|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Нова книга от Колелото
|
|
Автор |
Mat Cauton (knight) |
Публикувано | 20.04.05 22:05 |
|
11-та книга от Колелото е вече готова! Но за разлика от предишните 5 ще бъде редактирана по-обстойно и ще бъде пусната едва през ноември. Подобно обширно редактиране не е правено от 5-тата книга( The Fires of Heaven) защото Р. Джордан е искал да ги публикува по-бързо поради големия интерес на читателите.
Новата книга ще се казва Knife of Dreams и ще бъде предпоследна-т.е. цялата поредица ще е от 12 книги. Р. Джордан планира да напише и още две книги които ще са предхождащи основната история, но само след като е завършил 12-тата( и последна) книга.
Р. Джордан има вече идея за нова поредица от 6 книги , която ще е напълно различна по тематика, но пак ще е фентъзи.
| |
|
че Джордан е абсолютно неспособен да напише единична книга... 
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
Хм - нали преди твърдеше, че ще са 13 тома. Кога ги е намалил на 12. Или сам се е усетил, че се е изчерпал?
Когато боговете говорят, ония с фактите никакви ги няма.
| |
|
Подобно обширно редактиране не е правено от 5-тата книга
Това обяснява МНОГО.
С нокти и зъби до край своята чест отстоявай!
Не остарявай, Любов, моля те, не остарявай!
| |
Тема
|
Re: Нова книга от Колелото
[re: Heaндepтaлeцa Джo]
|
|
Автор | De3tuss (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.05 11:44 |
|
Не обръщай внимание - младежа има грешка в броенето. Няма как да е готова 11 книга, следващата (демек 12) да е предпоследната и да се казва еди как си, а поредицата да е от 12 книги. 13 ще са явно.
| |
Тема
|
[re: lady Marian]
|
|
Автор | Дe3тъc (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.05 11:47 |
|
Да, обяснява наистина... Но не променя излязлото от печат... Дали пък няма да е лошо да не се върнат и да ги изредактират post skriptum? 
| |
|
Разширено и подобрено издание? Хм.. тогава дори и аз бих си ги препрочела 
С нокти и зъби до край своята чест отстоявай!
Не остарявай, Любов, моля те, не остарявай!
| |
|
Не съм объркал броенето-прочети пак и ще видиш че 11-тата книга е готова, казва се Knife of Dreams, и ще е предполедна, т.е. последната ще е 12-тата!
Со здраве!
| |
Тема
|
[re: lady Marian]
|
|
Автор | De3tuss (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.05 21:42 |
|
Бе за "разширено" не знам, щото специално в последната - "Кръстопътища по здрач" - аз например бих съкратил към 2/3-ти...
Но че плаче за преработка...
| |
Тема
|
[re: Mat Cauton]
|
|
Автор |
hendy (jedi-master) |
Публикувано | 21.04.05 22:39 |
|
йе, това звучи обещаващо :)
'Cause I can thrill you more than any ghost would dare to try
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|