Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:43 24.07.25 
Фен клубове
   >> Фантастика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема koi e gledal LEXXнови  
Автор tkm ()
Публикувано18.04.00 09:39

tyrsya priateli na seriala LEXX.davaha go po vsichki kabeli v bylgariya.toi ima razbira se i oshte serii,no pokazaha samo pyrvite osem epizoda.ako ste go gledali i ne e uspyal da vi pisne zaradi mnogobroynite povtoreniya,kashete mi dali vi haresva.az sam ocharovana,napravo sam vav vaztorg.originalen e.dosega ne sa davali tolkova nestandartna fantastika.

Тема koi e gledal LEXX [re: tkm]  
Автор naee ()
Публикувано18.04.00 23:17

Аз го гледах и също съм във възторг. Толкова щура фантастика не се среща всеки ден. Единственото, с което мога да го сравня, е "Алиса в страната на чудесата", пренесена в космоса и с леко зловещ оттенък. Всъщност показаните у нас епизоди са четири - разделени на по две части, но иначе са си "пълнометражни" видеофилми. А същинският сериал с епизоди от по 40 - 50 минути, към който въпросните филми са нещо като прелюдия, май така и няма да го видим... :(

Тема koi e gledal LEXXнови [re: naee]  
Автор tkm ()
Публикувано19.04.00 08:54

da be naistina may nyama da go pokashat.davaha go po RTL IIno i te go spryaha .okaza se che RTL II i VOX si pravyat mrysno.azsam gledala samo do LOVE GROWS.vsystnost ako iskate da prochetete poveche za lexx v internet ima nyakolko desetki saitove za nego.nai mi harsva www.sadgeezer.com/lexx.ima mnogo snimki i pylen pregled na episodite .season3 e obache po-interesna ot season2

Тема koi e gledal LEXXнови [re: naee]  
Автор tkm ()
Публикувано19.04.00 08:54

da be naistina may nyama da go pokashat.davaha go po RTL IIno i te go spryaha .okaza se che RTL II i VOX si pravyat mrysno.azsam gledala samo do LOVE GROWS.vsystnost ako iskate da prochetete poveche za lexx v internet ima nyakolko desetki saitove za nego.nai mi haresva www.sadgeezer.com/lexx.ima mnogo snimki i pylen pregled na episodite .season3 e obache po-interesna ot season2

Тема koi e gledal LEXXнови [re: tkm]  
Автор ha ()
Публикувано19.04.00 13:24

dobre che niama da vidim ostanalite epizodi bih kazala az

Автор Гранд ()
Публикувано19.04.00 15:10

Аз съм го гледал. И много съжалявам за това. Отвратително. Елементарно. Обиждащо истинските ценители на фантастиката. Гадория.

Автор Spasse ()
Публикувано19.04.00 17:28

Филмът е трепач!

Тема koi e gledal LEXXнови [re: ha]  
Автор naee ()
Публикувано19.04.00 21:49

Мдаа... някои хора предпочитат фантастиката да им се поднася във възможно най-лесно смилаем вид и за предпочитане в лъскава опаковка... Lexx, в този случай, е люта гозба с много подправки, увита - фигуративно казано - в амбалажна хартия... В тона на друга метафора - истинска гимнастика за въображението. Е, трябва да се мисли и за болките в стомаха впоследствие, или за мускулната треска...

Тема koi e gledal LEXXнови [re: Гранд]  
Автор tkm ()
Публикувано20.04.00 09:41

az pyk mrazya lyskavata fantastika kato babylon5 ili kapitan power ili ne day si boshe mortal combat ! kogato geroite sa ot idealni po-idealni prosto ne e interesno.ne e nikak zabavno kogato vzemat da propovyadvat za razni ideali i prinzipi i za tova kak tryabva da promenyat sveta ili pyk sa nepobedimi prosto taka zaradi ideyata che dobrite vinagi,ama vinagi naddelyavat ta ako shte svetyt da se prodyni.gledala sam absolytno vsichki scifi-ta i veche sa mi interesni samo tezi koito sa po-razlichni

Тема Има и другинови [re: tkm]  
Автор Гранд ()
Публикувано21.04.00 12:47

Вавилон 5 също не струва. Какво ще кажеш за "Терминаторите"? Или "Матрицата"? Или "Междузвездни войни"? Или "Седморката на Блейк"?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.