Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:02 17.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Фотография
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ХУБАВ ФОРУМ , АМА БЪЛГАРСКИнови  
Автор DlNO (познат)
Публикувано04.12.02 21:13

И ТЪЙ - ЧЕТОХ , ЧУДИХ СЕ , ЧЕТОХ ... И Т.Н. МНОГО РАБОТИ РАЗБРАХ , ЗА ИВИЦИТЕ , ЛАМПИЧКИТЕ , НИКОВЕТЕ , ИЗОБЩО Т.НАР. ГРЕШКИ , АМА ЗАЩО ПАК ЗАВРЯ ТУКА КАЗАНА , СЛЕД ТОЛКОВА ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ И УСИЛИЯ , АМИИИ В КРАЯ НА КРАИЩАТА МОЖЕМ ДА СПРЕГНЕМ В СЛУЧАЯ АСАХИВИЯ ДЕВИЗ , ЧЕ ТОЛКО МОГАТ ДИРАДЖИИТЕ - ДА НЕ ИМ СЕ СЪРДИМ....
ДОБРЕ - МОЖЕМ ДА КАЖЕМ - НЕ ВРИ ЛИ КАЗАНА - НЯМА ДА СТАНЕ МАНДЖАТА...
АМА АЗ НЕ РАЗБРАХ НАКРАЯ КВО СМЕ НАПРАВИЛИ - МАНДЖА С ГРОЗДЕ, ИЛИ ЕДНА ХУБАВА (ВТОРА) ИЗЛОЖБА НА КЛУБ , КОЙТО ПРАВИ ПЪРВИ СТЪПКИ В ПРЕДСТАВЯНЕТО СИ.
НЕ РАЗБРАХ НИЩО ЗА ОТЗИВИ , ВПЕЧАТЛЕНИЯ , ОЦЕНКИ НА ПУБЛИКАТА....ИЛИ НЯМА ТАКИВА?

ЩО СЕ ХАБИТЕ ДА СЕ ПЛЮЕМ , ВСЕКИ Е ПРАВ , И АЗ С МНЕНИЕТО СИ ,ЧЕ:
- ЛЕВЕНТА Е ПРАВ , ЧЕ С ТАКЪВ МЕРАК И ДУНАНМА СТАНА ВСИЧКО , А ПЪК ИМА ОКЪКВАНЕ , АМА НЕ Е ПРАВ ДА РАЗМАХВА ОНАЯ СИ РАБОТА (МЕЧА ДЕ) И ДА НАПАДА ОРГАНИЗАТОРИТЕ.ОБИДНО Е ДА ОТДЕЛИШ ОТ ВРЕМЕТО СИ И С ЕНТУСИАЗЪМ ДА НАПРАВИШ НЕЩО И ДА ТЕ НАПАДАТ ОСТРО ЗА ГРЕШКИТЕ.
- ЖАЛКО , ЧЕ ПРЕД СЕРИОЗНА АУДИТОРИЯ (КАКТО РАЗБИРАМ)Е ИМАЛО НЕДОДЕЛКИ, НО ПО-СКОРО ТРЯБВА ДА СЕ ПОУЧИМ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ И СЛЕДВАЩОТО ПРЕДСТАВЯНЕ ДА Е НА ПО-ВИСОКО НИВО.(КАКТО БЕ ОТЧЕТЕНО,ЧЕ ТОВА ИЗЛОЖЕНИЕ Е НА ПО-ВИСОКО НИВО ОТ ПРЕДНОТО)
- ВСЕ ПАК ЗАВИСИ КАК СА НИ ВЪЗПРИЕЛИ ГЛЕДАЩИТЕ ИЗЛОЖБАТА , КАТО НА ПОСТАРАЛИ СЕ ЛЮБИТЕЛИ , ИЛИ КАТО НА КАДЪРНИ МЪРЛЮВЦИ......

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПАРТИЙНИЯ ТОН , (СЕГА НЕ УСПЯХ ДА ДОЙДА В СОФИЯ , НЕ САМО ЗА ОТКРИВАНЕТО , НО И ЗА ПОДРЕЖДАНЕТО,ВЪПРЕКИ ОГРОМНОТО МИ ЖЕЛАНИЕ)
НО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЩЕ ГЛЕДАМ ДА УЧАСТВАМ И НА ЖИВО С ТРУД И АКЪЛ...КОЛКОТО ИМА...

