Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:24 16.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Фотография
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема ВЪПРОС КЪМ ЗНАЕЩИТЕнови  
Автор DlNO (познат)
Публикувано26.11.02 22:29

ТУЙ - "WINDOWS XP" ИЗЛЕЗЕ МНОГО ВАЖНО....

НЕ МЕЛИ ВСЯКАКВИ ПРОГРАМИ -
ТА ВЪПРОСЪТ МИ Е :ТРЯБВА ЛИ ДАДЕНА ПРОГРАМА , ДА Е ОЗНАЧЕНА НЕПРЕМЕННО , ЧЕ Е И ЗА "ХР" И АКО НЕ Е ОЗНАЧЕНА (НЯКОИ СИ РАБОТЯТ) ,
НЕ ЗАТРУДНЯВА ЛИ РС-ТО ДОПЪЛНИТЕЛНО , КАТО МУ ЗАБАВЯ СКОРОСТТА
(ТАКА ПО-ПРОСТИЧКО КАЗАНО-ОТ ЛИЧНИ НАБЛЮДЕНИЯ)
ФЛЕКС ТАЙПА НАПРИМЕР 3.1 НАПРАВО ГО "КЪРТИ"- АМА ОПРАВИХ СЕ ДЕ...

Тема Re: ВЪПРОС КЪМ ЗНАЕЩИТЕнови [re: DlNO]  
Автор zar (niama smisyl)
Публикувано26.11.02 22:48

флекс тайп ....
ужас, виж как готино си пиша на кирилица а съм с немски windows имам и фонетика и бдс, само 2 системни файла се сменят, махай тоя флекстайп, това е най-тъпата кирилизация ...
за ХР-то, ами шаренко, ама става, ама да не се чудиш къде ти отиват ресурсите от системния диск ще ти кажа че те така си намаляват, едно че temporary internet files много дърпат (ще триеш по-често) друго че има една опция за възстановяване на състоянието на системата до определена точка назад във времето
а с програмите, ами някои не стават ...

Видяла жабата, че подковават коня и си вдигнала и тя крака.

Автор !!!!!FROSTY (неОпознат)
Публикувано26.11.02 22:59

Значи няма проблем да си работиш с програмите с които си работил примерно под WIN 98 (поне с повечето) - говоря за приложения PageMaker, Photoshop Adobe Illustrator, Corell и т.н. но има някои програмки като ATM, Bullet, Flex Type които могат да ти скапят нещо. А и още нещо няма смисъл да използваш Flex Type или Bullet!!! Аз карам без тях и нямам НИКАКВИ проблеми и съм точно под WIN XP.
И последно, има някои програми и игри които не тръгват под XP както не тръгват и под Win 2000 i Win NT.
Успех

Тема Re: ВЪПРОС КЪМ ЗНАЕЩИТЕнови [re: zar]  
Автор !!!!!FROSTY (неОпознат)
Публикувано26.11.02 23:01

Аз съм си разкарал всички ШАРЕНИИ

Тема в грешка съм...нови [re: !!!!!FROSTY]  
Автор zar (niama smisyl)
Публикувано26.11.02 23:04

програмите наистина си вървят
драйверите обаче са различни

Тема Динозавър,нови [re: DlNO]  
Автор KRlSTOF (Vechno tyrsesht)
Публикувано26.11.02 23:25

Aко теглиш от нета дадена програма гледаи да е варианта на Windows-а,
които ползваш- в случая-ХР. Много от по старите програми не тръгват под ХР.
Например когато си купувах скенера ХР не се беше родил още. Затова се създават драивери , които си теглиш за да има мир между РС-то , хардуера
/периферията/ и програмите.

Редактирано от KRlSTOF на 26.11.02 23:28.

Автор Canon 1D+1V (снимащ)
Публикувано26.11.02 23:32

Темата е много обширна.
За "WINDOWS XP" се инсталира "ФЛЕКС ТАЙП за 2К" .

3.1 ще ти прави много проблеми.
Изявлението : ФЛЕКС ТАЙПА НАПРИМЕР 3.1 НАПРАВО ГО "КЪРТИ" - добре работи с него, ли значи ?

Иначе "WINDOWS XP" има три нива на работа с програми (същите трябва да имат сертификат от "Microsoft" в противен случай) :

Предупреждава за "НЕРЕДОВНА" програма.
Слага ограничения за работа с "НЕРЕДОВНА" програма.
Въобще не работи с "НЕРЕДОВНА" програма.

Като се добави и липса на драйвери за хардуера (вече почти за всичко се намира) ?

Понякога е много капризен !

Тема стига с тоя флекс тайпнови [re: Canon 1D+1V]  
Автор zar (niama smisyl)
Публикувано26.11.02 23:37

това е най-тъпия и безмислен кирилизатор ...
всичко опира до 2 системни файла ....

