|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
аз пак ще попитам
|
|
| Автор |
jumbles () |
| Публикувано | 14.08.15 05:45 |
|
|
защо ви е така трудно да бъдете просто добри
с каква лекота използвате само грубостта, арогантността и жлъчта ... продължавам да изумявам вече години
защо така бе, хора?
Добро Утро! :)
| |
|
|
|
дежавю получавам като видя поредната една и съща тема от теб.
отговорът е- ти, как мислиш, как заслужаваш да ти говори човек? така като гледам си узряла за два виртуални шамара, за да излезеш, ама наистина да се събудиш от този вееечееен сън. мисля, само като ти оспорят някакво съждение в теб неееещо се събужда и кво... вместо да издумаш нещо трезво и раз-праз, ти посягаш към торбата с лайната /емнайсет пресни примера с лъчезара/
Та, как заслужаваш да ти се говори? Май с копи-пейст на твои постове? Първо се виж себе си, после питай другите и ги разглеждай под лупа
Добро утро!
| |
|
|
|
защо ме нападаш?
| |
|
|
|
Ето..
Въобще не те нападам. :)
събуди се, повтаряш една и съща тема вече поне година. :)))))))
| |
|
|
|
за теб това ли е нормалният начин на общуване, идея имаш ли какво излъчваш?
| |
|
|
|
чувала съм какво излъчвам. особен когато ей след два часа ще си лягам.
а ти идея имаш ли къде си, в кой ден, защо си тук?! тая тема ти ли я пишеш или не знаеш какво си написала за пореден път?!
на теб реакцията ти е нападателна- връщам ти два пъти вече. дано разбереш от малко. кеф ми е, бе, чудя се дали мога да ти помогна. така де, ти толкова пъти ни помагаш- нека и на теб да помогнем. поне да опитаме
| |
|
|
|
ок. това и толкова можеш. благодаря ти!
| |
|
|
|
Абе вярно, не беше питала скоро това. И се чудех, каква е причината да се забавиш така?
| |
|
Тема
|
Re: аз пак ще попитам
[re: jumbles]
|
|
| Автор |
yetti (старо куче) |
| Публикувано | 14.08.15 14:57 |
|
|
има просто твърде много желаещи да бъдат ошамарени/сритани и т.н. и все някой трябва да се жертва, за да задоволи нагона на тези хора, освен това и да се опита да ги вкара малко в правия път, поне частично.
Nobody fucks with the Jesus!
| |
|
|
|
Защото добронамереността е ценност, която не можеш да получиш толкова евтино, колкото ненависта.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|