Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:50 09.11.25 
Хуманитарни науки
   >> Философия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Za Lubovta  
Авторspyto (Нерегистриран)
Публикувано03.06.04 16:10

ot dosta wreme sym se 4udil kakwo e lubowta..... naposledyk stignah do slednoto zaklu4enie... nadqwam se da spodelite mnenieto si!

ne iskam da porajdam sporowe otnosno proizhoda na 4oweka no spored men toi e 4rez ewoluciq i ot tam sledwa 4e nie sme edin wid razumni jiwotni, a osnownite instinkti na jiwotnite sa za samosyhranenie i prodyljenie na wida(pro6tawaite ako sym propysnal nqkoi). i ot po gore kazanite ne6ta smqtam 4e 4owek se 4uwstwa dobre kogato e wluben za6toto smqta 4e e otkril naj podhodq6tiqt indiwid s koito da prodylji wida i po tozi na4in da izpylni smisyla mu na jiwota!
s dwe dumi mai e towa
p.s. ne moga da razbera za6to ne moga da se registriram kato potrebitel?!?!? :(((

Тема Re: Za Lubovta [re: spyto]  
АвторFUCK YOU (Нерегистриран)
Публикувано03.06.04 17:18

6toto si typ pedal

Автор Mista_Bobo_Zan (goworejki)
Публикувано04.06.04 11:58

До някъде си прав но би ли ми обяснил обичта към врага си с животинското ти начало. Едно е вярно за любовта има смисъл тогава когато обичаш повече отколкото обичаш себе си.Тва задава друг въпрос каква е скалата на любовта но не ми се дискутира

Ако Мохамед не дойде при планината(тръгваме без него),планината ще дойде при Мохамед

Публикувано05.06.04 21:55

... представям си колко добре съм се изразил и колко ви допада темата .... щом дори петков не се е изказал по въпроса .... :((((((

Тема в отговор на елфа [re: elfbg]  
Публикувано05.06.04 21:59

според мен любовта към родината ти е по ралзли4но нещо ...... относно потребността ... найстина човек има потребност да изпълни това за което е на тази планета и към това го поддтикват инстинктите ....
офф днес не е от най успешните дни за мислене.... :(((( като нямаш много в главата си така се получава ... :(((

п.с. проблема с регистрацията е че като дам нов потребител и не успява да отвори страницата и дава някакви грешки! :)))

Тема ТИ ЗАЩО СИ ПАК СЪС ШАПКА БЕ ? [re: elfbg]  
Автор Пeтkoв (старо куче)
Публикувано05.06.04 23:57

Мараба elfbg,

>>>петков e darven filosof spori samo zardi spora
...хихихихи... имаш лоши спомени .. а ?... хохохохо..

НЕ ИДВА ЛИ ЧОВЕК НА ТОЗИ СВЯТ ЗА ДА ПРЕГЪРНЕ ЕДНО ДЕТЕ !/надпис върху плоча от древния Рим/

Тема ДОБРЕ СИ Я ПОСТАВИЛ ТЕМАТА [re: spyto]  
Автор Пeтkoв (старо куче)
Публикувано06.06.04 00:28

Здравей
>>> ... представям си колко добре съм се изразил и колко ви допада темата .... щом дори петков не се е изказал по въпроса .... :((((((
Кат стана въпрос за любов.. и се заговори за секс та се сетих за въпросът на радио Ереван "Кой познава най-добре жената ?" Наградата била цветен телевизор.. Спечелил го Иванчо.. четиригодишно дете.. Възмутените от това "нелепо" присвояване на наградата на едно нищо и никакво хлапе засипали с протестни писма радиото.. Радио Ереван било принудено да отговори на протеста с аргументи ето как се аргументирало радиото :
Драги радиослушатели , по конкурса "Кой познава най-добре жената ?" Ви зададохме три въпроса :
Първи въпрос-.Къде жената е най-черна ?.. - На този въпрос малкия Иванчо отговори: - " В Африка" .. ха спомнете си сега вие радиослушатели какво отговорихте....
Втори въпос - Кой е органът любим на всички жени по светът ?.. -На този въпрос малкия Иванчо отговори: - "Международната женска федерация" .. ха спомнете си сега вие радиослушатели какво отговорихте....
Трети въпрос- "Коя е тази дума от три букви която децата я пишат по оградите а жените я обичат най-много ?"..?.. -На този въпрос малкия Иванчо отговори: - "МИР".. ха спомнете си сега вие радиослушатели какво отговорихте....