КОИ СМЕ НИЕ - ФОТОГРАФИ НА РАЗЛИЧНИ НИВО?ДА , АМА СРЕДНАТА НИ "ИНЖЕНЕРНОСТ "(БЕЛ.АВТ.- НИВО НА ЕНТЛИГЕНТНОСТ) , МИСЛЯ - ПРОСТО НИ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПРЕДСТАВИМ НА НИВО И В ТЕХНИЧЕСКО ОТНОШЕНИЕ И В ХУДОЖЕСТВЕНО ОТНОШЕНИЕ (ДО КОЛКОТО СМЕ В СЪСТОЯНИЕ)

ЕТО НА - НИЕ СМЕ ЕДНО ИЗЧАДИЕ ВИРТУАЛНО - ХЕМ НИ ИМА (СТОЛИЧАНИ), ХЕМ НИ НЯМА ( Е ТЕ ТОВА СМЕ НИЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА И ЧУЖБИНАТА - ХА ДА ТУРИМ И МОРЯЦИТЕ) ...МИ НЕКА ДА СЕ ИМЕНУВАМЕ И С ИМЕНАТА СИ , И С НИКОВЕТЕ СИ - С ИМЕНАТА СИ , ЗА ДА "НАУЧИ СВЕТА ЗА НАС" , А С НИКОВЕТЕ ЩОТО ДА ЗНАЕМ МЕЖДУ НАЗИ ЗА КОГО ИДЕ РЕЧ , ИНАЧЕ НЕ МОЖЕМ СЕ РАЗПОЗНА. АМА СЯКАШ ИМА СВЕТОВЕН РЕГЛАМЕНТ - ГЛУПОСТИ - НЕКА СИ Е НАШ СТИЛ.......

КВИ РАМКИ, КВИ ЦЕПКИ , КВИ ИЗЦЕПКИ - АЗ НЕ ПОСМЯХ ДА ДАВАМ АКЪЛ , ДА НЕ СЕ ИЗЛОЖА , АМА ГЕНАТА ВИ КАЗА КОЛКО Е ПРОСТО ВСИЧКО - ЛЕПИШ ВЪРХУ ПАСПАРТУТО С ДВУСТРАННО ТИКСО ( ОЩЕ ЕДНА ТАЙНА ) И РЕДИШ СЛЕДВАЩАТА.
ВСИЧКО СИ ИМА КРАСОТА - КАКТО СЕ КАЗВА И "ЕФЕКТА Е В ДЕФЕКТА". ПРИ НАС СЕ СЛУЧИ ПЪК РАМКИТЕ ДА СА ПО-ГОЛЕМИ ПО ДЪЛЖИНА ОТ ПАСПАРТУТАТА , ТАКАВА КРАСОТА СТАНА
ЗАЩО ПЪК И ДА НЯМА ПАСПАРТУТА ВЪОБЩЕ - РАМКА ВЪЗДУХ И....СНИМКА - ТЕ ТИ СТИЛ
ЗАЩО НЕ РАЗЧУПИМ ШАБЛОНА , ЕКСЦЕНТРИЗМА НЕ Е ЛИ СТИЛ .....

ВИЖ ЗА ОСВЕТЛЕНИЕТО - ДВЕ МНЕНИЯ НЯМА ТО ТР. ДА Е НА НИВО

И ТЪЙ - ВСЕ ПАК МИ СЕ ИСКАШЕ ДА ЗНАМ МОИ СНИМКИ ИМАШЕ ЛИ ТАМ , ХАРЕСВАТ ЛИ СЕ....НЕСКРОМНО , НЕСКРОМНО АМА МИНИСТЕРСТВО СИ Е ТУЙ ЕЙИИ, НЕ Е ШЕГА РАБОТА........

ТА ЗА В БЪДЕЩЕ (РАЗМАХВАМ ПРЪСТ ) ДА СЕ ОБОСОБИ ОРГ.ЩАБ ДА СЕ ВЗЕМАТ В ПРЕДВИД ГРЕШКИТЕ , И....ОТ ПО-РАНИЧКО , ЧЕ ДО ПО- КЪСНИЧКО (ТУЙ ПОСЛЕДНОТО Е ЗА ЗАКЛ. ЧАСТ).
БЛАГОДАРЯ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОТ МОЕ ИМЕ (И НА ВИНОВНИТЕ)

П.С. ИИИ МАЛКО ОТСЯВАНЕ НЯМАШЕ ДА НАВРЕДИ!!!

ХАИДЕ , ДО СКОРО - И КАЖЕТЕ , ОСВЕН В ПЕТЪК ИМА ЛИ И ДРУГ ДЕН В СЕДМИЦАТА ЗА СБИРКА В ПАПАРАЦИ ?

Тема Re: ХУБАВ ФОРУМ , АМА БЪЛГАРСКИнови [re: DlNO]  
Автор Oлra Пpaйд (коняр)
Публикувано04.12.02 21:17

Казано честно , на мен изложбата ми хареса . Виртуалната . Другата ми е малко далече . Единствменото , което не разбрах - някой каза , че заглавията на снмлимките нещо се разминавали със сниманото - а в тови Web - вариант нямаше заглавия !

