Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:49 30.10.24 
Хоби, Развлечения
   >> Фотография
*Кратък преглед

Тема Крокоснови  
Автор vache ()
Публикувано19.02.05 18:22

Моля, посъветвайте ме какво да направя със стария Крокос. Остана от дядо ми и едно време много копирахме снимки, но сега вече не... Не искам да изхвърлям апарата. Мислех си да го подаря на някой кръжок по фотография (ако още има такива), но не знам дали се ползват такива апрати още...
Посъветвайте ме какво да направя!

Тема Re: Крокоснови [re: vache]  
Автор Ahab (captain)
Публикувано20.02.05 11:55

Кръжоци вече няма. Съветвам те да го продадеш. Ето две места където редовно четат хора интересуващи се от фотография:

Ако не знаеш каква му е цената и се страхуваш да не го продадеш на безценица - пусни го на търг. Обявяваш цена от 10лв и оставяш на хората 48 часа да наддават. Виж как се продава апарат по този начин за 24 часа тук:

Тема Re: Крокоснови [re: Ahab]  
Автор vache ()
Публикувано20.02.05 22:47

Абе пич, аз написах ПОДАРЯ!!!!! Аман от многознайковци!!! Егати!!! Както и да е...!!! Знам много добре, че не мога да го продам!

А някой е задал въпрос несвързан със скъпи фотоапарати и вече го взимат на подбив!

Баси! Ядосах се!

Редактирано от vache на 20.02.05 22:50.

Автор NoLabel (КирилицаFOREVER)
Публикувано21.02.05 00:06

Мисля, че човекът просто се опита да ти помогне, не знам защо си решил, че те взима на подбив! Той ти е написал, че те съветва да го продадеш! Нещо си много заядлив или просто не можеш да усещаш настроенията на хората. Жалко! Какво ли им е на хората около теб....

И аз се ядосах.... ама със повод!

Through the madness, through the tears...

Автор mim. (огнено)
Публикувано21.02.05 11:38

има кръжоци
както има и достатъчно ентусиасти
изобщо не е отживелица
пък и студенти има, които също копират на такова нещо
пробвай - натфиз, нбу, със сигурност ще намериш желаещ

или някой квартален клуб

Sheep go to Heaven! Gods go to Hell!

Тема Re: Крокос [re: mim.]  
Автор vache ()
Публикувано21.02.05 22:32

Mim., благодаря за отговора! Ще се поинтересувам!

Тема Re: Крокоснови [re: NoLabel]  
Автор vache ()
Публикувано21.02.05 22:34

В отговор на:

Ако не знаеш каква му е цената и се страхуваш да не го продадеш на безценица - пусни го на търг. Обявяваш цена от 10лв и оставяш на хората 48 часа да наддават

Ами, това точно като подигравка ми прозвуча! Ако бъркам, сори!

Автор Ahab (captain)
Публикувано25.02.05 00:40

WTF ???

Погледна ли въобще линковете?

Пейстнал съм ги защото са полезни, а не иронични. Особенно последния. Погледни ги и помисли пак.

Тема Re: Крокоснови [re: Ahab]  
Автор vache ()
Публикувано25.02.05 20:13

Извинявай, тогава!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.