|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
До всички КАНОНЦИ
|
|
| Автор |
Asklep (D-r Veterinar) |
| Публикувано | 28.09.02 21:06 |
|
|
Имам идея да си купя CANON EOS 300 БИХТЕ ЛИ МЕ ПОСЪВЕТВАЛИ какви обективи да търся ,оказали се най удачни във вашата практика
| |
|
Тема
|
Re: До всички КАНОНЦИ
[re: Asklep]
|
|
| Автор | Pif $ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.09.02 22:59 |
|
|
imam EOS300 :(
kupi si EOS650 na staro
28-105
50 1:1.8
i 75-300
ako imash poveche pari moje i po-dobre
no ne te savetvam za
eos300 ...
baven e i e tromav ... i mnogo se opitva da se pravi na umen ...
| |
|
Тема
|
Ako chak tolkoz si zarital...
|
|
| Автор |
GenaDP (DivoPrase) |
| Публикувано | 29.09.02 00:00 |
|
|
...shto ne ti prodam njakoi Rebel - X ili S? Sashtata rabota gore-dolu, ama po-malko pari :)
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
BONl (познат) |
| Публикувано | 29.09.02 00:10 |
|
|
Докторе,не се занимавай с глупости !
Не си струва да даваш пари за подобни играчки.Имал съм го този апарат.Кажи за какви точно снимки ще си купуваш лентов апарат,да ти дадеме малко идеи какъв да си вземеш.
Не слушай всичките глупости за 7 точковия фокус,нам-колко-си зоновото мерене и т.н. - всичко това е супер безполезно....Освен ако не си голям мераклия да ръсиш 600+ кинта за пластмасови малайзииски дървета....
ROCK'N'ROLL FOREVER !
| |
|
Тема
|
[re: BONl]
|
|
| Автор |
Asklep (D-r Veterinar) |
| Публикувано | 29.09.02 00:24 |
|
|
Ами благодаря за мнението , търся авторефлексна камера със сменяема оптика ,не съм превърженик на втората употреба обикновено не "случвам" , гоня качеството на лентата което не може да постигна с дигиталката 2МР
| |
|
Тема
|
Nishto ne razbirash ti...
|
|
| Автор |
GenaDP (DivoPrase) |
| Публикувано | 29.09.02 00:25 |
|
|
Doktora ima merak da si dade parite za neshto. Dosega go ubezdavah da ne si vzema nov cifrov bokluk (Nikon njakakuv si beshe haresal), pri polozhenie che i starija (Coolpix 800) mu varsh rabota. Kandisa naj-setne, i ze da rovi za EOS-ite. Javno, dokat ne si poharchi mangizite, njama da se uspokoi. Vprochem, ako se porazrovish nazad, shte otkriesh, che ne razpitva purvitza za tez neshta.
Daj da go uredim s edin lentov, che da mirjasa naj-setne!
| |
|
Тема
|
[re: Pif $]
|
|
| Автор |
Asklep (D-r Veterinar) |
| Публикувано | 29.09.02 00:27 |
|
|
Благодаря за мнението 
| |
|
Тема
|
Re: Nishto ne razbirash ti...
[re: GenaDP]
|
|
| Автор |
BONl (познат) |
| Публикувано | 29.09.02 00:32 |
|
|
Брех къв F1 видях при Борето Кайков миналия месец - чисто нов.Направо страшен.Очите ми останаха.Ама него направо го беше срам да каже цената.
Вика ми - абе мани ,за чужденци го пазя - 1000 долара....
Не знам за доктора..Щом иска да е с автофокус,че и нов....Ако ще дава пари за ЕОС300,по добре да даде по-малко и да вземе ЕОС3000 - същата работа абсолютно.Другия вариант е да даде повече и да вземе ЕОС5 - поне е нещо свястно.
ROCK'N'ROLL FOREVER !
| |
|
Тема
|
Re: Nishto ne razbirash ti...
|
|
| Автор |
GenaDP (DivoPrase) |
| Публикувано | 29.09.02 00:37 |
|
|
5-cata mnogo durta bre, na umirgane otiva rabotata... Da si zeme 7-ca ili 3-ka :)
F-1 new e tuj, deto si go gledal, s 50/1.2 - toj ima 2 takiva, ama edinija e savsem nov. Za kolekcija stava, ama $1000 shte vidi prez kriv makaron... Naj-mnogo 700-800.
Kwo stana s onuj Canon-che bre, shte me ogree li?
| |
|
Тема
|
Za kwo ti e tuj kachestvo bre, pich?
|
|
| Автор |
GenaDP (DivoPrase) |
| Публикувано | 29.09.02 00:40 |
|
|
Kwo - bilbordove li shte pravish? Nali za albumcheto kopirash 10x15, ne poveche? Puk i v lokalnija mini-lab s najkoe smradlivo vario poznaj kwo kachestvo shte vidish ot snimkata...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|