Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:10 08.07.25 
Фен клубове
   >> Фентъзи
*Кратък преглед

Тема d&dнови  
АвторKriot (Нерегистриран)
Публикувано04.10.03 18:29

Издавана ли е ролева игра от тази ериа в БГ? Къде мога да си я купя? Ако не, има ли я на английски някъде? Мерси!

Тема Re: d&dнови [re: Kriot]  
Автор KlD (Лапетия)
Публикувано06.10.03 18:25

Грешен клуб си намерил да питаш. Отиди в

не помня как беше точно и попитай там, но принципно в Бг никой още няма права да продава на wizzards of the coast продукти. Е, водеха се някакви преговори мисля, но не зная докъде са стигнали. Дококлото знам всички книги от поредицата се поръчват от някъде_си и се доставят индивидуално... (ако това питаш разбира се).

Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.

Тема Re: d&dнови [re: KlD]  
Автор Dare_Devil (преводач)
Публикувано08.10.03 09:39

Адресът е

, а колкото до издаването - ами водят се преговори за превод и издаване на D&D 3.5, като според оптимистични прогнози това трябва да стане след около година - година и половина (имам предвид появата на основните книги на пазара). Имай предвид че освен книгите с правила ще ти трябват и полихедрони (ако не знаеш - това са зарове, малко по-различни от обикновените - стандартният комплект включва зарове с 4, 6, 8, 10, 12 и 20 страни, като 10-странните са два и могат да се използват за генериране на числа освен от 1 до 10 така и на 1 до 100, като по единия се гледат единиците, а по другия - десетиците. Доколкото знам могат да се намерят единствено в едно магазинче в София, до площад Славейков, но по-точна информация за него можеш да получиш на горепосочения адрес. Самите книги в електронен вариант можеш да получиш от някой от потребителите на въпросните форуми, или да се разбереш с някой от тях да ти ги даде да ги снимаш на ксерокс. Естествено ще трябва също така и да си намериш с кого да играеш , което принципно не е трудно осъществимо ако си от София или Пловдив, тъй като в тези градове има стабилни агитки от фенове на ролевите игри въобще, но в другите градове може да е известен проблем.

Feel the true power of the DARK SIDE!!!

Автор Paganel (believer)
Публикувано18.10.03 08:13

Abe "Zdrach nad Endyval" mai e tochno towa det tyrsish, samo det w momenta ne moga da ti kaja kyde da q namerish, ama she pitam, mislq che imam mnogo poznati podorno zapoznati s wsichko za neq...

Say what you mean and mean what you say!

Тема Re: d&d [re: Paganel]  
Автор Gandalf (сив)
Публикувано19.10.03 01:40

Abe Endival ne bqga li malko po ty4 liniqta na DnD :) ? Paganele pak si pil :P (iskash da kaja otnovo .... pone kat she piesh ela kym Varna :P)

Slow down and I sail on the river
Slow dawn and I walk to the hill
And there's now way out ...

Тема Re: d&dнови [re: Gandalf]  
Автор Paganel (believer)
Публикувано19.10.03 08:40

Be hich ne sym q wijdal az Endiwala, ama ot wa koet' sym chuwal si e d&d bazirana.

A za Varna , znaesh che nikoga ne bqgam ot toz prekrasen grad i shtom me kanish she doftasam oshte drugata sedmica i to pone za 4 dena, ti samo se prigotwi za seriozno piene, da ne wzemesh pak da se oprawdawash s work i ne znam kwo si...:)

Say what you mean and mean what you say!

Тема Re: d&dнови [re: Paganel]  
Автор KlD (Лапетия)
Публикувано21.10.03 20:56

Ендивал 1 и 2 нямат абсолютно нищо общо с ДнД 1,2,3 или 3.5! Освен може би някои наименования.

Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.

Автор fentazi_fen (фанатик)
Публикувано01.11.03 17:41

В www.3dzone-bg.com има специален rpg фором иди и питай.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.