Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:35 09.07.25 
Футбол
   >> Футболни класици
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Малко думи и за меннови  
Автор Гeнaди (VW Golf 3)
Публикувано21.05.06 21:38

Както сте забелязали пекна слънце и всичко хубаво се разпичи. Та поради тази причина излезох и аз навънка из моя китен квартал на 15 минути от центъра да пооплакна и аз око. Жена ми отиде при майка й на село и сега мога да похуртувам и аз по комшийки.
И както става в детските приказки точно пред входа са се събрали мойте ортаци и ми викат - Баце, идвай с нас да пием. На такава оферта баща ми ме е учил да не отказвам и взехме 4 литра Бай Гроздан и 2 литра Лимонада и се почнаха разговорите. В един момент всички много се направиха и Ванката от Волуяк ми каза
- Баценка, чудим се как можа да пробиеш толкова бързо в тоя живот? Да си купиш хубава западна кола, да поддържаш ниво с дрехи Енерджи, да ходиш в Червило.
И понеже аз бях погълнал над половин кило ракия реших, че сега е момента аз на тия хора да им обясня как стои животът извън техните представи. Защото виждате ли - те са ми приятели, но са прости хора - нямат моите възможности, талант и интелигенция и не могат да разберат, че има хора които са от висшето общество.
И аз реших да им разкрия своята така дълго пазена тайна.
- Вижте момчета, аз забогатях защото съм изключително умен и пробивен човек. Отначало като навлезах в играта, нямах нищо освен плетени обувки, бермуди и шапка идиотка, а вижте ме сега - петнайсет момичета работят за мен, имам две сергии на пазара в Надежа, получавам рента на три мазета в Обеля. Портфолиото ми от недвижими имоти и личния ми гараж са мечта за всеки арабски шейх.
Не мога да ви опиша погледите на моите авери, които почувстаха че идва съдбовен момент в живота им когато ще научат една от съкралните истини за живота. Знанието как да се спечелят достатъчно пари за Голф 3 с тунинг в Обеля е равнозначно на тайната за светия граал. И в един момент аз видях в моите съкооператори едни същи темплиери на които мога да поверя тайната на ордена си.
Бай Рангел с цялата сериозност на човек изпил 1 литър Бай Грозданъ ме попита
- Гена, е как точно започна бе бацка?
И тук животът ми мина пред очита като на лента от игрален филм. С бучка в гърлото започнах да разказвам историята на живота си.
- Вие всички знаете Веска дето живееше в 204 блок. Някъде около 8 клас момичето за първи път ми духаше и аз почувствах, че съдбата ни е срещнала не случайно. Казах и така и така Веске ние сме родени един за друг тя се съгласи и само след седмица вече бяхме лудо влюбени един в друг. Всичко с Веска си вървеше нормално докато един приятел Пешо Дебелия не ми каза - Баце много съм на зор, ше ти дам 20 кинта ако ми дадеш да оправя Весето. В този момент нещо в моя мозък прищрака.
- И го преби с бутилка в главата - предположи Бай Рангел и посегна да покаже с бутилка от ракия но се катурна от беседката.
- Не - рекох аз. В този момент сякаш Господ ми каза - Баце, бизнеса е твоята насока, искам да станеш успял човек. И аз му казах на Пешо Дебелия - Така и така, веска ше ти я дам за 40 лева, ако си сериозен и идваш два пъти седмицата ще ги направим 38 лева, ако препоръчаш някой да дойде при нея ще ти правя отстъпка 5 лева за всеки клиент на сеанс.
Дебелия остана като гръмнат и аз също. Продължих разказа си.
- Разберете ме - до този момент никога не ми се беше случвало да говоря такива неща, но като че ли божието слово говореше през моите уста. Изведнъж в мозъка ми изплуваха образи - на Голф 3 с тунинг, на скъпи дрехи от Енерджи, на готини пички с опашчици и очила бъбреци, на десетки бомбони и начертани конфети. След 10 минути вече бях склонил Веска към проституция. Не беше много трудно, защото се обадих на майка й и предложих процент жената веднага се съгласи. Веска получаваше по 10 лева, майка и 3, аз останалото.
След 1 седмица Веска не издържаше на темпото, с което идваха клиентите, а аз вече имах чисто нов телевизор на който следях мачовете от немското първенство и солиден бюджет от 100 лева на седмица за залагане на еврофутбол. Бях вече влезнал в елита на обществото, но тепърва предстоеше тежкия ми житейски изпит - събиране на крупна сума за тунингована спортна кола.
В този момент на помощ ми дойде съдбата. Запознах се с Бат Ламби по прякор Пимпера. Ламби държеше всички момичета в Надежда и всяка една му плащаше процент, който той събираше всеки ден точно в 11 часа и 23 минути. Държеше всичките му момичета да са точни иначе таксуваше закъсненията с десет лева на минута. В организацията на Бат Ламби нямаше пет шест - плащаше на всички таксита по стоянките в обеля да возят само при негови момичета - контролираше дистрибуционните канали, поставяше бариери за свободно влизане на пазара и се опитваше да направи вертикална интеграция на дейността си - от таксиджии до куки всички бачкаха за него. Един ден разбрал, че има конкуренция в мое лице и прати своите хора да ме заведят при него. Момчетата бяха много представителни - в черни костюми с хубав джип с широк багажник, само това мога да кажа за интериора на колата, защото бях с превръзка на очите. Бат Ламби беше голяма работа - това си личеше от самата му оссанка. Пимпера като ме видя осъзна потенциала ми. Забеляза нокътя на малкия ми пръст, винената ми ленена ризка, официалния ми анцунг и лачените обувки и веднага ми предложи позиция в неговата организация. Аз отговарях за две от преките на Ломско Шосе, където бяха момичетата на Бат Ламби.
Всичко вървеше по мед и масло и аз бързичко събрах парите за своята скъпа лимузина и вече бях играч на друго ниво. Всички момичета с които аз си имах работа ме познаваха и знаеха че съм страшно точен тип. Затова аз вербувах 4-5 от тях и отворих своя фирма, чийто офис разположих на пътя Обеля - Волуяк след обстойно проучване на ситуацията и потока от клиенти. След 1 месец Пимпера разбра и ми прати неговите момчета, но те вече не знаеха че аз бях наел за защита циганския клан от Обеля 2 и двата джипа на мутрите на Пимпера бяха посрещнати като турците на Шипка - с камъни и дървье.
В момента за мен работят 15 момичета, които контролирам самостоятелно, защото Генади работи сам.
Това е за мен.