" Все мы немножко лошади -
каждый из нас по - своему лошадь ! "

Тема Re: ХУБАВ ФОРУМ , АМА БЪЛГАРСКИнови [re: Oлra Пpaйд]  
Автор DlNO (познат)
Публикувано04.12.02 21:27

ЗДРАВЕЙ ОЛГА,
АМИИИ ТАКИВА ИЗЛОЖБИ ПРАВИМ НИЕ - ХУБАВИ
АБЕ ТО ДА ТИ КАЖА ПРАВИЧКАТА И ЗАГЛАВИЯТА СА СИ ТРУДНА РАБОТА И МАЙСТОРЛЪК - Т.Е. И ОТ НЕГО МНОГО ЗАВИСИ КАК ЩЕ ВЪЗПРИЕМЕШ ТВОРБАТА-Т.Е. ЗАГЛАВИЕТО Е НЕЩО КАТО СУПАТА.......
ТО ИЛИ ИДЕ ОТВЪТРЕ , ИЛИ Е ГОЛЯМА МЪКА.........

ЩО НЕ ПРАТИ И ТИ НЕЩО - ТЕМАТИЧНО - КОНСКО ДЕМЕК (МИРА ПОБЕСНЯВА НА ТАЗИ КАТЕГОРИЗАЦИЯ)

ЧАО

Автор zar (niama smisyl)
Публикувано04.12.02 21:31

дино,
хубаво казваш това онова, няма да коментирам
ще коментирам само послеписа ти ... за отсяването, не може да има отсяване, клуба е свободен, изложбата също, на никончо му се стори слаба и не участва негов си проблем ... аз примерно не твърдя че съм фотограф, нито имам право да отсея някого нито някой има право да отсява мен ...
ако някои се направи на велик, ами довиждане ...
та това е

и не пиши с главни букви, израз на каране или викане е ...

Видяла жабата, че подковават коня и си вдигнала и тя крака.

Автор Oлra Пpaйд (коняр)
Публикувано04.12.02 21:42

Привет !
Да , наистина е хубава ! Някой тук беше попитал за адреса , та снощи се възползвах от отговорите ...
Мисълта ми за заглавията беше , че тук се спореше дали били подходящи , или не , ама във виртуалния вариант няма заглавия ! Беше ми интересно да видя дали са прави .
А за конските работи - ами то , да си призная , аз едва сега разбрах , че има изложба ! Второто е , че аз не се имам за голям фотограф - че
чак да покажа нещо в изложба - просто обичам да снимам коне . И накрая - колегата Красимир Искъров от

сигурно ще се смее много ! Щото той е експерт в областта !

" Все мы немножко лошади -
каждый из нас по - своему лошадь ! "

Тема Re: ХУБАВ ФОРУМ , АМА БЪЛГАРСКИнови [re: zar]  
Автор Topбaлaн (любопитко)
Публикувано04.12.02 21:51

блокирал му е шифта...

Тема Re: ХУБАВ ФОРУМ , АМА БЪЛГАРСКИнови [re: zar]  
Автор DlNO (познат)
Публикувано04.12.02 21:55

абсолютно си прав по принцип , нито аз се правя на велик , нито искам някой да се прави , ама видях няколко направо посредствени неща , в смисъл , че не са подходящи за случая ( споменавам пак за художествена издържаност) - за показване. Нали не сме се събрали да си показваме снимките за спомен....

Аз съм само един любител , който докато съм жив ще се стремя да направя "най-хубавата си снимка"- нещо като вечен двигател , или по-точно , като перо в _ _за!

Пиша с главни букви , защото ме мързи да щракам главни , когато пиша с малки.даже не знаех , че значело нещо....

АХ ТОЗИ ВИРТУАЛЕН СВЯТ ( да извикам по-силно)

Тема Re: ХУБАВ ФОРУМ , АМА БЪЛГАРСКИ [re: Topбaлaн]  
Автор DlNO (познат)
Публикувано04.12.02 21:59

Ти си блокирал..........чети още кво съм писал.....ОБИАСНЕНИЕ
Ша светите ли , или ша става тъмно........

АКО Е ВТОРОТО - КУПУВАМ ЯДРЕН ДОМАШЕН ГЕНЕРАТОР

Автор zar (niama smisyl)
Публикувано05.12.02 00:00

ами такова могат такова слагат дино... някой могат и повече може би но не слагат, аз си признавам че повече не мога, поне на тоя етап, ама се опитвам да правя нещо
ама какво ти пука какво слагат другите, номера е ти да си доволен от своите си неща, не може всички тук да сме събрани от кол и въже а снимките ни да са нещо уникално, ами мамка му точно това ни е уникалното според мен, че сме от кол и въже ...

Видяла жабата, че подковават коня и си вдигнала и тя крака.

Тема Аз пък не разбрах...нови [re: DlNO]  
Автор GenaDP (DivoPrase)
Публикувано05.12.02 01:15

...кога ще се научиш, че в българския език съществуват не само главни букви...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.