|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Да живей България!   |  |  | Автор | LAMBl (25 W ЛАМБИ) |  | Публикувано | 15.10.19 08:39 |  |  | 

България на три морета!

Булгар! Булгааар!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да живей България!  [re: LAMBl] |  |  | Автор | PYTnik (оня) |  | Публикувано | 15.10.19 08:53 |  |  | 

Трябва да им се смени модератора.

Мнението е позиционирано и няма нищо общо

|  |  |  
             |  |  | 

Чудех се кой пръв ще пусне темата... ама дай нещо насочващо в заглавието де!

Сутринта, като слушах резултата - се запитах - НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ българският футбол изобщо ДА СЕ ЗАКРИЕ? Ще се спестят милиарди, с които могат да се оправят всички проблеми на държавата и ще престанем да се излагаме във всякаква посока....

И не се шегувам.

АЗ МИСЛЯ ТАКА.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да живей България!  [re: PYTnik] |  |  | Автор | LAMBl (25 W ЛАМБИ) |  | Публикувано | 15.10.19 09:00 |  |  | 

Това, лесно! А после?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да живей България!  [re: UnicaDonna] |  |  | Автор | LAMBl (25 W ЛАМБИ) |  | Публикувано | 15.10.19 09:03 |  |  | 

"...българският футбол изобщо ДА СЕ ЗАКРИЕ?" А от това ще ни дойде ли акъла в главите?

|  |  |  
             |  |  | 

А от това ще ни дойде ли акъла в главите?

Акъл в глава никога не идва. Или го имаш - или го нямаш. Поне пари ще се спестят.

АЗ МИСЛЯ ТАКА.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да живей България!  [re: LAMBl] |  |  | Автор | Green Light (бях "на гости") |  | Публикувано | 15.10.19 09:24 |  |  | 

Бе, тва да не е балет?!
 На футбол се вика печки, маймуни, прави се всичко за да се дразни противника, гащи се събуват, средни пръсти... Ееебати смотаните англичани, някви две момченца колебливо протегнали ръчички зик хайл и "чувстваме болка дълбоко в червата" и "английските национали достойно се противопоствавят". Ще речеш че срещу картечни бункери са се изправили.
 Баш па англичаните на култура на публиката ще ни учат

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да живей България!
[re: UnicaDonna] |  |  | Автор | LAMBl (25 W ЛАМБИ) |  | Публикувано | 15.10.19 09:25 |  |  | 

Да, така е.
 Май изчерпахме темата...

|  |  |  
             |  |  | 

"Ееебати смотаните англичани..." Да бе! Ебати нещастниците, едно 10 на нула не могат да направят, скинарчетата им виновни!?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да живей България!  [re: LAMBl] |  |  | Автор | Green Light (бях "на гости") |  | Публикувано | 15.10.19 09:27 |  |  | 

Избери си за какво пишеш, щото то и за Брексит има тема.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички) |   | 
 |