|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Относно двете Аса на Сафин
|
|
Автор |
don_flo (Победител) |
Публикувано | 25.01.07 12:58 |
|
Бате като имаш две аса, въбще не те интересува дали ще има трето от слдващите 5 карти! Целта ти е да рейзнеш стабилно количетво, според зависи от стаковете и стила на опонентите ти, така че на флопа освен теб да е останал един или максимум двама и тогава по-голямо значение има дали долу има два попа иоли две дами например, отколкото дали ше падне трето асо...
Иначе тва дето си го сметал се казва СЕТ, да имаш две и да чакаш трета ама то се прави с по-малките чифтове, например имаш 88 и играеш на 0.50/1.00 ноу лимит. Някой ти рейзва до 5лв и ти се чуддиш дали да платиш. Е ако му остават още 50 лв или повече си заслужава, ако му остават по-малко не си заслужава. Айде сега ти кажи защо е така?
.
бъди
| |
Тема
|
Re: Относно двете Аса на Сафин
[re: don_flo]
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 25.01.07 13:14 |
|
Първо научи сварката, после се отваряй на сантасе.
Винаги верни
| |
Тема
|
[re: Гeнaди]
|
|
Автор |
don_flo (Победител) |
Публикувано | 25.01.07 14:57 |
|
бате с тебе ме е страх да играя, слушах, че доста хора си обрал, пък тия дето не си ги обрал си ги набил... пък и вие там в Перник много я играете...
бъди
| |
|
ти си съвсем за ливадка ме вземаш!
относно това че казах АА да дойде трето...
- знам че се нарича СЕТ, но поста беше писан за простосмъртни и викам да не си помислят от ника ми че става дума за тенис сетове...
- като цяло идеята беше, че влака спира на еди ква си гара...
а ти после добавяш "то па една гара" :)
Колкото до самите Аса, не съм мнго съгласен, но точно затова е интересн покера! Според мен най-сигурният начин да спечелиш МНОГО ПАРИ е когато накараш рибките да се чустват силни
както някой писа линка - учи се как се печелят много пари ;)
http://youtube.com/watch?v=5k8mdvx0RWM
пича е чек след ривъра въпреки, че има нътс
а опонента се САМООСКУБВА с най-високата сума която се е случвала до сега
на АА обикновенно само колвам да не гоня рибките,
а да речем при А6 или КJ рейзвам за да останат 1-2-ма
Така с много рибки в мрежата верно ще загубя, но малко (кола) но представи си че дойде нещо от рода на TQA Q просто перфектно за пребиване на 1-2 заблудени риби :))
според мен е по-добре да се съсредоточим в 2 префектни разигравания, отколкото в 6-7 открадвания на блиндовете...
| |
|
Мдааа... точно заради такова слойплейване на АА се получават бед бийтовете... после да не се оплакваш как те бед бийтнали асата с 35 и им дошла кентата а ти си имал сет... дерзай
бъди
| |
Тема
|
|
|
Автор |
пeтльo (!Champions!) |
Публикувано | 25.01.07 21:51 |
|
според мен по-яко с две аса да ти дойде трето и да биеш някой, който играе на флъшдроу примерно, или пък някой с чифт осмици и да му е дошла трета - от колкото с две аса да вземеш блайндовете:)
| |
Тема
|
[re: пeтльo]
|
|
Автор |
don_flo (Победител) |
Публикувано | 25.01.07 23:28 |
|
ами играй ги така... да видим на 100 пъти дали ще си по напред, отколкото с големи префлоп рейзове...
бъди
| |
|
Не се прави на умен, а просто гриндвай. За твоето начално ниво, съветът е много по-прост и добър от примерно десетина страници отигравания и обяснения.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
пeтльo (!Champions!) |
Публикувано | 27.01.07 00:11 |
|
е бъзикам се, с малки рейзове ще ти отговорят сума ти идиоти с 33 или 89сютед, дето след флопа няма да ги знаеш кво имат и примерно първия идиот ще направи трипс и ще ти направи "бед бийт", дето фактически сам си си го подготвил с малкия рейз преди флопа
| |
Тема
|
[re: пeтльo]
|
|
Автор |
don_flo (Победител) |
Публикувано | 27.01.07 13:10 |
|
именно
бъди
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|