Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:24 12.03.25 
Професионални
   >> Финанси
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Moneybookers в Българиянови  
АвторHeзнaйko (Нерегистриран)
Публикувано10.03.05 20:32

Не го разбирам. И е нормално, досега не ми се е налагало да работя с такава система, камо ли на английски...

Може ли някой да ми обясни с по-нормални термини как стават нещата? А че ще има много уточняващи въпроси е повече от ясно. Дано не Ви скъсам нервите. Благодаря Ви предварително!

Тема Re: Moneybookers в Българиянови [re: Heзнaйko]  
Автор дoн Пpacoнe (прасе в космоса)
Публикувано11.03.05 11:13

За изпращане или получаване? По принцип е доста просто, но без английски трудно ще стане. За да изпратиш пари, трябва първо да имаш в сметката, което става с "upload funds" - с банков певод или кредитна карта. За да получиш, трябва да дадеш майла си на този, който ще изпраща - след това парите се получават пак с банков превод.

Тема Re: Moneybookers в Българиянови [re: дoн Пpacoнe]  
Публикувано11.03.05 14:16

Движението на парите ще е двупосочно. Примерно продавам на някого от Сингапур нещо. Какво му давам? Е-мейла си или регистрацията ми в сайта? И как става кешването на парите? С всички банки в България ли е възможно? А с Visa Electron?

Публикувано12.03.05 11:10

Да, даваш му е-майла, с който си регистриран там.
Пари можеш да изпращаш с банков превод от сметка към банката на moneybookers в България. Получаваш ги с банков превод също. Не съм сигурен дали Visa Electron ще свърши работа. Банковите преводи са отлично решение, защото са локални, тоест струват 2-3 лева.

Публикувано12.03.05 14:52

Всички банки в България ли работят с Moneybookers? И какви са таксите, които ще ми вземат?

Публикувано13.03.05 11:35

Банките не работят пряко с мънибукърс. Те изпращат и получават до и от тяхната банка в българия (Стопанска и инвестиционна банка). Ще ти вземат 2-3 лева, колкото за всеки друг междубанков превод. Ако имаш сметка в стопанска и инвестиционна банка, ще ти струва дори по-малко.

Публикувано13.03.05 16:21

Значи ако отида в Стопанска и инвестиционна банка ще могат най-подробно да ми изяснят нещата?

Публикувано14.03.05 10:51

Съмнявам се, че ще ти отговорят нещо особено. Мънибукърс просто са техен клиент, нищо повече. Не ти ли стана достатъчно ясно така или иначе? За да пратиш, отиваш на Upload funds, виждаш къде трябва да направиш превода и готово. За да получиш, отиваш на withdraw и това е...

Публикувано15.03.05 14:25

Да, в общи линии ми е ясно. Благодаря ти!

Автор stefan2OO5 (непознат )
Публикувано01.04.05 16:52

Най-добре иди на: http://bg.sportingbet.com/info/payments/pay.asp
Там в лявата колонка пише "депозити".Щракни върху moneybookers.
Описано е добре на български.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.