Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:22 14.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Фотография
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема malko stranen waprosнови  
Авторdarko (Нерегистриран)
Публикувано06.08.04 18:40

ama da wi pitam wsi4ki was koito imate cifrowi fotoaparati - koi marki sa naj-qki (w smisal koi sa naj-malko razwalq6ti se, a ne koi prawqt naj-ka4estweni snimki)?
wseki kojto ima realno nabludenie koi aparati se razwalqt po-4esto - neka da pi6e.

blagodarq na wsi4ki

Тема Re: malko stranen wapros [re: darko]  
Автор Firebird (интернавт)
Публикувано07.08.04 01:15

Нали се сещаш, че относно развалянето всеки има наблюдение върху един конкретен апарат, а не върху марката?
Ако искаш точен отговор, питай по сервизите, кои апарати се развалят най-често.
Цифровите апарати са отскоро и дето се казва, нямат време да се развалят.
Чула съм за една развалена Минолта - тук в клуба имаше оплакване.
и за един апарат и изгорял пиксел на матрицата - това не се оправя... някъде имаш червена точица, която трябва да чистиш с Фотошоп
И ужасно се изкушавам да те питам - нали не смяташ да чупиш орехи с цифров апарат, та питаш кои са най-яки?

Животът е като висенето в Интернет - няма смисъл, но не ти се иска да си тръгваш...

Редактирано от Firebird на 07.08.04 01:16.

Тема Re: malko stranen waprosнови [re: Firebird]  
Публикувано07.08.04 10:56

ze razbira se :)

no we4e izgorqh s edna video kamera samsung (cifrowa - model VP-D76), koqto e "fizi4eski" zdrawa. ej taka nqkolko meseca sled kato i swar6i garanciqta zapo4na da izklu4wa bez pri4ina sled kato e bila wklu4ena 15 min(ako si misli6 toq ne e zaredil bateriqta - ne si prawa. i na bateriq koqto toku 6to sam zaredil i na adapter se polu4awa6e problema). sled izwestno wreme zapo4na da izklu4wa na 5 min - sega izklu4wa na 1 min. kazaha mi ot serwiza 4e procesora i e izgorql i 4e ne moje da se smenq za6toto ne e prigoden za smqna. warianta za poprawka e da se smeni cqlata platka - koqto struwa 700 lewa.

pi6a wsi4ko towa za da stane qsno kakwo imam predwid "qk cifrow aparat" - takaw kojto nqma da zapo4ne da prawi problemi malko sled kato mu mine garanciqta i kojto e zamislen pri ewentualna powreda da moje da se remontira samo powredata - ne da se smenq cqla platka.

ako nqkoj e 4uwal koi marki (za6toto towa e politika na markata - ne na konkretniq model) cifrowi aparati - mogat da se "remontirat" - neka pi6e

P.S. we4e nqma da si kupq ni6to s marka samsung - wqrno e towa 4e prawqt ewtini ne6ta - ama we4e znam 4e ne slu4ajno sa po-ewtini.

Тема Re: malko stranen waprosнови [re: darko]  
Автор montesuma (лаик)
Публикувано07.08.04 11:53

Повечето хвалят Канон, но имаше тук във форума едно оплакване от S50 за изгорели пиксели и някакво за размазване от А60, но общо взето друго не се е появявало. Лично аз имам Минолта Z1 и веднъж я изтървах, но още работи, е орехи още не съм чупил. Предимството спрямо Канона е, че е по-евтина, но не е Самсунг.

Тема Re: malko stranen waprosнови [re: montesuma]  
Публикувано07.08.04 12:28

blagodarq ti.

dotuk w spisaka na dobrite e:
Minolta

Spisak na lo6ite:
Samsung - 10 4erni to4ki (ne sam bezpristrasten, no takowa mi e mnenieto za tqh)
Canon - 1 4erna to4ka

ako ima i drugi hora s nabludeniq neka pi6at.

moje da izgotwim Dobar spisak ako wsi4ki se wklu4at.

Автор rolla-cost ()
Публикувано07.08.04 16:12

аз хваля SONY!имам най-евтиния,изтървал съм го мисля 2 или три пъти,(ама на килим не на асвалт),и съм направил около 5000 кадъра-няма грешка!!!,за качеството-не е лошо никак кат о за нисък клас

Автор montesuma (лаик)
Публикувано07.08.04 17:31

Имай впредвид, че Канон са може би най-купуваните, нищо че са доста скъпи и един отказ при тях е на много повече бройки отколкото на Минолтата.

Автор Firebird (интернавт)
Публикувано07.08.04 19:40

Вярно е политика на фирмите... мъжът ми се шегува, че на някои уреди има слагат таймери - купуваш си хладилник, 2 год гаранция и 3 дни след изтичане на гаранцията - не работи... Та ти явно питаш за таймерите... Аз имам цифров Пентакс от няколко месеца, за сега работи, изпускан е заедно с чантата (беше в чанта, която падна) на два пъти, но няма проблем.

Животът е като висенето в Интернет - няма смисъл, но не ти се иска да си тръгваш...

Тема Малко странно предложениенови [re: darko]  
АвторФpaцил (Нерегистриран)
Публикувано07.08.04 21:27

Проблема на твоята камера ми звучи много познато. Ако искаш мога да се пробвам да я оправя. Ако успея ще ми платиш колкото искаш ти Ако не - нищо не губиш.
Това за процесора се казва винаги, когато искаш да обуеш някого Да ме прощават "колегите"

Тема Re: malko stranen waprosнови [re: montesuma]  
Автор ex-man (дървен философ)
Публикувано07.08.04 22:58

Аа, тоя с А60 бях аз, ама да ти кажа нищо си му няма на апарата - просто собственика нещо много се взираше в снимките (досега бях снимал само с филмов апарат), а и това което исках да кажа тогава е, че това е"проблем" на модела, а не лично на моя, щото същия ефект се наблюдава и в рекламните снимки на Канон, смъквани от техния сайт. Както установих, хората които го виждат тоя ефект са много малко и само такива, свикнали да работят с лентови апарати (четох и писах дори във forums.powershot-a.com). Явно е недостатък на цифровата технология...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.