|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Banker Club
|
|
Автор | koko (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.02.04 19:20 |
|
Какво ще кажете да се организира (макар и виртуално) клуба на работещите в банки финансови анализатори. Много често точно те се занимават с кредитирането на фирми и би било много хубаво ако се обменя информация, практики, идеи и т.н.
Оставан идеята отворена.....
| |
Тема
|
Re: Banker Club
[re: koko]
|
|
Автор | aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.02.04 05:11 |
|
Вие се организирайте, а аз мога да пусна онлайн форум за 5 минути, защото вече имаме работещи форуми.
| |
Тема
|
Дай някакъв адрес
[re: aз]
|
|
Автор |
БиrEъp (костовичар) |
Публикувано | 05.02.04 20:37 |
|
на форума.
Великолепна страна си имаме. Но на население не случихме.
| |
Тема
|
Re: Дай някакъв адрес
[re: БиrEъp]
|
|
Публикувано | 05.02.04 22:05 |
|
(има го няколко теми по-надолу) пуснахме един пробен форум.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 05.02.04 22:27 |
|
Видях форума...Малко е недодялан, но като за начало е добре...
Ама може ли без тези досадни реклами наоколо...
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 05.02.04 23:59 |
|
Вероятно ти изглежда "недодялан" заради това, че е максимално опрестен откъм графики и др., за да остане само функционалната част, лесната навигация и бързината, както и заради рекламите, които са поради това, че хостът е безплатен (между другото и форумът е безплатен за посетители). Също така и този форум, в който в момента четеш и пишеш, има почти толкова реклами отдясно и отгоре, колкото другия, но не се оплакваш.
| |
Тема
|
[re: aз]
|
|
Автор |
voyager (прасе в космоса) |
Публикувано | 06.02.04 12:19 |
|
Много яко, каниш хората в някакъв нескопосан форум и като ти направят забележка, им се караш. Има други безплатни хостове, без толкова досадни реклами, поне го премести някъде.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 06.02.04 18:54 |
|
По-важно е да се прецени има ли идея за такъв форум...
Не мога да преценя колко професионалисти биха влезли в такъв форум и/или биха оставили мнеия.
| |
Тема
|
[re: voyager]
|
|
Публикувано | 06.02.04 20:26 |
|
Не каня никого във все още неоткрития форум. Предложил съм нещо и изобщо не съм настоявал. Между другото говорим за два форума. Не съм искал да се карам на никого, но може без да искам така да е прозвучало. Ето сега и теб ще ти питам с какво рекламите тук са по-малко досадни от рекламите там. Безплатното е така. Ако има нужда, форумите могат да се преместят. Изразът "някакъв нескопосан", който употребяваш, звучи непрофесионално и подвеждащо. Забележка не могат да ми правят, защото не са си платили за форума. Могат само да коментират кое им харесва и кое не. Ако искаш да си положителен, дай по-подходящ хост, макар че това не означава, че ще се съобразим с това.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 06.02.04 20:27 |
|
Да, така е, понеже ти предложи да има такъв форум, аз дадох мнение. Трябва да се знае каква е горе-долу целта на такъв форум, дали той ще е открит или закрит и т.н.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|