|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Moneybookers в България
|
|
Автор | Heзнaйko (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.03.05 20:32 |
|
Не го разбирам. И е нормално, досега не ми се е налагало да работя с такава система, камо ли на английски...
Може ли някой да ми обясни с по-нормални термини как стават нещата? А че ще има много уточняващи въпроси е повече от ясно. Дано не Ви скъсам нервите. Благодаря Ви предварително!
| |
|
За изпращане или получаване? По принцип е доста просто, но без английски трудно ще стане. За да изпратиш пари, трябва първо да имаш в сметката, което става с "upload funds" - с банков певод или кредитна карта. За да получиш, трябва да дадеш майла си на този, който ще изпраща - след това парите се получават пак с банков превод.
| |
Тема
|
Re: Moneybookers в България
[re: дoн Пpacoнe]
|
|
Публикувано | 11.03.05 14:16 |
|
Движението на парите ще е двупосочно. Примерно продавам на някого от Сингапур нещо. Какво му давам? Е-мейла си или регистрацията ми в сайта? И как става кешването на парите? С всички банки в България ли е възможно? А с Visa Electron?
| |
|
Да, даваш му е-майла, с който си регистриран там.
Пари можеш да изпращаш с банков превод от сметка към банката на moneybookers в България. Получаваш ги с банков превод също. Не съм сигурен дали Visa Electron ще свърши работа. Банковите преводи са отлично решение, защото са локални, тоест струват 2-3 лева.
| |
Тема
|
[re: Heзнaйko]
|
|
Публикувано | 12.03.05 14:52 |
|
Всички банки в България ли работят с Moneybookers? И какви са таксите, които ще ми вземат?
| |
|
Банките не работят пряко с мънибукърс. Те изпращат и получават до и от тяхната банка в българия (Стопанска и инвестиционна банка). Ще ти вземат 2-3 лева, колкото за всеки друг междубанков превод. Ако имаш сметка в стопанска и инвестиционна банка, ще ти струва дори по-малко.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 13.03.05 16:21 |
|
Значи ако отида в Стопанска и инвестиционна банка ще могат най-подробно да ми изяснят нещата?
| |
|
Съмнявам се, че ще ти отговорят нещо особено. Мънибукърс просто са техен клиент, нищо повече. Не ти ли стана достатъчно ясно така или иначе? За да пратиш, отиваш на Upload funds, виждаш къде трябва да направиш превода и готово. За да получиш, отиваш на withdraw и това е...
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 15.03.05 14:25 |
|
Да, в общи линии ми е ясно. Благодаря ти!
| |
|
Най-добре иди на: http://bg.sportingbet.com/info/payments/pay.asp
Там в лявата колонка пише "депозити".Щракни върху moneybookers.
Описано е добре на български.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|