|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Amber, senki, amberiti...
|
|
Автор |
venko () |
Публикувано | 09.06.00 19:21 |
|
Hubawa discusia stana za Amber po dolu :-) Wseki si ima swoeto mnenie za senkite i amberitite... dobri, loshi, bezotgoworni... Dnes popadnah na 2 interesni neshta obache - 1-wo stranichka za rolewite igri i posle na roleva igra bazirana na Amber po mail.....
Ta da pitam - ima li niakoi s opit w podoben rod rolevi igri? Dali e igral - ili pone da ima po seriozno poniatie kak se igrae? Ideiata: ne bihme li mogli da naprawim edna Amber rolewa igra? I tam wseki da sazdade swoia obraz i swoiata sianka? Deto se wika - po swoi obraz i podobie!!
| |
Тема
|
[re: venko]
|
|
Автор |
Sleeper () |
Публикувано | 09.06.00 23:54 |
|
Az sam mnooooooogo za tazi ideia .I oshte neshto kazi saita i otkudeq imash informaciata.......(ako ne e taina)
| |
|
Broite me i mene aktiven uchastnik.....vupreki che chestno da si priznaia sam malko oburkan otnosno- kakvo she predstavliava tva..
Dai da vidim kakuv e toia sait i da razuchim kak sa organizirani neshtata.....
| |
|
Hei boys :-)
Ideiata e super! Veche sme chetirima! A kolkoto do pravilata - e vse shte izmislim neshto :-) Koga zapochvame? (I koi shte e Koruin?? :-)))
Mi da si pojelaem uspeh!
| |
|
http://www.dir.bg/url.php?URL=web.dir.bg/rpg
Ako s link-a ne uspeete to minete prez direktoriite na DIR-a / hobi i razwlechenia/igri - na parwata stranitz dolnia krai - rolevi igri
A za drugoro ne pomnia - no chuiknete w yahoo na Role playing games - izlizat 1000
| |
Тема
|
[re: Twoflower]
|
|
Автор |
naee () |
Публикувано | 10.06.00 16:44 |
|
Петима сме! Бройте и мене! Обаче мисля, че ще е добра идея да не копираме героите от "Хрониките", а да си измислим наши...
| |
Тема
|
[re: naee]
|
|
Автор |
FonManiac () |
Публикувано | 10.06.00 17:11 |
|
As sum igral na tekstovi RPG (MUD, MUSH). Sushto taka sum chel kak se igrae na RPG s mnogo hora zaedno, bez komputar - pen&paper. Neshto podobno e sigurno i tova s e-maila. Za vseki koito se interesuva po navutre trjabva da prochete Advanced Dungenos & Dragons Player's Handbook. Igrata Baldur's Gate e bazirana izcjalo na pravilata na AD&D Second Edition. Na takiva s e-mail ne sum igral no sigurno e neshto podobno na onezi s hartia.
Razbira se shte uchastvam vuv vsjaka forma na podobni meropriatia :).
| |
|
To vsichki sme naviti ama niama da e losho da se poiavi pone edin deto dae naiasno s materiala;o))))
| |
|
Tova mi zvuchi mnogo interesno. Navit sam. Az lichno sam poseshtaval nyakade neshto takova no sega ot vchera se opitvam da go namerya i ne uspiavam. Prosto ne se seshtam kude. Kakto i da e. Mislya che ideyata si struva i moje i sami da izmislim neshto.
| |
|
ОК съм и аз. Обаче искам най-гадния герой, ха-ха-ха.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|