|
Тема
|
Сервиз за Canon в БГ ?
|
|
Автор | begemotka (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.07.04 01:05 |
|
Има ли такъв сервиз в София?Моля помогнете ми с информация ако знаете нещо?Счупи ми се зъбчето,на капачето,а имах снимки след 5 минути,добре че един колега ми даде черно тиксо и затворих апаратаОбаче и токовете изчезнаха по едно време[otkacham.Добре че неизпортих работата,ама колко адреналин изхабих(за първи път ми беше).Имам ангажимент за следващи месец и трябва да го оправя!
| |
Тема
|
Re: Сервиз за Canon в БГ ?
[re: begemotka]
|
|
Автор |
larys (realist) |
Публикувано | 19.07.04 10:01 |
|
Бул. "Цариградско шосе"
жк. Младост-1, бл. 1, вх. Г,
София 1705
975 38 90/1-5
| |
|
a poneje v serviza edva li shte imat vratichka v nalichnost i shte mine vreme dokato ti dostaviat nova - proveri dali kapacheto ti ne natiska edno miniaturno zubche na aparata - na moia canon e takuv sluchaia i sushto mi chezneha tocite sled kato si poschupih vratichkata - ako e takuv sluchaia malko hartia natupkana tam shte ti reshi problema dokato chakash novata vratichka
you bring light in...
| |
Тема
|
[re: larys]
|
|
Публикувано | 20.07.04 00:30 |
|
Mного благодаря за инфото!
Ходих още днес в този "Пан" сервиз и останах приятно впечатлена-излезе един човек видя апарата и каза да изчакам 15 мин. и изчезна.Докато успея да попитам колко ще струва той се скри.Чудейки се как ще ми отреже глазата,защото не съм в гаранция той се появи-беше сложил нова частичка със зъбче и ми каза 15лв.С голяма радост ги дадих
Още веднъж благодаря!
| |
Тема
|
[re: Psychoiho]
|
|
Публикувано | 20.07.04 00:34 |
|
Слава богу,че не се наложи да се смени цялата вратичка,както си мислех.Техникът каза,че явно вратичката не е притиснала хубаво касетата с филма,който пък трябвало да натисне нещо друго и да направи контакт-надявам се с това да се приключи.Много ти благодаря за съвета,ще го запомня за някой следващ път-дано не ми се наложи скоро!
| |
|
|
|
|