|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Мрън...
|
|
Автор |
TauMaster (дракон-скорпион) |
Публикувано | 17.02.03 12:41 |
|
...Абе хора, лисици, богове и т.н. образи, може ли някой от вас да ми посочи/даде свястно фентъзи за четене. Е опитах се да намеря нещо, ама нейсе. То не бяха "Траксас"-и, то не бяха "Драконът и джинът". Ми абсолютна плява. Дайт нещо по-добро де. И не ми излизайте с някакви поредици, дето още половината не са излезли - искам нещо, излязло открай докрай.
Ха сега да ви видя!
Бързата работа - срам за ТауМайстора.
| |
|
това което на мен ми харесва на теб може да не ти... Ха да те видим сега 
Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.
| |
|
"Zemlemoriya"na Le Gwen.
Maytap de
"Istinata strada ot tvurde mnogo analizi"
| |
Тема
|
Ти мани майтапа,
[re: Umbriel.]
|
|
Автор |
KlD (Лапетия) |
Публикувано | 19.02.03 12:46 |
|
ама в момента чета 4-тата книга ;)
Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.
| |
|
както се досещаш
Аз не се напъвам да намеря свястно "фентъзи", щото много съм изостанал с материала като цяло, но ми е интересно ще ли има развитие тази тема.
Можеш да пробваш Дж. Мартин - поне бил добър писател! 
Имам мнение, но не съм съгласен с него.
| |
|
Мани ги тия!
Джауит рулззззз!
Наистина!
Бъдете милостиви - пускайте на мъжете!
| |
|
ГОА, кви са тези никове?! Опитваш се да се присъединиш към семейството май! .
Иначе на Майстора мога да препоръчам едно книжле - Как да играем Heroes 3
Сериозно - ами съветвам те да избягваш дебелотомните простотии... Опитай с някое книжле, издавано преди повече от пет години у нас, защото от тогава всичко е една боза...
I'm the night, I'm the night, I'm the dark in the light
| |
|
...казах нещо издадено, а не "може би да се издаде в близкото столетие". А колкото до Мартин, и той не е издаден.
И кво? Няма ни един да даде нещо насериозно. Ми то като гледам не е чак толкова за чудене.
| |
|
Бе 'земай Пратчет и тсе кефи. Е, някой ще възразят, че това не е баш фентъзи ама си има всичките атрибути на такова - магьосници, вещици, елфи, джуджета, тролове, вампири, върколаци (и още дузина видове "неумрели") , варвари и разбира се най-важния - СМЪРТ. А, и моя любимец - ефрйтор Нобс
:-)
Ако не друго то поне ще научиш няколко безценни (и абсолютно верни) лафа за реалния живот и ще се скъсаш от смях (освен ако не си си забравил някъде чувството за хумор).
И отговаря на условието "всяка книга - сама за себе си".
..........пък като се замисля - за какво ли се обаждам и аз, след като не чета фентъзи (от онова де - за толкинисти, конанисти и други видове онанисти) ?!........обаче "Хрониките" наистина "рулз", както е модерно да се казва във форума :-)
---
In God we Trust (all others must submit a X.509 certificate)
| |
|
...блак шиип.
Чел съм го достатъчно Пратчет-а. Стига ми толкоз...засега. Дайте нещо по-така.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|