|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Смисълът на живота
|
|
Автор |
adekvaten (u4uden) |
Публикувано | 09.12.13 20:24 |
|
Пиши САМО по темата, а не лични нападки с/у автора и!!!
| |
|
Да убиеш колкото се може повече хора, че много станахме.
| |
|
Аз незнам какъв е смисълът на живота.Няма да науча, а и изобщо не ме интересува. Мога само да предположа, твърдо предположение, не е нужно животът да има ясна определеност, или смисълът му е в това, той да се променя,да променя и всичко около него.Остава само едно , което е неоспоримо, Промяна.
Кажи ти какво Боговете ти шепнат на ушенце, айде, скромноста е коварен порок, драги ми.
| |
|
"Аз незнам какъв е смисълът на живота.Няма да науча, а и изобщо не ме интересува. Мога само да предположа, твърдо предположение, не е нужно животът да има ясна определеност, или смисълът му е в това, той да се променя,да променя и всичко около него.Остава само едно , което е неоспоримо, Промяна.
Кажи ти какво Боговете ти шепнат на ушенце, айде, скромноста е коварен порок, драги ми."
1.Значи за тебе животът няма смисъл и цел?
2.На този свят всяко нещо си има смисъл и цел.
Да си чувал случайно за Причинно-Следственият Закон?
Единствено в света на хората има пълен хаос и безмислие.... В животинският и растителен свят има ред и законност.
Ти си толкова назад с "материала" че е пълна лудост да почна да ти отварям очите за ОЧОВАДНИ ИСТИНИ, които нормалните пора откриват и узнават още в пубертета. Но ти като селянче от с. Любимец си пропуснал да ги узнаеш и дори и до днес не се интересуваш.
Чети бе чукундур! Образовай се!
Прочети темата "Хиндуизъм" напр. и други теми със световни мъдрости.
П.П.
И научи правописа неграмотнико!
Преди всяко ново изречение се оставя място.
Запетаите и препинателните знаци също изискват след себе си място.
И др. основни правописни правила....
Пиши САМО по темата, а не лични нападки с/у автора и!!!
| |
|
Отново ми предоставяш доказателства , имаш симптоми достатъчни да пробвам и ти поставя предварителна диагноза, каква ли да е тя..........., ще те оставя се развиеш още някой ден.
| |
|
... е да го приемаш такъв, какъвто е и да му се радваш!
Никога не казвай никога!Редактирано от paparosko на 16.12.13 11:44.
| |
|
"Отново ми предоставяш доказателства , имаш симптоми достатъчни да пробвам и ти поставя предварителна диагноза, каква ли да е тя..........., ще те оставя се развиеш още някой ден."
Ти ли ще поставяш диагнози бре лумпен залупен от кърджалийските села?
Ето ти една приказка, която пасва за тебе:
"Група журналисти отишли в една лудница да вземат интервю и в коридора спрели един от пациентите:
- Извинете тук при вас има ли луди?
- Как да няма? Има разбира се. Тези с белите престилки."
Та и твоята работа.
Пиши само в темите, в които имаш нещо разумно и смислено да кажеш!!!
| |
|
Какви ли лекарства са ти дали колегите, нямат ефект нещо. От Джебел съм!
| |
|
ЧОВЕКът го е казал:
... Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита...
Никога не казвай никога!
| |
|
;;; . Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита... :::::
Имал е в предвид боголюбците, едно време простотията , невежеството са били нещо смазващо,потресаващо.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|