Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:04 10.11.24 
Хоби, Развлечения
   >> Фотография
*Кратък преглед

Тема Сервиз за Canon в БГ ?нови  
Авторbegemotka (Нерегистриран)
Публикувано19.07.04 01:05

Има ли такъв сервиз в София?Моля помогнете ми с информация ако знаете нещо?Счупи ми се зъбчето,на капачето,а имах снимки след 5 минути,добре че един колега ми даде черно тиксо и затворих апаратаОбаче и токовете изчезнаха по едно време[otkacham.Добре че неизпортих работата,ама колко адреналин изхабих(за първи път ми беше).Имам ангажимент за следващи месец и трябва да го оправя!

Тема Re: Сервиз за Canon в БГ ?нови [re: begemotka]  
Автор larys (realist)
Публикувано19.07.04 10:01

Бул. "Цариградско шосе"
жк. Младост-1, бл. 1, вх. Г,
София 1705
975 38 90/1-5

Тема Re: Сервиз за Canon в БГ ?нови [re: begemotka]  
Автор Psychoiho (kozirog)
Публикувано19.07.04 14:23

a poneje v serviza edva li shte imat vratichka v nalichnost i shte mine vreme dokato ti dostaviat nova - proveri dali kapacheto ti ne natiska edno miniaturno zubche na aparata - na moia canon e takuv sluchaia i sushto mi chezneha tocite sled kato si poschupih vratichkata - ako e takuv sluchaia malko hartia natupkana tam shte ti reshi problema dokato chakash novata vratichka

you bring light in...

Тема Re: Сервиз за Canon в БГ ?нови [re: larys]  
Публикувано20.07.04 00:30

Mного благодаря за инфото!
Ходих още днес в този "Пан" сервиз и останах приятно впечатлена-излезе един човек видя апарата и каза да изчакам 15 мин. и изчезна.Докато успея да попитам колко ще струва той се скри.Чудейки се как ще ми отреже глазата,защото не съм в гаранция той се появи-беше сложил нова частичка със зъбче и ми каза 15лв.С голяма радост ги дадих
Още веднъж благодаря!

Тема Re: Сервиз за Canon в БГ ? [re: Psychoiho]  
Публикувано20.07.04 00:34

Слава богу,че не се наложи да се смени цялата вратичка,както си мислех.Техникът каза,че явно вратичката не е притиснала хубаво касетата с филма,който пък трябвало да натисне нещо друго и да направи контакт-надявам се с това да се приключи.Много ти благодаря за съвета,ще го запомня за някой следващ път-дано не ми се наложи скоро!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.