Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:57 20.10.25 
Фен клубове
   >> Фантастика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Amberiti & Zelaznitiнови  
Автор venko ()
Публикувано07.06.00 13:16

Iskah da sam siguren che shte go prochetesh. Znachi az parwo ne "pliuwam" temata si e hubawa no prosto darzhah da otbelezha che Zelazni ima i drugi hubawi knigi - koito za shtastie ne sa pisani na parche podobno na Hronikite. A te sa hubawi - samo che - samo che sa hubawi do kam 4-tata chast - a posle??? Da kazha che stawa boza - shte kazhesh che "pliuwam" Wprochem kato si takaw goliam Zelaznit - sluchaino da si se useshtal che ideiata za Hronikite (pak kazwam che knizhkata e dobra) e nai-otkrovenno izplagiatstwana ot Filip Hose Farmer???? Koeto si go priznawa i samia Zelazni.... A wsashtnost haide da si kazhem naprawo - ima i drugi knigi koito dori i da sa poreditzi waw wsiaka sledwashta kniga mozhe da se nameri neshtichko za koeto da si struwa da se prochete - za razlika ot broikite 5-9 na Amber (ili biaha 10 mai??) - primerche - poreditzata za UPLIFT-a

Тема Amberiti & Zelaznitiнови [re: venko]  
Автор Hidon ()
Публикувано07.06.00 13:20

На мене вече взе да ми писва от тоя Амбър, що не вземете да си направите самостоятелен клуб - Амбър?

Тема Amberiti & Zelazniti - за Амбърнови [re: venko]  
Автор GoaMaster ()
Публикувано07.06.00 13:52

Znachi az parwo ne "pliuwam" temata si e hubawa no prosto darzhah da otbelezha che Zelazni ima i drugi hubawi knigi - koito za shtastie ne sa pisani na parche podobno na Hronikite. A te sa hubawi - samo che - samo che sa hubawi do kam 4-tata chast - a posle??? Da kazha che stawa boza - shte kazhesh che "pliuwam" Не бях аз, Амбър! Но ето че и други са на моето мнение, но го казаха по-добре. А за плагиатстването и от твое име ще кажа, че не е само плагиатстване, ами има и много нови идеи, пък и е по-добре написано. Но стига вече, Hidon е прав. Колкото до Ъплифта, третата взе да ми идва много - малко като сапунка. Venko, не си ли съгласен?

Тема Amberiti & Zelazniti - за Амбърнови [re: GoaMaster]  
Автор venko ()
Публикувано07.06.00 14:14

Za towa si prav - Zelazni naistina e dorazvil ideite na Farmer. A za uplifta - wiarno che sled 2-rata kniga wzema da se razvodniawa - i wse pak waw wsiaka sledwashta ima po neshto nowo - ideiata se dorazwiwa. Wsashtnost mene po skoro me iadosa che nakraia niakaksi nabarzo i pretupano se obiasni zashto e tzialata giurultia w galaktikite...

Тема Amberiti & Zelaznitiнови [re: Hidon]  
Автор Amber ()
Публикувано08.06.00 11:34

теб пък кой те пита. Като не ти изнася лягай да спиш!

Тема Amberiti & Zelazniti - за Амбърнови [re: venko]  
Автор Amber ()
Публикувано08.06.00 11:39

Ми аз не виждам нищо лошо в такова "плагиатстване" което дори не е такова. Все едно Толкин да краде от митовете(не важи аргумента че едното е народно творчество, а другото е от автор) А по въпроса, аз признавам че Хрониките не са най-доброто, просто аз най-много ги харесвам. А иначе има ....ехе! А примера с Ъплифта не е много уместен, няма да казвам отново защо, другите го направиха вече.

Тема Amberiti & Zelaznitiнови [re: Amber]  
Автор GoaMaster ()
Публикувано08.06.00 15:56

Е, недей така, това пък аз го възприемам като обида към съотборник. Вярно, че може да се направи клуб за Амбър, и без това за останалия Зелазни не се говори...

Тема Amberiti & Zelaznitiнови [re: Amber]  
Автор Sleeper ()
Публикувано10.06.00 00:00

Napulno sam saglasen .Nikoi ne e karan da pishe nasila...... Ako temata ne ti haresva prosto si pravish svoia......tova e

Тема Amberiti & Zelazniti i t.n. [re: venko]  
Автор Muncho ()
Публикувано19.06.00 03:00

abe zabeliazali li ste che Zelazny ima baia knizhki ot po 100ina stranichki deto sa si napravo shediovri? ostavete ambera za malko i gi poglednete. govoria za: gospodaria na svetlinata djek ot senkite edna nosht prez samotnia oktomvri izbor na lice are stiga vi tolkova ostanaloto vi go ostaviam kato domashno

Тема Amberiti & Zelazniti i t.n.нови [re: Muncho]  
Автор Amber ()
Публикувано19.06.00 11:52

Напълно съм ама как можа да пропснеш "Господаря на светлината"?!? А за домашното някои са готови от много отдавна :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.