Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:11 17.07.25 
Футбол
   >> Футболни класици
*Кратък преглед

Тема Въпрос до Генади, Блуфена и Пенев Любонови  
Автор tor (непознат )
Публикувано03.02.10 00:46

Как да направя релеф без да ползвам кардио?

Редактирано от tor на 03.02.10 00:47.

Тема Re: Въпрос до Генади, Блуфена и Пенев Любонови [re: tor]  
Автор ramlid (преобразен)
Публикувано04.02.10 15:06

според мен въргаляш за закуска генади, за обед блуфи, а за вечеря любо

Тема Re: Въпрос до Генади, Блуфена и Пенев Любонови [re: tor]  
Автор bluefan (НАТУРАЛЕН)
Публикувано04.02.10 18:01

Добър ден. Както обявих преди време моето присъствие в клубовете на дир.бг приключи, но ще наминавам от време на време за да следя дали някоя тема евентуално ще заслужи височайшото ми внимание.

Всяка тема на крал тор заслужава височайшото ми внимание защото той е почти толкова велик колкото мене - национален състезател в силов спорт и манекен. По-велик от мене съм само аз докато правя супер серия на бицепс с прав лост с намаляваща тежест, когато 50 сантиметровия ми бицепс се надува до 53 см и лъжа един тон курви в Саут Парк че реално бицепса ми е 53 докато той е само 50.

Сега по темата. Аз имам същия проблем. Откакто говорих с Джина Стоева да се снимам в един предстоящ неин клип лятото съм си поставил за цел да правя плочки и да подчертавам релеф. За съжаление хранителният ми режим и лайфстайл не позволява особено строга диета и вероятно няма да се появя по Планета ТВ и този сезон.
Преди няколко седмици имах интересен разговор с Люба Културистката точно на тема кардио. Най-красивата жена на света и богиня, по-красива дори от Румяна Желева между другото, друга топ манекенка.
Та Люба Културистката е на мнение,че трябва да се яде САМО чисто пилешко месо по 5-6 пъти на ден минимум. Сега зимата е добре малко АНАВАР, след което винстрол на хапчета, но не така познатата ни стромба демек станозолол, а един друг винстрол който си се казва винстрол и е на хапове - перфектен за чистене и релеф.
Кардиото е излишно като цяло както всички знаем защото в тоя живот реално се гледа на кое сепаре си в клуб Хелп и къде е разположено, а не талията ти колко см е.

Тема леле баце тоя от снимката е такъв селякнови [re: bluefan]  
Публикувано04.02.10 23:18

че не е истина един път го срещам със синчето му в адидаса на мола специално останах още 10 минути да гледам шоу

Тема Re: леле баце тоя от снимката е такъв селяк [re: ramlid]  
Автор bluefan (НАТУРАЛЕН)
Публикувано05.02.10 01:05

кво бе кво бе кво бе за Байко или добро или нищо ок?

п.с. Аз си взех нов анцуг на Милан с Б-УИН както ме посъветва Любо Пенев преди некво време от Адидаса в Цум.

Тема Re: леле баце тоя от снимката е такъв селякнови [re: bluefan]  
Публикувано05.02.10 19:12

кой бе кой бе а байко си купуваше ушанка

иначе добър избор по добър съвет

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.