|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Предложение за догодина
|
|
Автор |
kenny mccormick (the top shotta) |
Публикувано | 01.02.07 16:40 |
|
Като изгониха говедата от ПМЛ, пък и нас ни изгониха, а и другите прасета ще отпаднат предлагам следното.
Да направим ПМЛ в класиците с правилата от второто издание на ПМЛ, демек без вратари без глупости с по-малко, но смислени потоци и някак си така да се направи че да се редуват участниците да има отговорник по кръг, който да копира информацията за потоци и прочие от мейджъровата тема.
Щото ПМЛ беше интересна игра едно време, сега е зле. Особено откакто въведоха правилата за псуванията картони и глупостите, дузпите също са пианска история.
6 отбора мисля че е идеално. Дори и 4 е добре, просто всеки полусезон ще има шампион.
П.П. Предлагам също така да се внесе и поправка "дражев" в устава, която да елимира нуждата от проверка на самоличността на всеки играч, с което каним отбора на кучетата в играта.
Редактирано от kenny mccormick на 01.02.07 16:42.
| |
|
е ти начи говориш за НАПСУВАИ СВИНЯТА - и аз съм ЗА да се върне тук и да я играем всички а не само говедата.
--------------------------
Delivered by my BlackBerry Wireless Handheld
| |
|
говоря за ПМЛ с прогнози
напсувай свинята е по-скоро лирически конкурс за млади таланти.
| |
|
говориш за ПМЛ без дисциплина и организация, с прогнози и класирания, с псувни и с отбори - еми тва е напсувай свинята.
иначе ние ще изпаднем вероятно но ако не беха новите правила и в частност ВРАТАРЯ щехме да немаме и тия 6 точки дето имаме сега. така че ПМЛ се развива ок според мен.
но като изпаднем ще дойдем тук, нема проблем.
| |
Тема
|
Re: Предложение за догодина
[re: Oлимпия]
|
|
Автор |
bluefan (НАТУРАЛЕН) |
Публикувано | 01.02.07 20:07 |
|
е ти нормален ли си бе баце те за тва сложиха тия правиал за такива неудачия като вас иначе съвсем нямаше да ви има.
Аз не мога ад разбера как така всеки мач сте организирани,пускате всичко мачове,прогнози и т.н и винаги сте последни,винаги падате,винаги сте издънки.
Сериозно тва не мога да си го обясня
Иначе за игарта съм навит ! Предлагам да сложим 2 модератори които ше са flexible и ше подреждат всичко !
| |
|
Абе вратаря е глупост, играе се вратари-кой-завари и това е т.е. без.
| |
Тема
|
[re: bluefan]
|
|
Автор |
Oлимпия (любляна) |
Публикувано | 02.02.07 10:25 |
|
кво неясно има бе, просто не познаваме шибаните резултати! тва е. а сме отганизирани от 2 месеца, преди тва сума време бехма като вас - тълпа неграмотни цигани.
ние поне имаме акъл за 2 стинки да се стегнем и организираме в некаква семпла структура, вие и тва немате, като мангали се реете из клубовете, пишете глупости и после като пропуснете сроковете и ви го сложат ревете.
е тва пък аз не мога да разбера??
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bluefan (НАТУРАЛЕН) |
Публикувано | 02.02.07 17:11 |
|
нека обаче не забравяме факта,че ние сме успял отбор с трофеи,медали и носител на рекорди, а вие нямате никакви постижения и всеки мач изпадате в по-долна дивизия.
хубаво е,че има желание и старание,но сте си чорбари което ви прави вечно обречени на мизерия,подигравки и постоянни унижения.
| |
Тема
|
[re: bluefan]
|
|
Автор |
Oлимпия (любляна) |
Публикувано | 02.02.07 18:11 |
|
да, а вие сте вечено преебани и като не може да се оправите вадите отбора - добро решение!
| |
Тема
|
|
|
Автор | bluefan (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.02.07 02:16 |
|
ако дадат 2 дузпи срещу вас, те се изпълнат грешно обаче ги признаят за гол кво би направил?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|