Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:45 14.07.25 
Професионални
   >> Финанси
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема превод от чужбина  
Авторs3m_ (Нерегистриран)
Публикувано15.10.05 21:21

Здравейте,
колко ориентировъчно струва превод на валута/долари/, малки суми до 500$ от чужбина/например САЩ или ОНД/ на валутна сметка в банка в България?

Тема Re: превод от чужбинанови [re: s3m_]  
Автор anti.dir.bg.fen (DTMF)
Публикувано15.10.05 22:03

И аз имам подобен въпрос ,значи имам сметка в ЕВРО но трябва да ми изпратят американски долари от чужбина към България,трябва ли да си отварям нова сметка в долари?
И има ли някаква особенност при прехвърлянето на пари от вън към БГ?

Тема Re: превод от чужбинанови [re: anti.dir.bg.fen]  
Авторoffshore (Нерегистриран)
Публикувано16.10.05 22:12

Винаги може да получите превод от една валута по сметка в друга. Това означава обаче, че банката ще обърне валутите по курс, който обикновенно е неблагоприятен за получателя. Някой от банките разрешават да получите превод без да имате сметка там - на име, номер на лична карта, ЕГН. Парите направо се теглят на каса.
Цената на превода е различна в различните банки - горе-долу от 10 до 30$

Тема Re: превод от чужбинанови [re: offshore]  
Публикувано17.10.05 00:13

Благодаря,нещо май се опитват да ме зарибяват,из интернет върлуват разни съобщения като: Аз съм син на африкански милионер ..и убиха баща ми и сега искам да прехвърля няколко милиона долара на сметка чужда из европа. Та искат да си отворя сметка (аз си имам в евро) и утре да съм се ибадил до африка до една банка и да чуя условията по прехвърлянето на парите предполагам че уловката е точно там-вероятно ще искат да заплатя някаква сума за прехвърлянето и балъка да излеза аз

Иначе уж става въпрос за две деца на баща милионер които искат да избягат от африка и да си прехвърлят милионите насам

А бе Шоу

Автор BobyB (ентусиаст)
Публикувано17.10.05 02:09

Оф, пак нигерийските мошеници... Абе що има хора които продължават да се хващат и да си вярват че някой ще се обърне баш към тях да им превеждал не знам си колко милиона. И не става въпрос за таксите, никой нищо няма да ти прехвърля, ти да не си помисли нещо такова? Вероятно ще я ползват да прехвърлят на твое име таксите по други транзакции... Абе балъци много.

Тема Re: превод от чужбинанови [re: BobyB]  
Публикувано17.10.05 02:32

Da deтя е ясна работата но как могат да ме изиграят да плащам чужди сметки след като не съм разрешил да ми превеждат каквото и да е по сметката. И никъде не съм се разписвал,или те очакват да го направя?

И малко офтопик ; Някой знае ли с какви пари се строят няколко стотин хотела около Сл.бряг? Със народни крадени парици ли?

Авторбoбo (Нерегистриран)
Публикувано23.10.05 18:21

Хахахаха ама ти сериозно ли си мислиш,че за да ти преведят транзакции трябва да ти искат писмено разрешение? хахахахахха леле идиотите налазиха дира

Тема Re: превод от чужбинанови [re: бoбo]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано23.10.05 19:06

Ne pozna,не си го мисля,стана ми интересно защо искат да се свързвам с друга банка и да говоря с шефа и.

Явно си тъп щом ме мислиш за тъп

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.