Тема Re: TKS И НА ДВАМА ВИ... [re: zar]  
Автор DlNO (познат)
Публикувано26.11.02 23:43

АМА АЗ МНОГО НЕ СЪМ Я УЧИЛ ТАЯ РАБОТА , И КАТО СИ ГО КУПИХ ТУЙ ЛАПТОПЧЕ НА КОЕТО ВИ ПИША СЕГА (ТОSHIBA SATELLITE 1405-S171) , ОЩЕ ПЪРВИЯ ДЕН ГО "ИЗКЪРТИХ" С ФЛ.Т.3.1 И МИ СЕ ИЗПРАВИ КОСАТА , АМА ПОНЕЖЕ СЪМ СИ ОПРАВЕН И ГИ ГЛЕДАХ ТРИТЕ SD-TA В РЪЦЕТЕ СИ , И ГИ МУШНАХ У ДУПКАТА ИМ И ПРЕИНСТАЛИРАХ ХР-ТО , И СЕ ПОЧУВСТВАХ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ( И КАДЪРЕН) ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА.
ПОСЛЕ,ИНСТАЛИРАХ ФОТОШОПА , И УМНОТО МУ С УМНО , МИ КАЗА , ЧЕ НЕЩО ТАМ МОЖЕЛО ДА МУ ПАДНЕ ОНАЯ РАБОТА (РЕСУРСА ДЕ), И МИ ПРЕПОРЪЧА ДА ОТЦЕПЯ ФОТОШОПА НА "ОТДЕЛЕН ФИЗИЧЕСКИ ДИСК" - ИЛИ НЕЩО ТАКОВА.
И ПОНЕЖЕ НЕ СЪМ В СЪСТОЯНИЕ , НАЙ ВЕЧЕ УСЕТИХ , ИЛИ СИ ВТЪЛПИХ, ЧЕ СКОРОСТТА МУ НАИСТИНА ПАДНА....
ПОСЛЕ ОЩЕ ПАДНА - ДЕФРАГМЕНТИРАХ (ИЕЕЕЕ-ТУЙ ГО МОГА)
НО,МИ СЕ СТРУВА ,ЧЕ НАИСТИНА ГО НАКИЧИХ СЪС МНОООООООООГО "ШАРЕНИИ".....И ТОГАВА СИ ЗАДАДОХ ЕЙ ТОЯ (ГОРНИЯ) ВЪПРОС.
КЪМ ЗАР
КВО ЗНАЧИ "АЗ СЪМ С НЕМСКИ WINDOWS,ИМАМ ФОНЕТИКА И БДС,САМО ДВА СИСТЕМНИ ФАЙЛА СЕ СМЕНЯТ" - ТОВА СА ДВАТА ТИПА НА КИРИЛИЦАТА , НАЛИ ТАКА...А КАКВИ СА ТЕЗИ "СИСТЕМНИ ФАЙЛОВЕ" ДЕТО СЕ СМЕНЯТ?????????
ФЛЕКСТАЙПА И АЗ ИСКАМ ДА ГО МАХНА , ЗАЩОТО ВЕЧЕ ГО МРАЗЯ...ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ ПАК ТОЙ Е ПРИЧИНАТА ДА НЕ РАБОТЯТ КАТО ХОРАТА ВСИЧКИ РЕЧНИЦИ :SA 2002(ИМАШЕ ЙЕРОГЛИФИ НА ВТОРИЧНИТЕ ПРЕВОДИ-ОПРАВИХА СЕ СЛЕД ЕДНА НАСТРОЙКА В "КОНТРОЛ ПАНЕЛ-РЕГИОНИ",А СЛЕД ТОВА , СЛЕД ВСЯКО ЗАТВАРЯНЕ НА РЕЧНИКА , ИЗЛИЗА СЪОБЩЕНИЕ ЗА НЯКАКВА ГРЕШКА...ИНАЧЕ СИ РАБОТО SA-ТО 2002.) , ФРНСКИ И НЕМСКИ.
ЗА TEMPORARY INT.FAILS ЗНАМ - ИМА И ОПЦИЯ ТЕ ДА СЕ ТРИЯТ АВТОМАТИЧНО - ЗАЩО НЕ МИ Я ПРЕПОРЪЧВАТЕ?
ЗА ВРЪЩАНЕТО НАЗАД ЗНАМ - ТР ДА ГО ОТКРИЯ КЪДЕ БЕШЕ - АМА МЕ Е СТРАХ - ДО КАКВО СЪСТОЯНИЕ ВРЪЩА ИЗТРИВА ЛИ КАЧЕНИТЕ РАБОТИ , ИЛИ ВЪЗСТАНОВЯВА САМО СИСТЕМАТА????????
RE.!!!!!FROSTY
БЯХ НА WINDOWS ME НА PC-TO СИ , А КАТО ВЗЕХ ЛАПТОПА,ГО ВЗЕМАХ С ХР-HOME EDITION,СЪВСЕМ СЕ ОШАШАВИХ , КАТО ГИ СМЕНЯХ , И КАТО МИ ГРЪМНА РС-ТО , ПОСЛЕ КАЧИХ И НА НЕГО ХР (ПРОФЕШ.ЕДИТ. - АМА МАЙ МАЛКО ПРОСКУБАН). РАБОТЯ С ФОТОШОП 7 - БЕЗ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ.
А ТИ КАК Я КАРАШ БЕЗ FLEX TYPE И BULLET И НА WIN-XP , И НЯМАШ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ (МИСЛЯ,ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА КИРИЛИЦАТА)
ОЩЕ ВЕДНАЖ BIG TKS

Тема Не си харчете паритенови [re: Canon 1D+1V]  
Автор KRlSTOF (Vechno tyrsesht)
Публикувано26.11.02 23:55

за разни флекстаипове, и фирми обирджии :

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.