НЕ ИДВА ЛИ ЧОВЕК НА ТОЗИ СВЯТ ЗА ДА ПРЕГЪРНЕ ЕДНО ДЕТЕ !/надпис върху плоча от древния Рим/

Тема за петковнови [re: Пeтkoв]  
Публикувано09.06.04 17:09

та ... първо да се почудя защо така не те харесват в този форум бре ... !?!?! :)))
та надявам се че ти допада темата макар че както ти обичаш си си дал мнението си по странен начин .... еии тази музика как промива детското ми съзнание и не мога да се съсредоточа ..... думите ти изглеждат като някаква поговорка ... :))) аз се опитвам да казвам нещата както са си не с някакви сравнения макар че май не се справям много добре но .... :)))
та по темата ...... да не казвам всичките си аргоменти наведнъж но ...... защо хората смятат че разговора след секс е най искрен .... :))) може би защото през другото време мисълта ти е постоянно обременена с тактики и мисли как да се уредиш .... :))))

Тема ОТ ПЕТКОВ :) [re: spyto]  
Автор Пeтkoв (ветеран)
Публикувано12.06.04 11:30

Здравей spyto ,
ЦИТАТ :"та ... първо да се почудя защо така не те харесват в този форум бре ... !?!?! :))) " КРАЙ НА ЦИТАТА

Не думай.. какво разправяш ти бе човече ??? .. не ме аресвали тук в клуба!!!... Малииии.. аз па бях си въобразил горкичкия дет тук в клуба към мен изпитват неземна любов и от сутрин до вечер пеят псалми "Петков е нашата любов и щастие.. Петков е гурото дет ни води към светлината... "... :)
Ти не знаеш колко много ме нарани човече.. отне ми илюзиите за любов и преклонение от клубните фенове.. това ме прави неизразимо нещастен... горкият аз... :)
В интерес на истината и вече по-сериозно ... аз си давам сметка че не ме долюбват ония дет съм им показал дека им е сбъркан файла.. Но какво да се прави братле.. аз като програмист имам алергия към "сбърканите файлове " .. щот съм разбрал дека те правят големи поразии и понякога сриват "операционната система" .. водят до загуба на данни и до грешни резултати... :)
Е, има из клуба и друг тип момчета и момичета дет файла си им е наред.. с тях никога не съм имал проблеми.. нема що да ме мразят..
ЦИТАТ :"та по темата ...... да не казвам всичките си аргоменти наведнъж но ...... защо хората смятат че разговора след секс е най искрен .... :))) може би защото през другото време мисълта ти е постоянно обременена с тактики и мисли как да се уредиш .... :))))

" КРАЙ НА ЦИТАТА
Ми не знам... :( ... ама си мисля че е свързано с оная притча дет кучето обещавало на кучката цяла фурна с хляб преди да я "опрай" .. па като си "свършело работата" забравяло и една коричка да и подхвърли... :)

Тема Re: Za Lubovtaнови [re: spyto]  
Авторsisi (Нерегистриран)
Публикувано15.06.04 12:18

Moeto mnenie za lubovta e,4e nie horata sme v edno postoqnstvo koeto tarsim svoqta polovinka za sebesi oba4e ot prekalenoto tarsene popadame na polovinki koito vsa6nost ne sa za nas,a sa hora koito mogat da ni navredqt i nie gubim nai-cenoto v sebe si LUBOVA,dobroro,tai kato sre6tne6 tvoat lubim 4ovek ti se promenq6 stava6 po-dobar i se radva6 na vsi4ko okolo sebesi

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.