|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Понеже много замря тоя клуб
|
|
Автор |
lady Marian (defender) |
Публикувано | 12.03.05 11:43 |
|
Дай малко да го раздвижим
Имаше преди около година тук една игра с пускане на цитати. Някой пуска цитат и който познае откъде е, пуска следващият. Ще пусна едно цитатче и ако има интерес, може да поразмърдаме малко пипетата
| |
|
Видях този триумф, изписан на лицето на ******* и може би нейното злорадо задоволство ме накара да взема решение. Или може би моята омраза към *******, или любовта ми към *******, или може би ******* беше прав и Боговете наистина обичат хаоса, не знам, но във внезапен изблик на гняв сграбчих костта с двете си ръце. Не помислих какво ще последва от магията на *******, не помислих за неговата омраза към християните, нито за това, че всички щяхме да поемем риска да загинем в търсене на Свещения съд в кралството на *******. Не помислих за грижливо обмисления ред на *******. Знаех само, че ******* щеше да бъде дадена на човек, когото мразех. Всички, които преди това седяхме на пода в залата, сега стояхме прави, затова виждах ******* през главите на воините пред мен. Беше стигнала до голямата дъбова колона в центъра на високата зала, заобиколена и обсадена от мъжете, които ревяха неистово и пронизително свиреха с уста. Само аз стоях и мълчах. Гледах към ******* и докато я гледах, поставих палците си в центъра на костта и стиснах двата й края в натежалите си юмруци. "Сега, ******* - помислих си аз, - сега, стари разбойнико! Да видим какво може твоята магия."
Натиснах и счупих костта. Пукотът се изгуби в шумните възгласи на присъстващите в залата.
| |
Тема
|
Re: Понеже много замря тоя клуб
[re: lady Marian]
|
|
Автор |
Kopo (тъп, но упорит) |
Публикувано | 12.03.05 14:52 |
|
Може ли аз, другарко, можели?!?
TANSTAAFL
| |
Тема
|
[re: Kopo]
|
|
Автор |
lady Marian (defender) |
Публикувано | 12.03.05 14:55 |
|
Стига бе!
Остави ги да се измъчат
| |
|
"Сказание за Артур" II
"Врагът на Бога"
Бърнард Корнуел
Майкъл Джоузеф
| |
Тема
|
[re: Boby_]
|
|
Автор |
lady Marian (defender) |
Публикувано | 12.03.05 18:39 |
|
Ари пускай де
| |
|
Тръгнах през площада, по-точно казано, не тръгнах, ами се потътрих. На два или три пъти се спирах и се вцепенявах — за да ми мине гаденето. Щото в човека има не само физическа страна: в него има и духовна страна, а има — на всичко отгоре — и страна мистическа, свръхдуховна страна. Та аз всяка минута очаквах, че насред площада ще ми се додрайфа откъм всяка от гореспоменатите три страни.
| |
|
Ерофеев
Москва - Петушки
Ама трябваше да пуснеш некое коктейлче
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
батка пускай нещо, което не може да се намери в гуугъл ...
Налага се да бързаме - вечността има навика да свършва, преди да си мигнал.
| |
|
Ти си на ход, давай.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|