Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:30 09.07.25 
Футбол
   >> Футболни класици
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Относно двете Аса на Сафиннови  
Автор don_flo (Победител)
Публикувано25.01.07 12:58

Бате като имаш две аса, въбще не те интересува дали ще има трето от слдващите 5 карти! Целта ти е да рейзнеш стабилно количетво, според зависи от стаковете и стила на опонентите ти, така че на флопа освен теб да е останал един или максимум двама и тогава по-голямо значение има дали долу има два попа иоли две дами например, отколкото дали ше падне трето асо...
Иначе тва дето си го сметал се казва СЕТ, да имаш две и да чакаш трета ама то се прави с по-малките чифтове, например имаш 88 и играеш на 0.50/1.00 ноу лимит. Някой ти рейзва до 5лв и ти се чуддиш дали да платиш. Е ако му остават още 50 лв или повече си заслужава, ако му остават по-малко не си заслужава. Айде сега ти кажи защо е така?

.

бъди

Тема Re: Относно двете Аса на Сафин [re: don_flo]  
Автор Гeнaди (VW Golf 3)
Публикувано25.01.07 13:14

Първо научи сварката, после се отваряй на сантасе.

Винаги верни

Тема Re: Относно двете Аса на Сафиннови [re: Гeнaди]  
Публикувано25.01.07 14:57

бате с тебе ме е страх да играя, слушах, че доста хора си обрал, пък тия дето не си ги обрал си ги набил... пък и вие там в Перник много я играете...

бъди

Тема ей :))нови [re: don_flo]  
Автор msafinx (dll)
Публикувано25.01.07 16:18

ти си съвсем за ливадка ме вземаш!

относно това че казах АА да дойде трето...
- знам че се нарича СЕТ, но поста беше писан за простосмъртни и викам да не си помислят от ника ми че става дума за тенис сетове...
- като цяло идеята беше, че влака спира на еди ква си гара...
а ти после добавяш "то па една гара" :)

Колкото до самите Аса, не съм мнго съгласен, но точно затова е интересн покера! Според мен най-сигурният начин да спечелиш МНОГО ПАРИ е когато накараш рибките да се чустват силни

както някой писа линка - учи се как се печелят много пари ;)
http://youtube.com/watch?v=5k8mdvx0RWM
пича е чек след ривъра въпреки, че има нътс
а опонента се САМООСКУБВА с най-високата сума която се е случвала до сега

на АА обикновенно само колвам да не гоня рибките,
а да речем при А6 или КJ рейзвам за да останат 1-2-ма

Така с много рибки в мрежата верно ще загубя, но малко (кола) но представи си че дойде нещо от рода на TQA Q просто перфектно за пребиване на 1-2 заблудени риби :))

според мен е по-добре да се съсредоточим в 2 префектни разигравания, отколкото в 6-7 открадвания на блиндовете...

Тема Re: ей :))нови [re: msafinx]  
Публикувано25.01.07 17:09

Мдааа... точно заради такова слойплейване на АА се получават бед бийтовете... после да не се оплакваш как те бед бийтнали асата с 35 и им дошла кентата а ти си имал сет... дерзай

бъди

Тема Re: Относно двете Аса на Сафиннови [re: don_flo]  
Автор пeтльo (!Champions!)
Публикувано25.01.07 21:51

според мен по-яко с две аса да ти дойде трето и да биеш някой, който играе на флъшдроу примерно, или пък някой с чифт осмици и да му е дошла трета - от колкото с две аса да вземеш блайндовете:)

Тема Re: Относно двете Аса на Сафиннови [re: пeтльo]  
Публикувано25.01.07 23:28

ами играй ги така... да видим на 100 пъти дали ще си по напред, отколкото с големи префлоп рейзове...

бъди

Тема Re: ей :))нови [re: msafinx]  
Автор Пpинцътkoйтoбecилa (знам и мога)
Публикувано26.01.07 11:26

Не се прави на умен, а просто гриндвай. За твоето начално ниво, съветът е много по-прост и добър от примерно десетина страници отигравания и обяснения.

Тема Re: Относно двете Аса на Сафиннови [re: don_flo]  
Автор пeтльo (!Champions!)
Публикувано27.01.07 00:11

е бъзикам се, с малки рейзове ще ти отговорят сума ти идиоти с 33 или 89сютед, дето след флопа няма да ги знаеш кво имат и примерно първия идиот ще направи трипс и ще ти направи "бед бийт", дето фактически сам си си го подготвил с малкия рейз преди флопа

Тема Re: Относно двете Аса на Сафиннови [re: пeтльo]  
Публикувано27.01.07 13:10

именно

бъди

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.