябва да е към Z5

Тема Re: Minolta Z10 [re: Dalia]  
Автор mjumjun (ептен у гъбите)
Публикувано15.06.05 13:49

Aз имам Z1 - като гледам същия е само дето моя е с 10 зум. Не е кой знай какво но за тази цена споредмен си е направо супер :)
Имай напредвид че ще трябва да купуваш батерии, зарядно, карта памет(незнам с колко се продава но моя беше с 16МБ) и някаква чантичка. Абе взимаш един "гол" апарат за тея пари.
Ако искаш обади се да ти дам да пощракаш с моя.... Z1-то де :)

АвторALF (Нерегистриран)
Публикувано15.06.05 22:35

Minolta Dimage Z1 - откъде мога да си купя и колко парички ще ми струва?

Тема Re: Minolta Z10нови [re: ALF]  
Автор mjumjun (ептен у гъбите)
Публикувано16.06.05 22:49

колко даваш за Z1 с 256МБ карта (на помалко от година :)

Автор GBlO (доброжелател)
Публикувано18.06.05 19:15

За тези пари Минолтата си е супер. Имам го от няколко месеца, но сам направил повече от 2000 снимки и според мен си е супер. Макрото е добро, но трябва да му свикнеш. Зума му е всепак 8 оточно, а и стабилизатора бу работи супер. Щом от 6м мога да чета с него вестник, за мен е добре

АвторAktiven (Нерегистриран)
Публикувано18.06.05 23:10

Lubopitno mi e , kakvo stana s HP-to , problem li se poiavi ? AZ su6to sum re6il da si kupia cifrov aparat , no se kolebaia mejdu HP i SONY . Za sujalenie otzivite v foruma za HP sa dosta negativni , i za sega se vuzdurjam ot pokupka (preglejdam i mneniata za SONY).
Ako ne te zatrudniava , bi li napisala 2-3 reda po otno6enie ka4estvoto na snimkite i t.n. na tvoiat HP.
Predvaritelno blagodaria!

Тема Re: Minolta Z10нови [re: Aktiven]  
АвторDalia (Нерегистриран)
Публикувано22.06.05 14:34

Здравей,
По отношение на качеството на HP снимките нямам забележки, снимала съм в различни условия и винаги съм получавала добри резултати. Апарата има една функция - Адаптивно осветление - от нея съм най-доволна. Искам да сменя HP-то за Минолта само заради по добрите възможностти за макро снимки при минолтата

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.