Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:18 14.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Фотография
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Smile...нови  
АвторBob (Нерегистриран)
Публикувано13.05.03 11:40

Привет на всички,
Има ли тук и такива,които се занимават с (интересуват от) апарати,различни от цифровите???

Тема Re: Smile...нови [re: Bob]  
АвторZinar (Нерегистриран)
Публикувано13.05.03 12:33

Ustroiva li te Zinar?

Автор Skotowydec (disable:4786)
Публикувано13.05.03 13:12

Има много такива, и се занимават основно с раздаване на пренебрежение (в добрия случай) и на ругатни (в общия) на тези простаци (като мен), които не искат да плакнат фотохартия в смърдящи химикали в клозета, да мажат с подрязана четка по восък, да чакат два дни докато видят дали са улучили експозицията, или да се чудят как от три "най-велики" фотоапарата от времето на союза нерушимий, купени общо за 50 лв, да направят един.

Даже бих казал че са мнозинство в клуба, защото останалите прехвърчат само колкото да попитат "имам 72 лв 50 ст., какъв цифров апарат да си купя?"

Редактирано от Skotowydec на 13.05.03 13:16.

Автор Zmeu (горянин)
Публикувано13.05.03 13:39

Тук мисля че няма, но

има!

-----------

Тема Re: Smile... [re: Bob]  
Авторminuva4 (Нерегистриран)
Публикувано13.05.03 20:45

Pitai smelo. Po otgovorite ste razberesh dali si popadnal vuv verniq forum.

Тема heheнови [re: Skotowydec]  
Автор outfaced (познат ;-))
Публикувано14.05.03 12:43

ama che got go kaza

Тема Re: Smile...нови [re: Zmeu]  
АвторBob (Нерегистриран)
Публикувано14.05.03 16:28

Първо,много благодаря за горепосочения форум.
Колкото до мнението,че да се снима по "стария метод" е пълно безумие и излишен тормоз...не съм особено склонен да се съглася,или поне не напълно.
Може би защото за мен това е нещо като несбъдната(поне засега) мечта и в никакъв случай не съм склонен да се отрека от нея.
Конкретните ми въпроси за сега са твърде много,поради което ще се въздържа да ги задам,... да не взема да предизвикам гнева на по-високостоящите...
Иначе,много бих искал да знам-Има ли всъщност фотографски изложби в София и ако да,КЪДЕ И КОГА???
Както и...имате ли представа къде бих могъл да се запиша на ДОБЪР курс по фотография?
Предварително благодаря.

Автор Zmeu (горянин)
Публикувано14.05.03 18:52

Хич да не ти пука чии гняв ще придизвикаш, това са празни приказки. Въпросите задавай на линка който ти дадох, ние се преместихме там, щот ни е кеф.

-----------

Тема Re: Smile...нови [re: Zmeu]  
Автор farmera (надяващ се)
Публикувано14.05.03 21:29

Добре де... я ми кажете не6то:
Сядам си аз , изваждам стаари ч.б. фотографии/ снемани с една практика -л и Пентакон сикс тл/нема да казвам коиа година /
скенвам ги и хоп във фотошоп...познаите кво става
така че ...уважавам и цифроваците ..ама обикновенно проблема е
ПРЕДМОНИТОРЕН-както искате така го разбираите!

Изкушенията-това е живота

Тема Re: Smile...нови [re: farmera]  
Автор Zmeu (горянин)
Публикувано15.05.03 09:59

Не разбрах какво искаш да ти кажем?

-----------

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.