|
|
|
Тема
|
Покана
|
|
| Автор |
Vulpes (червена лисица) |
| Публикувано | 13.05.10 23:40 |
|
|
към рисковите капиталисти (VC), бизнес ангелите, предприемачите в ИТ сектора и всички, които имат интерес тази област.
П.П. Надявам се, че с тази публикация не нарушавам правила на този клуб.
| |
|
|
|
квко се случи?
Нещо интересно?
| |
|
Тема
|
Re: И
[re: jamie]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 22.05.10 01:49 |
|
|
Няма да скромнича, Джейми, надминахме очакванията на хората, и своите собствени, като изключим л...та, в които се опита да ни вкара родната държава.
Иначе се наложи вечерта по нощите да търсим по спешност да наемем зала за следващия ден, защото се оказа, че Джак Ланг има още много какво да каже на хората, а те искат да го чуят... и така в крачка удължихме конференцията с още един ден, дойдоха почти всички, което за мен си беше много показателно.
С други думи - наистина съм хепи от това, което направихме
и освен това съм скромна, както винаги
| |
|
Тема
|
Амиии
[re: Vulpes]
|
|
| Автор |
jamie (добре познат) |
| Публикувано | 22.05.10 12:55 |
|
|
всъщност какви очаквания имаха хората? Не е трудно да надминеш нещо малко, нали?
И какви са реалните резултати накрая - за вашата организацийка не бях чувал преди това, бизнес ангелите поне излязоха ли читави или не стават?
Ще помогне да цитираш цифри например - каквито и да е. Някакви измерения на успеха на това начинание.
| |
|
Тема
|
Re: Амиии
[re: jamie]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 22.05.10 20:31 |
|
|
Горкото Джеймичко, явно още не си излязло от фазата да плюеш навред, жалко за теб. Опитай да направиш нещо креативно, може да помогне.
И какви цифри те гонят, за какво ще помогнат, на кого? И какво общо има с теб резултата от това начинание? Не се опитвай да звучиш компетентен за чужда сметка, моля те. По-добре разкажи за конференциите, които ти си организирал, ще чета с интерес.
А за нашата организацийка не се притеснявай, че не си чувал, нищо не си изгубил, и без това си извън таргет групата ни.
| |
|
|
|
че да не би ти да си организирала тази Или е за перчене че сте оцапали работата със зала за следващия ден - та е трябвало по спешност да търсите пак?
Ето ти как го виждат примерно студентите. Как не ви е срам да им искате такса? А като сте такива велики инвеститори - защо сте искали на посетителите 70Е, да не говорим че на официалната страница има и секция за контакти от страна на спонсори на събитието? Това е жалко и смешно, добре че поне БАСКОМ са в списъка да имате очи за нещо А аз да взема че да питам за резултати тц тц тц ...
Не мисля че нашите семинари те засягат (SAP DCOM), освен че похарчихме едни грешни $6млрд съвсем наскоро за покупка на Sybase де. Така че със сигурност сме извън таргет групата ви, без съмнение. Нямате капацитет, нямате и опит с мижавата си едва 5-годишна компанийка.
Въпросът ми е резонен - но ти даде отговора. Резултатите са били ... нула, малко прахосано време и празни приказки да подковат нечие самочувствие
ПП: Аз-компетентен? За чужда сметка? Я пък ти - че за чия сметка, за твоята ли Да не си станала най-сетне член на адвокатската гилдия хехехе
Редактирано от jamie на 22.05.10 22:20.
| |
|
|
|
|