|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Me4at na istinata
|
|
Автор |
Johny Cage (непознат
) |
Публикувано | 20.12.00 16:21 |
|
Zdraveite V4era kato minavah pokrai edna "sergiq" za knigi vidqh, 4e e izlqzla novata kniga ot poredicata "Me4at na istinata". 2 toma za "skromnata" suma ot 17 - 18 leva. Zasluzava li si da si q kupi 4ovek ??? Predishnite ne bqha mnogo loshi... stiga razvrazkata da ne beshe v 2 stranica:) 4ao Johny Cage
| |
Тема
|
Отг: Me4at na istinata
[re: Johny Cage]
|
|
Автор | hexadezimal_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.12.00 23:51 |
|
abe gledai sega.... ne biaha i mnogo dobri... taka de, pod moite o4akvania..... oste pove4e 4E RAZVRUZKATA E V 2 STRANIZI... dosta nemaitorski... vse edno pisal pisal, 4e po edno vreme mu pisnalo i ot istina, i ot me4ove... ia po-doble si skutai pari4kite za 4erni dni...
| |
|
Абе тва на Гудкайнд ли беше?
Доброто побеждавало, а злото се самоизяждало. Тогава доброто какво побеждава?
| |
Тема
|
[re: Goa]
|
|
Автор |
valsodar (член) |
Публикувано | 22.12.00 11:35 |
|
На фона на сагата за Дракона си е направо екшън. Така, че ако си решил да отмаряш без да се напъваш много много, можеш да си я вземеш. Лошото е, че се чете за дни, а се чака продължение с месеци.
| |
Тема
|
[re: valsodar]
|
|
Автор |
Goa (пристрастен) |
Публикувано | 22.12.00 11:40 |
|
При мене е обратното, взема ли я, ще я чета с месеци. Не, благодаря, предпочитам нещо по-съдържателно, като сагата за Дюна например :)))
| |
|
Никак не е лошо продължението на сагата за Белгарад и Поулгара, въпреки че финала го дочетох с пот на челото. Очакват се още 2 книги от бард - 3 части, като в последния том ще има карти, пояснения и какво ли още не. Интересно ми е, защо не ги приложиха към първите книжки от сагата, които се появиха преди повече от 5 години?
| |
Тема
|
Отг: Белгарад
[re: valsodar]
|
|
Автор |
Kyaтo (пристрастен) |
Публикувано | 22.12.00 13:43 |
|
Леле, от тая сага четох Белгарат, магьосникът и Гарион. Пълен отврат!!! Такива локуми и такова смучене от пръстите, че направо да повърнеш. То си личи, че и на него му е дошло до гуша - виж само мотото: "Остана само още една..."
| |
|
Ако автора бе проследил "подвизите" на Силк, книгата определено би станала по-интересна за четене - нещо като кавърверсия на "Стоманения плъх".
| |
|
Boze koga minaha 5 godini :((. Belgariadata ne e losha(toest haresa mi). Pro4etoh i novata kniga(pomnq li ve4e kak se kazvashe). V neq naistina raztqga lukumi. A kniga za prezivelicite na Cilk naistina ste e neshto mnooogo qko. A za me4a na istinata ste si pomislq. Pri polozenie, 4e sam vzimal dosega drugite e malko glupavo to4no sega da se otkazvam, no ... vzeha da mi pisvat. Merci mnogo za pomoshta Johny Cage
| |
|
Ако Фармър се бе заел с образа на Силк, той щеше да е главно действащо лице, а всички останали щяха да са с поддържащи роли. Определено Силк е негов персонаж и си мисля, дали не е изплагиатстван от там.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|