Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:07 16.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Фотография
*Кратък преглед

Тема Проявяване на филмнови  
Автор gali (по-малкоядосана)
Публикувано26.05.03 09:14

Така и така сте го обърнали на купувам/продавам тук, нали няма да се разсърдите, ако разваля купона, и попитам как се проявяват филми? или да кажем бихте ли препоръчали книжка или сайт по въпроса?

Преди да направиш нещо, преброй до 20. усмихвай се по-често от другите

Тема Re: Проявяване на филмнови [re: gali]  
Авторbrrr (Нерегистриран)
Публикувано26.05.03 12:00

C-41 - davash go vyv fototo da ti go projavjat na mashina!

Diapozitiv - ne zapochvaj da eksperimentirash s takyv material, greshkite struvat dosta pari!

Cherno- bjalo - otivash vyv fotomagazina v halite s/u stylbite na vtorija etazh i tam ti pokazvat kakvo ti trjabva i kolko struva... A naj- dobre - namirash poznat s fotolaboratorija (mozhe dazhe da sybira praha na tavana, samo himikali shte si kupish novi), hem i shte ima koj da ti pokazhe kak stava...

Abe, zashto ne snimash napravo s njakoj cifrak, ako te sutrojva, de?

Тема Re: Проявяване на филмнови [re: brrr]  
Авторbrr (Нерегистриран)
Публикувано26.05.03 12:03

A kolkoto do knizhki, v gradskata biblioteka sys sigurnosht shte ima pone njakolko, ako ne i cjala kupchina s bukvarcheta po cherno-bjala fotografija ot minalija vek, tam na dylgo i shiroko e opisano... a posle mozhesh lesno da se orientirash i v neta da nauchish neshto za syvremennite procesi.

Тема Re: Проявяване на филмнови [re: gali]  
Автор Zmeu (горянин)
Публикувано26.05.03 12:41

Ако е за ч/б виж

-----------

Тема Re: Проявяване на филмнови [re: brr]  
Публикувано26.05.03 14:10

ми само пътя до сф ми е 30 лв, в нашата библиотека има оф книжки. па и кво лошо, като питам? а вие като не знаете, що се мъчете да отговорите?
па мое съм се снимала гола, да не искам да ми гледат негативите, а? мое компромати некви да имам!

Тема Re: Проявяване на филм [re: gali]  
Автор soton (новак)
Публикувано26.05.03 21:16

Niakoga raboteh cherno bialo i cvetno i cialata mashinaria subira prah na tavana.
Imam i kup knigi.V magazinite ima vsiakakvi himikali...

Тема Re: Проявяване на филмнови [re: soton]  
Публикувано26.05.03 23:45

Това е много интересно и вълнуващо, но не дава ни най малко отговор на въпроса ми.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.