Винаги верни

Тема Re: Малко думи и за меннови [re: Гeнaди]  
Автор Viper X (just a snake...)
Публикувано21.05.06 22:08

супер, може да кандидатстваш за помощ по САПАРД с тоя бизнес!

Автор bluefan (НАТУРАЛЕН)
Публикувано21.05.06 23:16

Evala na takiva hora kato tebe Gena.
Ne e lesno da uspeesh v jivota,ne vseki go moze,a balucite zavizdat.
Ima mnogo hlqb v teb moeto momche !

Тема Re: Малко думи и за меннови [re: Viper X]  
Автор Гeнaди (VW Golf 3)
Публикувано21.05.06 23:48

Нещата ще станат още по-сериозни щом отворя свой собствен бардак на 15 минути от центъра.

Винаги верни

Тема Re: Малко думи и за меннови [re: bluefan]  
Автор Гeнaди (VW Golf 3)
Публикувано22.05.06 00:07

Шамарът пристигам със моята кола,
аз съм една българска супер звезда,
защото аз съм секс символ във тая страна
и мен ме харесва всяка хубава жена.
Когато ме докоснат жените полудяват,
някои вените си режат, други само припадат.
Но това не означава, че аз съм женкар,
аз съм просто един варненски гъзар,
ако искаш да бъдеш като мене запомни -
аз съм Шамарът от Гумени Глави.

Винаги верни

Автор ZeppeR (.)
Публикувано23.05.06 12:03

ти ме вдъхнови

whocaresifmyspacebarisnotworking?!?

Автор LuboPenev (Sir)
Публикувано23.05.06 14:56

аз това от няколко дни го гледам и не знам как да го коментирам, голям респект имам към този човек

Тема Re: Малко думи и за меннови [re: LuboPenev]  
Публикувано23.05.06 15:00

Тема Re: Малко думи и за меннови [re: ZeppeR]  
Публикувано23.05.06 15:03

Genata e primer za tova kak momche ot blatoto moze da preskochi Everest

Редактирано от bluefan на 23.05.06 15:04.

Тема Re: Малко думи и за мен [re: Гeнaди]  
Автор spider4o™ (български)
Публикувано23.05.06 20:00

дай пари

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.